Misafir 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 şu nasıl güzellik yarışması birincisi clariona hoparlör takmam gerek kapı yüzünü sökemiyorum. :lol: Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 takmasını biliyorum,ama sökemedim.....açil yardım.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 Sonrada seneye satlığa çıkarrız... Ben de bir bir hatırlatırım bu kapının başına gelenleri Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 (düzenlendi) Yok denemeyecem zaten. Biliyorsunuz, mk3'lerin ses sistemi, mk2'ler gibi dandik değil. Clarion'u takınca süper ses aldım zaten. vavvvvvvvvvv boşuna konu başlıgı aramışız. 4 Haziran 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 Yok denemeyecem zaten. Biliyorsunuz, mk3'lerin ses sistemi, mk2'ler gibi dandik değil. Clarion'u takınca süper ses aldım zaten. Ben sadece sıkma sesi çıkarıyor sanıyordum, o çamaşır makinesi kılıklı aleti.. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 Ben sadece sıkma sesi çıkarıyor sanıyordum, o çamaşır makinesi kılıklı aleti.. :lol: utandıgım için bu tur yoruımu yapamadım emmi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 Sen bi sesini dinle. Kendi blau'nu atmazsan ben senin blututsuz cebini alacam Hımm.. iki cepheden savaş ha :lol: Çok kötüsün.. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 Hımm.. iki cepheden savaş ha Çok kötüsün.. bursa da duello var he he he he :lol: Yorum bağlantısı
Misafir 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 Her yönden girerim duello yaptınızmı durum nedir? emmi küçük bi yorum yapmış 800devir çamaşır makinası gibi anlayalım sonucu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts