Burak Karadeniz 7 Mayıs 2009 Paylaş 7 Mayıs 2009 (düzenlendi) Merhaba, Office 2007 de powerpoint açılmıyor. powerpoint i açmaya çalıştığımda msvcr80.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir diyor. tamam diyince program kapatılıyor diyor ve microsoft sorun çözme zımbırtısı çalışıyor fakat hiç çözüm bulunamadı diyor. Fakat sadece powerpointte çıkıyor bu. exel, word gibi programlar sorunsuz çalışıyor. Program ekle kaldırdan da silmeye çalışınca yine hata veriyor ve officei silemiyor. Uninstaller programıyla siliyorum sonra geri yüklüyorum officei fakat düzelmiyor. Bu msvcr80.dll dosyasını nereden bulup nereye koymam lazım acaba? işletim sistemim vista. Yavuz selim bu işi halleder gibime geliyor düzenleme: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr80 adresinden dosyayı buldum, system klasörüne attım fakat powerpoint yine çalışmıyor. Windosw çözüm arama zımbırtısı çalışıp çözüm bulunamadı diyor. 7 Mayıs 2009 tarihinde Burak Karadeniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 7 Mayıs 2009 Paylaş 7 Mayıs 2009 Ofisi kaldırıp tekrar kurmak çözüm olabilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2009 Paylaş 7 Mayıs 2009 Hatta fırsat bu fırsat, Open Office e geçin, yasal bedava. Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 7 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2009 Officei tüm kayıtlarıyla kaldırıp geri kurdum, hala aynı hatayı veriyor. hata officeden değil de sistemden gibi. format işini geç çağlar abi Hatta fırsat bu fırsat, Open Office e geçin, yasal bedava. Onuda kullanıyorum zaten de, sunumum var şimdi, powerpointten hazırlamıştım. Temalar menüler falan karışmasın ortalık şimdilik Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 7 Mayıs 2009 Paylaş 7 Mayıs 2009 (düzenlendi) http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr80 Buradan yükleyip System32 dosyasının içine atıp deneyiniz. Ayrıca sisteminizi Spyware Doctor ile taratmanızı tavsiye ederim. 7 Mayıs 2009 tarihinde Bark?n Kayao?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 7 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2009 (düzenlendi) office 2003 kuramaz mısınız? Zaten 2003 vardı 2007 yükledim ondan oldu 2007 daha fonksiyonel, exelde bişeyler yaparken 2003 yetmiyor Bilgisayar tango kırmızı mı? Değil canım http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr80Buradan yükleyip System32 dosyasının içine atıp deneyiniz. Ayrıca sisteminizi Spyware Doctor ile taratmanızı tavsiye ederim. Oradan yükleyip system e atmıştım ama birde system32 ye atıyım bakıyım. düzenleme; system32 ye de attım, yine windows çalışmayı durdurdu diyor. Akşam spyboat adawareden falan taratırım artık. 7 Mayıs 2009 tarihinde Burak Karadeniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yılmaz Tuğluk 7 Mayıs 2009 Paylaş 7 Mayıs 2009 Bilgisayarı güvenli moda açıp office kaldırmayı deneyin. yada office programını çalıştırarak onarım seceneğini işaretleyin. işletim sistemi legalse win update sizi kurtarabilir. Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 7 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2009 Bilgisayarı güvenli moda açıp office kaldırmayı deneyin. yada office programını çalıştırarak onarım seceneğini işaretleyin. işletim sistemi legalse win update sizi kurtarabilir. vistam legal de officeim değil Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Mayıs 2009 Paylaş 7 Mayıs 2009 Servis pack kurmuşsanız sorun olmuştur kaldırmayı deneyin.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 7 Mayıs 2009 Paylaş 7 Mayıs 2009 Sorunun çözümü aşağıdaki link olsa gerek. link Burdan uygun dili seçip indirdikten sonra kurmanı öneririm. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Mayıs 2009 Paylaş 7 Mayıs 2009 Sorunun çözümü aşağıdaki link olsa gerek.link Burdan uygun dili seçip indirdikten sonra kurmanı öneririm. framework'un alakası nedir? Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 7 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2009 aleyikümselam Güzelcene spyına mıpayına baktım temizledim. Güvenli modda açtım bilgisayarı, orada eksik dosyayı systeme system32ye attım. Veeee Powerpoint güvenli modda çalıştı. Fakat bilgisayarı normal başlattığımda powerpoint yine çalışmadı. office i güvenli modda da, normal modda da silemedim. (uninstal programıyla silebilirim tabi ) ( süha beyin tavsiye linkinden de birşey çıkmadı, zaten yüklüymüş bilgisayara ) Şimdi sıradaki öneriler? Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 7 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2009 (düzenlendi) regsvr32 ile nasıl register ediyoruz peki bu dllleri? Gerçi artık .dll hatası da çıkmıyor. Windows bu programı kapatıyor diyor. Edit yeni gelişme; Ve sonunda çalıştı. Program filesdan office klasörüne girdim, powerpointe sağ tıkladım, özellikler dedim, uyumluluğa geldim, xp servispack ile uyumluyu seçtim ve çalıştı Yardım eden herkese teşekkürler 7 Mayıs 2009 tarihinde Burak Karadeniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Taha İlgen 7 Mayıs 2009 Paylaş 7 Mayıs 2009 vista service pack yüklemesi yapınca bende de autocad programı sapıtmıştı, yeni bir dosya açıp çalışıp kaydediyordum. çıkış yapıp dosyayı tekrar açmak istediğimde program hata veriyordu. ben dellenip vistayı silip xp yüklemiştim,sen iyi sabırlıymışın burak helal olsun Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 7 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2009 vista service pack yüklemesi yapınca bende de autocad programı sapıtmıştı, yeni bir dosya açıp çalışıp kaydediyordum. çıkış yapıp dosyayı tekrar açmak istediğimde program hata veriyordu.ben dellenip vistayı silip xp yüklemiştim,sen iyi sabırlıymışın burak helal olsun Taha bende de autocad de çok sorun çıkarttı zamanında ama onun 2 çözümü var, şimdiki çözümde oradan aklıma geldi zaten. Ya 2008 üzeri bir autocad kullanacaksın, yada autocadin özelliklerine girip uyumluluktan xpyi falan seçiceksin. ben hallettim autocadde sıkıntı yok artık Hatta sonra Microsoft pachler de yayınlamıştı autocadle ilgili galiba. Hatta ve hatta autocadin orjinalse autocadin sitesinden upload edincede çözülüyor o sorun sen vistayı geri yükle vista iyidir Yorum bağlantısı
Taha İlgen 7 Mayıs 2009 Paylaş 7 Mayıs 2009 Taha bende de autocad de çok sorun çıkarttı zamanında ama onun 2 çözümü var, şimdiki çözümde oradan aklıma geldi zaten. Ya 2008 üzeri bir autocad kullanacaksın, yada autocadin özelliklerine girip uyumluluktan xpyi falan seçiceksin. ben hallettim autocadde sıkıntı yok artık Hatta sonra Microsoft pachler de yayınlamıştı autocadle ilgili galiba. Hatta ve hatta autocadin orjinalse autocadin sitesinden upload edincede çözülüyor o sorun sen vistayı geri yükle vista iyidir vistayı ilk kullananlardandım patch falan çok aradım ama istediğimi bulamadım sorun çözülmemişti o zaman onun için gözüm karardı xp yüklemiştim burak. ama şimdi sorunların çözümleri mevcut yeni bir pc alsam hem mecburiyetten hem de sevdiğim için vista lı kullanırım. bu bilgisayara da alıştım böyle kalır bu heralde Yorum bağlantısı
Özgür Temiz 7 Mayıs 2009 Paylaş 7 Mayıs 2009 bence programın içinden bi veri seç ismini kopyala sonra kopyaladıgını bulunamayan ögenın ismi olarak gir yani ismini değiştir bazen işe yaraya biliyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Mayıs 2009 Paylaş 7 Mayıs 2009 tu kaka vista hoş geldin windows 7...ara ara xp den bile hızlı... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Mayıs 2009 Paylaş 8 Mayıs 2009 Vista iyi ama donanım iyi olmadıktan sonra yalan.. Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 8 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2009 bu vistayı seven bi ben varım heralde.tabi 7 çok daha iyi ama xpden kötü olması bence tamamen safsata Bende vistayı seviyorum valla Bilgisayarınıza güzel bir ayar çekerseniz, xp kadar hızlı çalışıyor o da 1gb ramim olduğu halde Ben çoğu görsel zımbırtıyı kapattım, klasik 2000 teması kullanıyorum, saçma uyarıları kapattım vs... hızımdan memnunum Bir bilgisayarcı abi var, böyle kullanılan ram kapasitesi falan bi ayarlar yazıyor, biyerlere bi rakamlar giriyor o zaman çok daha hızlı oluyor makine Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 8 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2009 sen bilgisayarcı abilere çok güvenme Yok çok şükür sorunlarımın çoğunu kendim hallediyorum ama bikere bir port arızası için gitmiştim o sıra görmüştüm Ama genelde bilgisayarcıların işi; çok iş yapıyor gibi görünüp hiç birşey yapmamak onu biliyorum Format atılır diyolar 30 tl Ben sevabına atıyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Mayıs 2009 Paylaş 8 Mayıs 2009 Ama genelde bilgisayarcıların işi; çok iş yapıyor gibi görünüp hiç birşey yapmamak onu biliyorum tüm gün oturucak vakit bulamıyorum... Yorum bağlantısı
Recommended Posts