İçeriğe Yönlendir

Eller Serbest Arac Kitleri ve Sony Teyp Ön Hazırlık

Hakan Ekinci

Recommended Posts

Hakan Ekinci

İyi akşamlar,

Araba kullanırken telefon ile konuşmayı pek sevmediğim için bugünlerde "eller serbest araç kit" leri araştırıyorum. Karşıma 3 tip çözüm çıkıyor.

1) Parrot vb. gibi veya cep telefon üreticilerin kendi markalarında sunduğu ayı satılan, mikrofon ve hoparlörü uzerinde bulunan bluetooth araç kitleri

2) Muhtelif markalarda bluetooth iletişimli, mikrofonu üzerinde, hoparlor çıkışı ise fm vericisi yardımıyla araç ses sistemine yönlendirilen araç kitleri

3) Cep telefonu üreticilerinin kendi ürettikleri mahfe üzerine telefonun oturduğu kendi mikrofon ve hoparlörünün araca monte edilmesini gerektiren araç kitleri.

Benim ilk sorum ise şu olacak; Aranızda bu tip araç kitlerini kullananlar var mı ve memnuniyet dereceleri nedir? Tecrübelerinize ihtiyacım var.

İkinci sorum ise; Focus'II de bulunan Sony teybin bu tip araç kitlerine bir ön hazırlığı var mıdır?

Şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bildğim kadarı ile Sony de böyle bir ön hazırlık yok, zaten sizin bahsetttikleriniz içinde böyle bir hazırlığa gerek yok.Parrot kullanan üyemiz vardı ve memnun olduğunu söylemişti.Ford servislerinde satılıyordu, belki deneme şansı bulabilirsiniz.Bulursanızda çok iyi olur bence...Alırsanız ve kullanımını paylaşırsanız seviniğrim.

Yorum bağlantısı
Cemil Çınar

Ben sony için şöyle bir çözüm buldum yine sony olan telefonumun ara kablosunun jackı ile torpidoda bulunan Audio jackı arasına iki ucu erkek ara kabo taktım sesler aracın hoparlörlerinden geliyor... Benim işimi görüyor tavisye ederim...

Aslında 2. tercih benim çok hoşuma gidiyor forumda bir Güray beyin araştırması var çok hoş http://www.audiosources.net

Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç
İkinci sorum ise; Focus'II de bulunan Sony teybin bu tip araç kitlerine bir ön hazırlığı var mıdır?

Şimdiden teşekkür ederim.

sanırım focus II makyajsızlarda tekno paketlerinde vardı

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Erman Kızılyel

2010 focus tit.hb. araç kiti almayı düşünüyorum.önerileriniz nedir acaba.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Övgü Gürşen
2010 focus tit.hb. araç kiti almayı düşünüyorum.önerileriniz nedir acaba.

ne ki bu? var mı böyle bir şey?

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
(düzenlendi)

Ford servislerinde satılıyordu. Yaklaşık 400 tl civarındaydı.Meganenin gözünü seveyim bluetooth ile ıphoneden müzik çalıyorum aux gibi. :nazar: Ford hala değiştirmedi o sonyi ya.

tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...