Ömer Olcay 9 Mayıs 2009 Paylaş 9 Mayıs 2009 yarım debriyajla geri giderken baskı balatadan garip bir uğultu gelmektedir önceleri balatalardan geldiğini düşünmüştüm tamircim debriyaj baskı balatadan geldiğini söyledi sizce ne kadara malour kesin bir fiyat almadım öncelikle sizinle paylaşmak istedim . şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Yıldırım Koçak 9 Mayıs 2009 Paylaş 9 Mayıs 2009 (düzenlendi) aynı sıkıntı bendede var. ilk başlarda geri geri gitmelerde dediğin gibi uğultu vardı. yokuşlarda kalkmalarda ise araba çok zorlanıyordu. birgün yine park ettiğim yerden geri geri çıktım, vitesi 1 e attım tam kalkacağım zaman bii tık sesi geldi. yanii bir önce yaptır yoksa çekici parasıda vermek zorunda kalabilirsin. senin araç benzinli olduğu için uygundur. , 10 Mayıs 2009 tarihinde Y?ld?r?m Ko tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 10 Mayıs 2009 Paylaş 10 Mayıs 2009 Ben yaklaşık 3 ay kadar önce değiştirmiştim.Yanlış hatırlamıyorsam 90 lira civarı bilyası , 150 gibi baskı balata , 125 lirada işçiliği için vermiştim. Yorum bağlantısı
Rıdvan Bakkal 10 Mayıs 2009 Paylaş 10 Mayıs 2009 (düzenlendi) O ses aşağı yukarı bütün 1.6 Focus I'lerde vardır. Ses debriyaj balatasından değil de şanzımandan geliyor sanırım. Bence kafaya takmayın. 10 Mayıs 2009 tarihinde R?dvan Bakkal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 10 Mayıs 2009 Paylaş 10 Mayıs 2009 ses tahmin ettigim ses ise problem yok. baskı balatada böyle bir ses yapmaz. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 benim focusun debriyajında titreme var.ama ustaya da götürdüm, kendimde biliyorum çekişinde asla bi gariplik yok.çekiş iyi olduğuna göre debriyaj balatası sağlam denilebilir.geçenlerde bi rally copilotuyla sohbet etme fırsatım oldu(Can OKAN) kendisine de sordum dedi ki baskı tam oturmuyodur dedi.balata sağlamdır ama baskı tam oturmuyodur dedi.kalkarken biraz fazla gaz verirsen hiçbir sıkıntı olmaz dedi. sizce de bu şekilde binmelimiyim.yada ne yapılabilir,düzeltilebilir mi.böyle binmemin bi zararı olur mu acaba? Yorum bağlantısı
Hakan Amasyalı 7 Aralık 2009 Paylaş 7 Aralık 2009 sanırım aynı ses benim aracımda da var. sanki yağsız kalmış gibi sürtmeden dolayı çıkıyormuş gibi bi uğultu geliyor. özellikle 2. vitese attığımda bazen titreme de yapıyor araç bence her araçta yok bahsettiğiniz sorun. Yorum bağlantısı
Ömer Olcay 7 Şubat 2010 Yazar Paylaş 7 Şubat 2010 burda arabama bakan usta kesinlikle debriyaj baskı balatadan olduğunu ve değiştirmem gerektiğini söyledi sizce fiyat ne olur acil yardımcı olurmusunuz??? 500 civarı orjinal baskı balata 230 civarıda yan sanayi fiyatı aldım uygunmudur. hangi markayı kullanmam doğru olur şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Şubat 2010 Paylaş 7 Şubat 2010 500 TL yüksek bi rakam..Parçacılarda baskı balata ve bilyası ben değiştiğimde orjinal LUK marka 230 TL idi.3-5 ay falan olmuştur. Yorum bağlantısı
İsmail Teke 7 Şubat 2010 Paylaş 7 Şubat 2010 500 TL yüksek bi rakam..Parçacılarda baskı balata ve bilyası ben değiştiğimde orjinal LUK marka 230 TL idi.3-5 ay falan olmuştur. Luk marka baskı balata 150 tl.Debriyaj bilyası 120 tl.İşçilikde 100- 150 arası anlaşmanıza bağlı.350- 400 arsı mal olur. Yorum bağlantısı
Veysel Haktan 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 baskı balatanın bitip bitmediği şu şekilde de kontrol edilebilir.araç dördüncü vitese alınır ve el freni çekilir normal kalkıyormuş gibi kaldırılmaya çalışılır.eğer kalkmayıp stop ediyorsa baskı balata sağlamdır.ama eğer stop etmiyorsa ve kalkmaya çalışşıyorsa baskı balata bitmiş demektir.bunu deneyebilirsiniz.ayrıca 500 tl baskı balata için oldukça fazla.Luk marka baskı balata 150 lira debriyaj bilyası 120 lira şçilik de 100 lira civarındadır.bir de baskı balatayı değişirken kesinlikle debriyaj bilyasını da değişin.eğer baskı balatanız bitmişse yüksek ihtimal debriyaj bilyanızı da bitirmiştir. Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 baskı balatanın bitip bitmediği şu şekilde de kontrol edilebilir.araç dördüncü vitese alınır ve el freni çekilir normal kalkıyormuş gibi kaldırılmaya çalışılır.eğer kalkmayıp stop ediyorsa baskı balata sağlamdır.ama eğer stop etmiyorsa ve kalkmaya çalışşıyorsa baskı balata bitmiş demektir.bunu deneyebilirsiniz.ayrıca 500 tl baskı balata için oldukça fazla.Luk marka baskı balata 150 lira debriyaj bilyası 120 lira şçilik de 100 lira civarındadır.bir de baskı balatayı değişirken kesinlikle debriyaj bilyasını da değişin.eğer baskı balatanız bitmişse yüksek ihtimal debriyaj bilyanızı da bitirmiştir. Ben bu testi yaptım baskı balatayı değiştirdikten sonra araç stop etmedi ve hareket ettirebildim. Demek ki bayağı iyi şoförmüşüm ben. Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 Ben bu testi yaptım baskı balatayı değiştirdikten sonra araç stop etmedi ve hareket ettirebildim. Demek ki bayağı iyi şoförmüşüm ben. Bu testi biz de yaptık geçen baskı balatası yeni değişen arkadaşın arabasında, biz de hareket ettirdik aracı stop etmeden,sanırım yetkililerin bir açıklama yapması gerekiyor Yorum bağlantısı
Osman Ünal 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 Bu testi biz de yaptık geçen baskı balatası yeni değişen arkadaşın arabasında, biz de hareket ettirdik aracı stop etmeden,sanırım yetkililerin bir açıklama yapması gerekiyor Anlatımda ufak bir detay atlanmış; araç stop ediyorsa baskı balata sağlam, fakat debriyaj sonuna kadar bırakıldığında stop etmeyip hala çalışıyorsa baskı balata bitik. Not : El freni sonuna kadar çekilmeli aracın hareket etmesine mani olunmalı. Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 Anlatımda ufak bir detay atlanmış;araç stop ediyorsa baskı balata sağlam, fakat debriyaj sonuna kadar bırakıldığında stop etmeyip hala çalışıyorsa baskı balata bitik. Not : El freni sonuna kadar çekilmeli aracın hareket etmesine mani olunmalı. Bunun için 4 ncü vitese ne gerek var. 1 nci viteste de aynı davranması gerekmez mi? Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 araba bu testten geçemezse ama vites geçişlerinde sorun olmuyor ve devirde ansızın değişimler olmuyorsa ve yakıt da anormal değerlerde değilse sorun nedir? ne zaman değişmeli acaba yolda kalana kadar binmeli mi?.usta şöyle demişti"hidrolik olduğu için aniden yolda bırakır".bu doğru mudur? bir de fiestaların baskı balata ve bilya fiyatları toplamı 400 ü buluyor.100 de işçilik versek al sana 500.bu fiyat farkı normal mi? Yorum bağlantısı
Birol Yılmaz-2 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 benim focusun debriyajında titreme var.ama ustaya da götürdüm, kendimde biliyorum çekişinde asla bi gariplik yok.çekiş iyi olduğuna göre debriyaj balatası sağlam denilebilir.geçenlerde bi rally copilotuyla sohbet etme fırsatım oldu(Can OKAN) kendisine de sordum dedi ki baskı tam oturmuyodur dedi.balata sağlamdır ama baskı tam oturmuyodur dedi.kalkarken biraz fazla gaz verirsen hiçbir sıkıntı olmaz dedi.sizce de bu şekilde binmelimiyim.yada ne yapılabilir,düzeltilebilir mi.böyle binmemin bi zararı olur mu acaba? sıkıntı çıkarmaz yolda bırakmaz sadece hafiften kalkışta titretir ,ha paran varsa değiştir titremeyi yok edersin o kadar... Bunun için 4 ncü vitese ne gerek var. 1 nci viteste de aynı davranması gerekmez mi? 1.vitesin çekme torku fazla olduğu için aynı sonucu vermez ..... Yorum bağlantısı
Veysel Haktan 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 (düzenlendi) araba bu testten geçemezse ama vites geçişlerinde sorun olmuyor ve devirde ansızın değişimler olmuyorsa ve yakıt da anormal değerlerde değilse sorun nedir? ne zaman değişmeli acaba yolda kalana kadar binmeli mi?.usta şöyle demişti"hidrolik olduğu için aniden yolda bırakır".bu doğru mudur?bir de fiestaların baskı balata ve bilya fiyatları toplamı 400 ü buluyor.100 de işçilik versek al sana 500.bu fiyat farkı normal mi? (araç stop ediyorsa baskı balata sağlam, fakat debriyaj sonuna kadar bırakıldığında stop etmeyip hala çalışıyorsa baskı balata bitik) teşekkürler mehmet bey.bu ayrıntıyı yazmayı unutmuşum.haluk bey araba bu testten geçmiyorsa baskı balatanız bitmeye yüz tutumuştur.bir süre idare edebilir.dediğiniz gibi sorun olmuyorsa devam edebilirsiniz ama baskı balata iyice bittiyse zaten çok bariz bir şekilde hissedebilirsiniz.benimki tamamen tükendiğinde araba gitmiyordu artık.çekişindeki düşmeyi yanınızda oturan bile hissedebiliyor.bu arada ustanız doğru söylemiş bitmiş bir baskı balata her an yolda bırakabilir. 9 Şubat 2010 tarihinde Veysel Haktan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 Bu testi biz de yaptık geçen baskı balatası yeni değişen arkadaşın arabasında, biz de hareket ettirdik aracı stop etmeden,sanırım yetkililerin bir açıklama yapması gerekiyor El freni çekili arabayı 4. vitesle hareket ettirebildiyseniz, ben bir açıklama yapamam ki.... :) Yorum bağlantısı
Veysel Haktan 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 El freni çekili arabayı 4. vitesle hareket ettirebildiyseniz, ben bir açıklama yapamam ki.... :) +06 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 Bu testi biz de yaptık geçen baskı balatası yeni değişen arkadaşın arabasında, biz de hareket ettirdik aracı stop etmeden,sanırım yetkililerin bir açıklama yapması gerekiyor Bunu fizik bile açıklayamaz biz nasıl açıklayalım... Yorum bağlantısı
Veysel Haktan 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 Bunu fizik bile açıklayamaz biz nasıl açıklayalım... +50 Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 10 Şubat 2010 Paylaş 10 Şubat 2010 El freni çekili arabayı 4. vitesle hareket ettirebildiyseniz, ben bir açıklama yapamam ki.... :p Danışmak için soruyorum, el freni çekili olmasa dahi 4. viteste aracı hareket ettirmeye kalksak stop etmesi gerekmezmi Serkan abi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts