Deniz Tayanç 28 Nisan 2009 Yazar Paylaş 28 Nisan 2009 güzel olmuş güle güle kullanın saolun Yorum bağlantısı
Ayhan Karabulut 28 Nisan 2009 Paylaş 28 Nisan 2009 Ben daha çok teybi ve montajını beğendim ST aldım ama daha teyp alamadım. Nerden ve kaça aldınız? Montajı kim yaptı? Bilgilendirirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 29 Nisan 2009 Yazar Paylaş 29 Nisan 2009 Ben daha çok teybi ve montajını beğendim ST aldım ama daha teyp alamadım. Nerden ve kaça aldınız? Montajı kim yaptı?Bilgilendirirseniz sevinirim. saolun teybi 1500tl ye almıştım, montajınıda şimşek elektronik diye bir yer var ankara-abidinpaşada orda yaptırdım. sizin st kaç model ve resimleri varmı.? Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 29 Nisan 2009 Paylaş 29 Nisan 2009 Tek kelimeyle HARİKA!!! Güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 29 Nisan 2009 Yazar Paylaş 29 Nisan 2009 Tek kelimeyle HARİKA!!! Güle güle kullanın... saolun teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 29 Nisan 2009 Paylaş 29 Nisan 2009 Çok güzel olmuş güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 29 Nisan 2009 Yazar Paylaş 29 Nisan 2009 Çok güzel olmuş güle güle kullanın.. saolun teşekkür ederim ghia jantları düşünürseniz size özel bir fiyat alabilirim. Yorum bağlantısı
Ayhan Karabulut 6 Mayıs 2009 Paylaş 6 Mayıs 2009 Arabam bu. Haftaya Ankara'ya geleceğim daha açık bir adres verebilirmisin. Bu arada senin direksiyon simidinde ST logosu yok! Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 6 Mayıs 2009 Paylaş 6 Mayıs 2009 Arabam bu. Haftaya Ankara'ya geleceğim daha açık bir adres verebilirmisin.Bu arada senin direksiyon simidinde ST logosu yok! aha foruma 1 tane St geldi abi ankaraya geldiğinde haber verirmisin ? Yorum bağlantısı
Mustafa Özyurt 6 Mayıs 2009 Paylaş 6 Mayıs 2009 Hakikaten çok güzel olmuş... Güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Taha İlgen 6 Mayıs 2009 Paylaş 6 Mayıs 2009 Arabam bu. Haftaya Ankara'ya geleceğim daha açık bir adres verebilirmisin.Bu arada senin direksiyon simidinde ST logosu yok! süper Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 7 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2009 Arabam bu. Haftaya Ankara'ya geleceğim daha açık bir adres verebilirmisin.Bu arada senin direksiyon simidinde ST logosu yok! Şimşek Elektronik - Yasin Er Şehit Hakkı Çelik Sokak, No:2-A Abidinpaşa-Ankara adresinde teybin montajını yapan yer. ben size özelden cep numaramı atayım. geldiğinizden haber verirseniz beraber gidebiliriz. siz teyb aldınızmı? Hakikaten çok güzel olmuş...Güle güle kullanın... saolun Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 7 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2009 (düzenlendi) 10 numara olmuş. elinizde eskisin teşekkür ederim. 7 Mayıs 2009 tarihinde Deniz Tayan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Orçun Gürbüz 9 Mayıs 2009 Paylaş 9 Mayıs 2009 Direksiyonu çok beğendim ancak kimsenin sormamasına şaşırdığım bir konu var. Hurdacılardan aldığınız direksiyondaki hava yastığının doğru dürüst çalışıp çalışmadığından nasıl emin olabilirsiniz? Bana riskli bir uygulama gibi geldi. Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 9 Mayıs 2009 Paylaş 9 Mayıs 2009 Ayhan bey şu ST'yi arabam bölümünde detaylıca bir tanıtın yahu. Forumda ST var, resmi yok olmaz ki Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 11 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2009 Direksiyonu çok beğendim ancak kimsenin sormamasına şaşırdığım bir konu var. Hurdacılardan aldığınız direksiyondaki hava yastığının doğru dürüst çalışıp çalışmadığından nasıl emin olabilirsiniz? Bana riskli bir uygulama gibi geldi. orjinal olduğu için tereddüt etmedim. bide sürekli alışveriş yaptığım yer. ben iyice emin olduktan sonra aldım. gözümün önünde bağladı airbagları. hiç bir arıza ışığıda yanmadığına göre sağlamdır. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 21 Mayıs 2009 Paylaş 21 Mayıs 2009 Direksiyonu çok beğendim ancak kimsenin sormamasına şaşırdığım bir konu var. Hurdacılardan aldığınız direksiyondaki hava yastığının doğru dürüst çalışıp çalışmadığından nasıl emin olabilirsiniz? Bana riskli bir uygulama gibi geldi. sorulmaz olur mu, ben dahil bir kaç kişi bunun üzerinde durduk. en önemli konu bu zaten. airbag yoksa o simit hiç bir şey benim için. araba yılan hikayesinden gerçeğe dönüşebilirse gidip alacağız denizle inşallah. zaten önce deniz yapıyor ne yapılacaksa, biz de takip ediyoruz. Allahtan ankarada deniz ve CUB gibi adamlar var. istanbulun kralı da sefa desek ayıp etmeyiz umarım Yorum bağlantısı
Mustafa Acar 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 bende f 1 var ona uyarmı 2003 model bilgi verirseniz sevinirim Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 bende f 1 var ona uyarmı 2003 model bilgi verirseniz sevinirim hiç sanmıyorum ama söküp bakmak lazım. cmax ile focus 2 ile bile uyumsuzken, focus 1'in uyumlu olduğunu sanmıyorum. emmi bilir belki. Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 hiç sanmıyorum ama söküp bakmak lazım. cmax ile focus 2 ile bile uyumsuzken, focus 1'in uyumlu olduğunu sanmıyorum. emmi bilir belki. Peki ben bunu benim titanyum a taktırsam cc düğmelerini nasıl yapıcam bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 (düzenlendi) ford dreksiyonları çok karizmatik bulmuşumdur yakışmış güle güle kullanın.elinizde eskisin.en çok mustang dreksiyonunu seviyorum. 10 Haziran 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 (düzenlendi) Bunda CC düğmesi olmadığından kullanamazsınız. Düğmelerin takılabileceğinide sanmıyorum... aynı dreksiyonun cc li olanı vardır ama diger tesisatları ine olcak mevcutmudrki.emminin yanılmıyosam cc dreksiyon çalışması vardı focus için örnek olabilir. 10 Haziran 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts