Mehmet Ozyurek 14 Mayıs 2009 Paylaş 14 Mayıs 2009 Hangisine evet Işık yandıysa düğme görevini yapmıştır... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Mayıs 2009 Paylaş 14 Mayıs 2009 bende ölçtürmüştüm, bende de 6.5derece çıkmıştı. 1.5 sene oluyor gaz dolduralı, hala 10dk 1. kademede çalıştırıp kapamak durumunda kalıyorum aksi halde üşüyorum aynısını bende yapıyorum araç 8.5 yaşında ve bir kere olsun gazı değişmedi bizden evvel değiştiğini de sanmıyorum ama kışın buğ çözmede klima tuşunada basıyorum heralde o yüzden zaten kışnda klima açmak gereksinimi o şekilde telafi oluyor ayrıca bu buğ çözücü son kadaemede zaten kenisi klima açıyor ya ayrıca klima tştuna basmak bir şeyi değiştiriyor mu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs 2009 Paylaş 14 Mayıs 2009 Kendisinin klimayı devreye alaması ile AC ye basark devreye alması aynıdır, kışın da klimayı arada çalıştırmak yapılacak en büyük iyiliktir. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 15 Mayıs 2009 Paylaş 15 Mayıs 2009 Işık yandıysa düğme görevini yapmıştır... Tuh ne olurdu da sadece dugme bozuk olsaydi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mayıs 2009 Paylaş 15 Mayıs 2009 Sat sen onu sat.. Sat contour al... Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 arkadaşlar aynı sorun bendede başladı. tuhaf olan ön ve arka cam buğu çözücüyü devreye sokunca klima çalışıyor ve motor devri zorlanıyor buaraya kadar gayet normal. ancak normal soğutmayı açınca ac ışığı yanıyor klima soğutmuyor ve devir hiç klima çalışıyor gibi değil. sizce sorun ne olabilir. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 arkadaşlar aynı sorun bendede başladı.tuhaf olan ön ve arka cam buğu çözücüyü devreye sokunca klima çalışıyor ve motor devri zorlanıyor buaraya kadar gayet normal. ancak normal soğutmayı açınca ac ışığı yanıyor klima soğutmuyor ve devir hiç klima çalışıyor gibi değil. sizce sorun ne olabilir. cam bugu çözücü arka için var ön içinde varmı ayrıca ... Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 evet var 2.0 ghia ların çoğunda var. ama elektronik klima yok bizimkilerde manuel.gaz tapası nerde acaba bende deniyim şunu. ön ve arka cam buğu çözücüler ikiside klimaya bağlı değilmi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 cam bugu çözücü arka için var ön içinde varmı ayrıca ... 2001 2,0 Ghialarda var.. ön ve arka cam buğu çözücüler ikiside klimaya bağlı değilmi Benimki devreye girmezdi.. ama benimkinde zaten ön cam ısıtma da yoktu... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 Ön cam rezistansını çalıştırınca, klimanın devreye girmesi bana mantıklı gelmedi (şemasını da hatırlamıyorum) sadece hava yönlendirme ön cam da ise klima otomatik açılıyor olmasın? Yorum bağlantısı
Vahittin Teker 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 hava yönlendirmesini ön cama aldığımda benim klima otomatik açılmıyor çok kez denedim kopresordende ses gelmiyor neden olabilir? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 Ön cam rezistansını çalıştırınca, klimanın devreye girmesi bana mantıklı gelmedi Bana mantıklı geldi abi.. Amaç, bir an önce camdaki buğuyu temizlemek, buna da klima çok yardımcı olacaktır... Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 klima devreye giriyor çünkü devir klima çalışıyo gibi düşüyor. benim sorunum gazlamı ilgili acaba ne dersiniz. bu arada gaz tapası nerde bilen varmı Yorum bağlantısı
Özkan Pehlivan 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 Benim de geçenlerde başıma geldi aynı şey. Bir gün oncesinde sorunsuz çalışan klima ertesi günü sogutmamaya başladı.Bakım için gittigimde bir klimacıya yonlendirdi servisteki arkadaş.Kompresör arızalı çıktı.Bi tane çıkma kompresör taktık şimdi problem yok gibi.Çağlar Beyin dedigi gibi kışın dahi çalıştırmak lazım arada bir belki de ondan bozuldu. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 bu arada gaz tapası nerde bilen varmı Klima boruları metaldir, onların üzerinde siyah renkli üzerinde bir kapak bulunur. İçi lastikteki sibopa benzer. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 Triger kayışının önlerinde bir yerde olması lazım... (Yanlış hatırlamıyorsam) Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen 19 Mayıs 2009 Paylaş 19 Mayıs 2009 Bana mantıklı geldi abi.. Amaç, bir an önce camdaki buğuyu temizlemek, buna da klima çok yardımcı olacaktır... kışın buzlu sabahlarda bile 2-3 dk içinde buzu eritir buğuyu 15 san.de falan temizler. Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen 19 Mayıs 2009 Paylaş 19 Mayıs 2009 gaz tapasını bulamadım maalesef. focus 2.0 ların ki farklı yerde galiba. forumda resmi varmı ki acaba. yalnız radyatörün üst yan sağ köşesinde metal sibop tarzı bir şey var üzerine hafif dokundum ama hava çıkmadı. Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen 19 Mayıs 2009 Paylaş 19 Mayıs 2009 mehmet abi yalnız triger tarafında değil arabaya göre sol tarafta. ve radyatörün parçası gibi. ve üzerinde tapa falan yok sadece basınca içeri kaçan sibop var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mayıs 2009 Paylaş 19 Mayıs 2009 Abi hatırlayamadım ya.. Dikine çıkan aliminyum görünütülü ve ucunda siyah bir tıpa olan bişey hatırlıyorum... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mayıs 2009 Paylaş 19 Mayıs 2009 mehmet abi yalnız triger tarafında değil arabaya göre sol tarafta. ve radyatörün parçası gibi.ve üzerinde tapa falan yok sadece basınca içeri kaçan sibop var. İşta gaz dolum tapası orası. Yorum bağlantısı
Ali Temizsoy 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Arkadaşlar benim klima kompresörde bir yağ terlemesi var.Ama kilmanın soğutmasında herhangi bir problem yok.Bu yağ kaçağının sebebi ne olabilir.Bilğisi olan arkadaşların ilğisini bekliyorum.Teşekürler. Teşekürler Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 siyah tapa var evet. alümiyum görüntülü sibopu bastırdım ama hava veya gaz gibi bişey çıkmadı. galiba gaz gerçekten bitmiş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Kompresörde terleme derken, neresinde nasıl bir görünüm var acaba? gaz tapasına basa basa gaz biter tabii , Klimacı yolu gözükmüş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts