Hakan Ekinci 20 Nisan 2009 Paylaş 20 Nisan 2009 İyi akşamlar, Araba kullanırken telefon ile konuşmayı pek sevmediğim için bugünlerde "eller serbest araç kit" leri araştırıyorum. Karşıma 3 tip çözüm çıkıyor. 1) Parrot vb. gibi veya cep telefon üreticilerin kendi markalarında sunduğu ayı satılan, mikrofon ve hoparlörü uzerinde bulunan bluetooth araç kitleri 2) Muhtelif markalarda bluetooth iletişimli, mikrofonu üzerinde, hoparlor çıkışı ise fm vericisi yardımıyla araç ses sistemine yönlendirilen araç kitleri 3) Cep telefonu üreticilerinin kendi ürettikleri mahfe üzerine telefonun oturduğu kendi mikrofon ve hoparlörünün araca monte edilmesini gerektiren araç kitleri. Benim ilk sorum ise şu olacak; Aranızda bu tip araç kitlerini kullananlar var mı ve memnuniyet dereceleri nedir? Tecrübelerinize ihtiyacım var. İkinci sorum ise; Focus'II de bulunan Sony teybin bu tip araç kitlerine bir ön hazırlığı var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Nisan 2009 Paylaş 20 Nisan 2009 Bildğim kadarı ile Sony de böyle bir ön hazırlık yok, zaten sizin bahsetttikleriniz içinde böyle bir hazırlığa gerek yok.Parrot kullanan üyemiz vardı ve memnun olduğunu söylemişti.Ford servislerinde satılıyordu, belki deneme şansı bulabilirsiniz.Bulursanızda çok iyi olur bence...Alırsanız ve kullanımını paylaşırsanız seviniğrim. Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 21 Nisan 2009 Paylaş 21 Nisan 2009 Ben sony için şöyle bir çözüm buldum yine sony olan telefonumun ara kablosunun jackı ile torpidoda bulunan Audio jackı arasına iki ucu erkek ara kabo taktım sesler aracın hoparlörlerinden geliyor... Benim işimi görüyor tavisye ederim... Aslında 2. tercih benim çok hoşuma gidiyor forumda bir Güray beyin araştırması var çok hoş http://www.audiosources.net Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 21 Nisan 2009 Paylaş 21 Nisan 2009 İkinci sorum ise; Focus'II de bulunan Sony teybin bu tip araç kitlerine bir ön hazırlığı var mıdır?Şimdiden teşekkür ederim. sanırım focus II makyajsızlarda tekno paketlerinde vardı Yorum bağlantısı
Erman Kızılyel 6 Mayıs 2010 Paylaş 6 Mayıs 2010 2010 focus tit.hb. araç kiti almayı düşünüyorum.önerileriniz nedir acaba. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 14 Mayıs 2010 Paylaş 14 Mayıs 2010 2010 focus tit.hb. araç kiti almayı düşünüyorum.önerileriniz nedir acaba. ne ki bu? var mı böyle bir şey? Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 14 Mayıs 2010 Paylaş 14 Mayıs 2010 (düzenlendi) Ford servislerinde satılıyordu. Yaklaşık 400 tl civarındaydı.Meganenin gözünü seveyim bluetooth ile ıphoneden müzik çalıyorum aux gibi. Ford hala değiştirmedi o sonyi ya. 14 Mayıs 2010 tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts