İçeriğe Yönlendir

Ziebart Ön Cam Filmi

Hakan Ekinci

Recommended Posts

Rıdvan Ergün

Amcamın Peugeot 307'si var. Onların ön camı otobüs camı gibi geniş neredeyse.

Güneşten çok rahatsız olduğu için ziebart'ta ön cam dahil tüm camları film kaplattı.

Yaz aylarında müthiş bir konfor kazandı aracı.

Ön cam filmi gece görüşü biraz etkiliyor ve gece sürüşlerinde yoruluyorsunuz.

Bir de aracın torpidosuna vuran güneş, ön cam filminde yansıma yapıyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Bir de aracın torpidosuna vuran güneş, ön cam filminde yansıma yapıyor.

Çok yerinde bir detaydır, sıkıntı yaratır.

Yorum bağlantısı
Cemil Çınar

Standart güvenlik cam filmlerinde yansıma oluyor sağa sola baktığımda bende kapı trimlerinin yansımalarını görebiliyorum, ama öncamda öyle birşey yok....:D

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Coşkun Filiz
Sende varsa abi ver bana takalım hemen. :D

Selamlar benim araçta tekno paket var. IR amblemli cam mevcut fiyatı 1100 TL civarından işçilik dahil. ama ısıtma özelliği için biraz daha para harcamak gerkebilir.

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger
Selamlar benim araçta tekno paket var. IR amblemli cam mevcut fiyatı 1100 TL civarından işçilik dahil. ama ısıtma özelliği için biraz daha para harcamak gerkebilir.

Cam güzel ve işlevli ama 1100 TL iyi rakam. Bu zamanda o para verilmez diye düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Adem Cengiz
Cam güzel ve işlevli ama 1100 TL iyi rakam. Bu zamanda o para verilmez diye düşünüyorum...

2009 Focuslarla, önceki Focus'ların ön camları aynı mı?

Geçen sene izne giderken her iki kolum da kıpkırmızı yanmıştı güneşten.

Bizim gibi sıcak ülkelerde Atermik Cam Önemli...

Fransa'da beğenmediğin CLIO'da standart...

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger
2009 Focuslarla, önceki Focus'ların ön camları aynı mı?

Geçen sene izne giderken her iki kolum da kıpkırmızı yanmıştı güneşten.

Bizim gibi sıcak ülkelerde Atermik Cam Önemli...

Fransa'da beğenmediğin CLIO'da standart...

Yararlı olduğu su götürmez bir gerçek ama fiyat/performans oranını düşününce aşırı derecede pahalı diye düşünüyorum. Cam filmi daha uygun olur bence...

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
Bir tanıdığın araba var. Bu aralar muayeneye gidecek. Eğer muayeneden ön cam filmi ile geçerse bende yaptıracağım. Gerçi bizim ön camda ufak bir yıldız var. Belki camı da değiştirip öyle yaparım...

Sanırım hafif kusur verip geçiriyolar sorun çıkarmıyolar.. Yani Düzcede TÜV var arkadaşım bu araçla geçti...

45018619084370972699370.jpg

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
Ön camın çatlak ise, yerli cam mebalğını kaskodan peşin al, üstüne 500 TL koy ve orcinal atermik Ford camını taktır.

Ben bu fikri uygulamayı düşünmüştüm, ama MKIII Mondeo için orjinal veya yan sanayi atermik ya da renkli bir cam üretilmediğini söylediler. Bildiğiniz bir üretici var mı?

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Adem Cengiz
Ortalama %30 görüş kaybı var diye biliyorum haberiniz olsun.

Aynen Öyle, ben SolarGard diye bir markanın en açık tonda Quantum Serisinden Filmi Ön Cam'a uygulattım, gündüz memnun kaldım, sıcaklığı biraz kesti, ancak Hava kararmaya başladığında zor oluyor, ışıklarımın feri yok gibi görünüyor, XENON taktırasım geldi, özellikle yol kenarında yürüyen yayalar daha bir zor seçiliyor, bir de tünele girdiğinizde sıkıntı oluyor...

Biraz daha idare edip söktüreceğim.

Orijinal Atermik Cam ise 1100 TL+KDV idi.

Tavsiyem Ön Cam'a KESİNLİKLE film yaptırmayın...

Yorum bağlantısı
Cemil Çınar
Şu anda uv filtreli şeffaf cam filmleri var. Düşünmüyor değilim.

Ben menunum ziebartta yaptırdım üstelik tek parça, yansıma da normal camdaki kadar, yalnız fiyatı da diğer camlar için olan kadar

Yorum bağlantısı
Cemil Çınar

Bir arkadaşımızın getz'i için sorduk 200tl+kdv garantinin kartına da 6 taksit yaparız dediler ama arabaya ve de pazarlığa da bağlı, aslında benim yaptırdığım yer forumda da var klüp üyelerine %10 indirim sözü vermişti.

Yorum bağlantısı
Erhan Bulut

Focusa ziebart ön cam filmi yaptırmıştım. Karşıdan gelen arabanın ışığını dağıtıyor, gece yolculuklarında çok rahatsız ediciydi.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
Aynen Öyle, ben SolarGard diye bir markanın en açık tonda Quantum Serisinden Filmi Ön Cam'a uygulattım, gündüz memnun kaldım, sıcaklığı biraz kesti, ancak Hava kararmaya başladığında zor oluyor, ışıklarımın feri yok gibi görünüyor, XENON taktırasım geldi, özellikle yol kenarında yürüyen yayalar daha bir zor seçiliyor, bir de tünele girdiğinizde sıkıntı oluyor...

Orjinal atermik camı nereden buldunuz.

Ben Mondeo için arayıp duruyorum, bulamadım :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Şefaf UV Filtreli Cam filmi varsa kesinlikle tercih edilir. Özellikle bu yaz sıcaklarında çok aranılan bir özellik olur sanırım. Şefaf olması da siyaha nazaran gece sürüşünü etkilemeyeceği kanısındayım. Kendi aracıma yaptırıcak olsam 1 numara siyah ile şefaf arasında gidip gelirdim. Şahsen diğer camlarda film olupda ön camda da film olunca görsel olarak harika oluyor ama gece sıkıntısını da katmak lazım güzel oluyor diye kendimi canımızı tehlikeye atmaya gerek yok..

tarihinde Burak Erdin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Ben Mondeo için arayıp duruyorum, bulamadım :D

Şefaf UV Filtreli Cam filmi varsa kesinlikle tercih edilir. Özellikle bu yaz sıcaklarında çok aranılan bir özellik olur sanırım. Şefaf olması da siyaha nazaran gece sürüşünü etkilemeyeceği kanısındayım. Kendi aracıma yaptırıcak olsam 1 numara siyah ile şefaf arasında gidip gelirdim. Şahsen diğer camlarda film olupda ön camda da film olunca görsel olarak harika oluyor ama gece sıkıntısını da katmak lazım güzel oluyor diye kendimi canımızı tehlikeye atmaya gerek yok..

Şeffaf UV filtreli cam filmi var. Ford servislerinde Güvenlik Cam Filmi yapıyorlar. UV filtreli ve şeffaf bunlar, Ben yaptırdım. Ama ön cama yapmadılar. Işığı dağgıtacağını söylediler (yan camda bunu pek fark etmiyorum)

Fakat şeffaf film UV 'yi kesse de ısıyı ve göz kamaştırıcı ışığı kesmiyor.

Dolayısıyla en iyisi ATERMİK cam da,

MONDEO için atermik cam üretilen bir yer var mı, bulabilir miyiz?

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Altermik cam da hepimiz hemfikiriz biri çıkıp da hayır cam filmi ondan iyidir demez heralde. Yanlız focus'u baz alalım fiyat çok yüksek değilmi? 1100+kdv gerçekten de iddalı bir rakam, sadece bir cam için ne kadar faydalı da olsa değermi sorusunu insan ister istemez soruyor kendine. O zaman bu şartlarda fiyat performansda en mantıklısı Ön cam için zeibart'ta 1numara siyah cam filmi uygulaması sanırım. Ford servisinde yaptırdınız faydasını görmedim demişşsiniz, acaba kullanılan malzemenin markası nedir? zeibart gibi firmalar daha kaliteli olacağı kanısındayım yanılıyo da olabilirm.

tarihinde Burak Erdin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Adem Cengiz

Ben Mondeo için arayıp duruyorum, bulamadım :unsure2:

Focus II de Teknopaketle beraber IR kodlu atermik ve rezistanslı ön cam vardı.

Makyajlı Focuslarla camları aynı.

Mondeo için yurtdışında mutlaka vardır...

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
Focus II de Teknopaketle beraber IR kodlu atermik ve rezistanslı ön cam vardı.

Makyajlı Focuslarla camları aynı.

Mondeo için yurtdışında mutlaka vardır...

Varsa bile yurtdışından getirmenin astarı yüzünü geçer.

Türkiye'de bulamaz mıyız.

Yok mu bu konuda bilgisi olan?

Yorum bağlantısı
Adem Cengiz

Gnelde Fransız arabalarında standart olarak oluyor, bir de i30'da standart.

Focus en azından opsiyonel olarak sunmalıydı.

Almanya gibi soğuk bir memlekette Atermik Cam Opsiyon olarak mevcut Türkiye gibi alev alev yanan memlekette ise yok, bunu anlamak zor...

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

ziebart abartmış zaten. şeffaf ön cam filmine 329 tl demiş. yavaşşşşş

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

yuh yani, camın kendi kaç para da, filmine o kadar istiyorlar.

ayıp denen bir şey var. :D

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Pazarlık yapın. Güzel fiyatlara yaptırabilirsiniz...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...