Misafir 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 Aynı direksiyonun cc'lisi yok. Zaten 3 kollu Focus direksiyonlarında bir Focus S direksiyonu var yani Deniz abinin direksiyondan birde St direksiyonu var ondada cc düğmeleri yok. Mehmet abi direk cc düğmeli direksiyon getirtmişti...http://www.otoclubturkiye.com/forum/Focus1-20-...Co-t153475.html yoksa yapıcak bişide kalmıyor. . Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 10 Haziran 2010 Yazar Paylaş 10 Haziran 2010 iyi günlerde kullanın. saolun aracı satalı 5 ay oldu Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 11 Haziran 2010 Paylaş 11 Haziran 2010 deniz hani nerede passatın resimleri ? resim isteriz biz:) Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 11 Haziran 2010 Yazar Paylaş 11 Haziran 2010 deniz hani nerede passatın resimleri ? resim isteriz biz:) abi ayın 26 sonra çokca zamanım var o zaman detaylı resimleri yüklerim Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2010 Paylaş 11 Haziran 2010 abi ayın 26 sonra çokca zamanım var o zaman detaylı resimleri yüklerim hayırlı olsun.kazasız belasız kullan ve cezasız tabi. özellikle yakın plan resimleri olsun iç mekan far stop falan.sevinirim. Yorum bağlantısı
Volga Mert 8 Kasım 2010 Paylaş 8 Kasım 2010 hakikaten süper olmuş yaa. Arabayı aldığım zaman inşallah bende direk ilk olarak bi st direksiyon taktırıcam kollekşınıma:D servislerde fiyatı nedir ki acaba merak ettim bilgisi olan var mı. Pahalı olacağı kesinde Yorum bağlantısı
Guest Deniz Aslan 26 Ocak 2011 Paylaş 26 Ocak 2011 eski direksiyonumu verip üzerine 150tl farkla orjinal st deri direksiyon simidi aldım] iyi günler ben şmdi arabayı komple ST yapıorumda bende hız sabitleyici var onu ST greksiona montajlama şansımız varmı Yorum bağlantısı
Recommended Posts