Murat Dere 17 Mayıs 2009 Paylaş 17 Mayıs 2009 muğla'daki, ya da çevre illerdeki arkadaşlar. bir toplantı da biz yapalım diyeceğim ama. forumdaki muğla'lı üyeler pek aktif değil. kaç kişi duyar gelir bilmem. okullar kapandıktan sonra haziran ya da temmuz aylarından birinde toplansak olur mu acep? tek başıma da olsa bu toplantıyı yapacağım! ilgilenenler burada konuşsa da, toplantı yapmaya karar verirsek, yerini ve zamanını kararlaştırsak? sana seviyorum, bana ara... Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 Mayıs 2009 Paylaş 17 Mayıs 2009 Abi sen muğla merkez'demisin? Bodrumdaysan falan daha rahat bir toplantı olur. Bizdende gelen olur. Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2009 Abi sen muğla merkez'demisin? Bodrumdaysan falan daha rahat bir toplantı olur. Bizdende gelen olur. merkezdeyim Onur'cum. bodrum daha uzak ya izmir'e, oraya giden buraya haydi haydi gelir. ha ayrıca deniz için bir toplantı daha yaparız amaç denizse. şimdi bir tanışalım, bir kahvaltı ya da piknik gibi bir şey yapalım, daha neler yaparız. burası her şey için çok uygun biliyorsun. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 17 Mayıs 2009 Paylaş 17 Mayıs 2009 İzmir grubu büyük ihtimalle katılır bu etkinliğe. Ama işi garantiye almak için biraz emek gerekiyor Bunun gibi mesela :D Hakan iyice alkolik yaptın bizleri. Sadece keyfine biraz daha düşkün, yaşamın renklerinden daha fazla tat almak isteyenlerdeniz. Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 Mayıs 2009 Paylaş 17 Mayıs 2009 Bodrum dememden kasıt; Yaz boyunca birkaç sefer düzenlerimde bodruma, aradan toplantıyıda çıkarırız diye sölemiştim... Muğla yazın sıcak olur yahu deniz falanda yok! en iyisi başka bişeyler düşünelim. Akyaka, Marmariz, Dalyan da olabilir Bodruma alternatif... Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2009 Abi mugla tarafni bilmiyorum, ama yaparsaniz geliriz yuksek ihtimalle . bakalım, arkadaşlardan ses gelirse... olmazsa ege illerini toplarız muğla'da... İzmir grubu büyük ihtimalle katılır bu etkinliğe. Ama işi garantiye almak için biraz emek gerekiyor Bunun gibi mesela :D Akan'ım be, şapırt... mm... onlarsız olur mu be ya? Bodrum dememden kasıt; Yaz boyunca birkaç sefer düzenlerimde bodruma, aradan toplantıyıda çıkarırız diye sölemiştim...Muğla yazın sıcak olur yahu deniz falanda yok! en iyisi başka bişeyler düşünelim. Akyaka, Marmariz, Dalyan da olabilir Bodruma alternatif... hmm, o zaman. kalabalık olmaması itibariyle akyaka diyebiliriz... ister orman, ister deniz kenarı... köyceğiz de olabilir, Hakan'ın dediği göl kenarında güzel olur dey mi? Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 17 Mayıs 2009 Paylaş 17 Mayıs 2009 izmir hemen her hafata toplanıyor, sen gel muradım ben bir akşam kaçıracam seni akyaka azmak başına, söz Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2009 izmir hemen her hafata toplanıyor, sen gel muradımben bir akşam kaçıracam seni akyaka azmak başına, söz ay içim bi hoş oldu. öyle şeyler söyleme len. bir gelişinde haber ver de boşsam yapalım bir şeyler... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mayıs 2009 Paylaş 17 Mayıs 2009 Bir gece ansızın gelebilirim... +1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2009 (düzenlendi) Bir gece ansızın gelebilirim... ne güzel şarkıdır o... bu kadar yürekten çağırma beni bir gece ansızın gelebilirim. beni bekliyorsan, uyumamışsan, sevinçten kapında ölebilirim. belki de hayata yeni başlarım, içimde küllenen kor alevlenir, bakarsın hiç gitmem kölen olurum, belki de seversin beni kim bilir. kal dersen, dağlarca severim seni, bir deniz olurum ayaklarında, aşk bu özleyiş bu, hiç belli olmaz, kalbim duruverir dudaklarında. ya da unuturum kim olduğumu, hatırlamam belki adımı bile, belki de çıldırır, deli olurum, sana kavuşmanın heyacanıyla... aşk bu, bilinir mi nereye varır, ne durdurur özlemini, seveni... bakarsın ansızın gelebilirim, bu kadar yürekten çağırma +1 bekledim de gelmedinn... Akan, sen de gel be ya. 17 Mayıs 2009 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 17 Mayıs 2009 Paylaş 17 Mayıs 2009 Bir bunye rakinin tadini aldiktan sonra iflah olmaz bir daha, hep arar .Raki ile ayni zamanda muhabbetin tadini alan bunye ise muptelasi olur . Biz hem raki, hem muhabbet, hem de dostlugun tadini aldgimiz icin artik bizim sonumuz ne olur bilinmez . -Birinci kadeh vücuda yarar -İkinci kadeh makul karar -Üçüncü kadeh kafayı sarar -Dördüncü dimağı yorar -Beşinci kadeh keseye zarar -Altıncı kadeh hatır kırar -Yedinci kadeh bela arar -Sekizinci kadeh wurur-kırar Dokuzuncu kadeh hakim sual sorar ay içim bi hoş oldu. öyle şeyler söyleme len. bir gelişinde haber ver de boşsam yapalım bir şeyler... Eee ne zaman toplanıyoruz ? Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 17 Mayıs 2009 Paylaş 17 Mayıs 2009 ay içim bi hoş oldu. öyle şeyler söyleme len. bir gelişinde haber ver de boşsam yapalım bir şeyler... Off yarıldım Yorum bağlantısı
İsa Tuncer 17 Mayıs 2009 Paylaş 17 Mayıs 2009 -Birinci kadeh vücuda yarar -İkinci kadeh makul karar -Üçüncü kadeh kafayı sarar -Dördüncü dimağı yorar -Beşinci kadeh keseye zarar -Altıncı kadeh hatır kırar -Yedinci kadeh bela arar -Sekizinci kadeh wurur-kırar Dokuzuncu kadeh hakim sual sorar Eee ne zaman toplanıyoruz ? agbi muğlada 5 sene görev yaptım bodrum torbada , dalaman marmaris ve fethiye ölüdenizde artık bizlere ait 1 dönüm toprak kalmamış herkes kendi arazisi içinde parayla bekcilik yapıyorrr............ Yorum bağlantısı
Karani Gülistan 17 Mayıs 2009 Paylaş 17 Mayıs 2009 Muğla! toplantı! Neden olmasın? Sesimle coşturup al binitimi,bir koşu yetişirdim o çılgın yaza... Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 Ben Marmaristeyim. Toplantı olacaksa bir gün için izin alabilirim iş yerimden. Buluşma Muğla da olursa daha iyi olur bence... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 Ben Marmaristeyim. Toplantı olacaksa bir gün için izin alabilirim iş yerimden. Buluşma Muğla da olursa daha iyi olur bence... Bak bak laflara bak Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 Bak bak laflara bak Yalan mı deyom arkideş? Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 Yalan mı deyom arkideş? Bugün gene arabanın yeni fotolarını çektim senin Yakında satışa koyarım Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 Yalan mı deyom arkideş? yalan deyyon, höööle otrup dureyon Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 şşş gençler beni baken.. ni zaman doplaşıyonuz hee Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 yalan deyyon, höööle otrup dureyon Damam be Amaç aga, senin için galkarım ben ayaga Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 Lütfen forumumuzun kurallarına göre türkçemizi düzgün kullanalım Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 Lütfen forumumuzun kurallarına göre türkçemizi düzgün kullanalım Olum bu mığla türkçesi Yorum bağlantısı
Recommended Posts