Guest Sinan Akg 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 Hafta içi çalışıyos olm biz. İnsan cumadan falan gelir.Artık Çeşmeye geldiğinde bakacaz Yav bunu bile ayarlıyamıyordum Kaçmam lazım burdan istanbul bana dar şuan... Çeşmeye çağatay ile gelicez kısmetse rahatsız bence sen yengeyi kayın valideye göndermeye bak :D Yorum bağlantısı
Murat Dere 30 Haziran 2009 Yazar Paylaş 30 Haziran 2009 Bilemiyorum Sayın Dere ile bi buluşmamız olucak...Otelin kapalı otoparkı varmış sayın Dere sizin aracınız likit petrol gazı ile çalıştığı için lütfen sıkıntı yaratmayın aracı yolda bi yere bırakın om ben bu araçta leepeegee var yazılarını takmadım ki. hem içeri girerken benzine geçerim. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 om ben bu araçta leepeegee var yazılarını takmadım ki. hem içeri girerken benzine geçerim. İspiklerim Yorum bağlantısı
Murat Dere 30 Haziran 2009 Yazar Paylaş 30 Haziran 2009 İspiklerim kulaanı çekerim şekerim. > Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 kulaanı çekerim şekerim. > Abi bana anca kısa mesaj çekersin Dokunulmazlık var Yorum bağlantısı
Murat Dere 30 Haziran 2009 Yazar Paylaş 30 Haziran 2009 Abi bana anca kısa mesaj çekersin Dokunulmazlık var sen gel de dokunuruz çocum. :yanaktanmakasalmasımaylisi: Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 (düzenlendi) sen gel de dokunuruz çocum. :yanaktanmakasalmasımaylisi: zamanında bi arkadaş bana diyodu şimdi kendi aldırıyo yanaktan :lol2: :lol2: :lol2: bodrum da fena sıcak ya. yat gezisine çıktım bugün 30 Haziran 2009 tarihinde Ali G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 30 Haziran 2009 Yazar Paylaş 30 Haziran 2009 zamanında bi arkadaş bana diyodu şimdi kendi aldırıyo yanaktan :lol2: :lol2: :lol2:bodrum da fena sıcak ya. yat gezisine çıktım bugün evet Ali ya, çooooooooooooooook sıcak. pişman olacak bizimki. zaten yalnız bile değilmiş. aile saadeti :lol2: Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 (düzenlendi) Millet orda burda tatil yapsın biz de burda ders çalışalım. Sizlere Selda Bağcan'dan "Adaletin bu mu dünya?" isimli parçayı armağan ediyem. Bende sana Ege çubukçudan Yaz geldi isimli parçayı armağan ediyorum + Ali canım elbet istanbula dönücez Görüşürüz o zaman + senin dükkan için çok bomba bişi buldum Bodrumun denizi ne durumda ali soğuk mu sıcakmı 30 Haziran 2009 tarihinde Sinan Akg tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burçin Kabasakal 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 ben varım. ama şu an Uşaktayım. tarihi belirleyelim, bence olur. Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 Temmuz 2009 Paylaş 1 Temmuz 2009 (düzenlendi) Bodrumun denizi ne durumda ali soğuk mu sıcakmı Koydan koya değişir. ama geneli sıcaktır. Hele türkbükü ıyykk bikere azcık su yuttum orda, az daha kusuyodum, çiş gibi. Sarımsaklıdan sonra nere gitsen sana sıcak gelir Sinanım Cuma Sarımsaklıya gidiyorum pazar döncem. o süre zarfında orda olan varsa görüşelim... 1 Temmuz 2009 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Temmuz 2009 Paylaş 3 Temmuz 2009 ve tatil bitti ne yazık ki gene istanbul havası soluyorum . bodrum merkezi pek beğenmedim denizin kıyı kısmı çok pisti ama kaldığım otelin mevkii (gümüşlük) çok güzeldi. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 3 Temmuz 2009 Paylaş 3 Temmuz 2009 Onurum sarımsaklıda ıcebergler yüzüyordu Pazar akşamı 7de yola çıkış...Pazartesi sabah bodrum bodrum...Allah kısmet ederse...Gene adettir hakkınızı helal edin Seyahat bu Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2009 ve tatil bitti ne yazık ki gene istanbul havası soluyorum .bodrum merkezi pek beğenmedim denizin kıyı kısmı çok pisti ama kaldığım otelin mevkii (gümüşlük) çok güzeldi. bodrum'a geldin ve benim haberim olmadı ha! > Onurum sarımsaklıda ıcebergler yüzüyordu Pazar akşamı 7de yola çıkış...Pazartesi sabah bodrum bodrum...Allah kısmet ederse...Gene adettir hakkınızı helal edin Seyahat bu iyi yolculuklar, sağ salim gelin, gidin. varsa hakkımız helal olsun... Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 4 Temmuz 2009 Paylaş 4 Temmuz 2009 Millet orda burda tatil yapsın biz de burda ders çalışalım. Sizlere Selda Bağcan'dan "Adaletin bu mu dünya?" isimli parçayı armağan ediyem. + 1 Bende Orhan babadan "Batsın bu dünya isimli parçayı armağan ediyorum,bilhassa Sinan denen arkadaşa gitsin.. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 4 Temmuz 2009 Paylaş 4 Temmuz 2009 + 1 Bende Orhan babadan "Batsın bu dünya isimli parçayı armağan ediyorum,bilhassa Sinan denen arkadaşa gitsin.. Bana ne armağan edeceksin? Ben bütün yaz tatil yapıyorum Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2009 Bana ne armağan edeceksin? Ben bütün yaz tatil yapıyorum şu olabilir: bana kaderimin bir oyunu mu buuuuu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2009 Paylaş 4 Temmuz 2009 şu olabilir: bana kaderimin bir oyunu mu buuuuu? Kel olmak mı. ? Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2009 Kel olmak mı. ? :neolacakbumehmetinhalidiyedüşünerekacıbirgülümsemeylebirliktekafayıikiyanasalla ma sımaylisi: cık cık cık... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 4 Temmuz 2009 Paylaş 4 Temmuz 2009 + 1 Bende Orhan babadan "Batsın bu dünya isimli parçayı armağan ediyorum,bilhassa Sinan denen arkadaşa gitsin.. Sayın Doğan Fonda deniz olan fotoları çektirmeyi biliyorsunuz Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 5 Temmuz 2009 Paylaş 5 Temmuz 2009 Evden çıkıyorum 1 hafta sonra görüşürüz Allaha emanet olun...Görüşmek üzere. Yarından itibaren 456 km güneybatıdayım ;) Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2009 Gel gel, bu taraflara da uğra Mert Can, sen muğla'nın neresindeydin? fethiye? marmaris? merkeze gelmiyor musun hiç? Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 6 Temmuz 2009 Paylaş 6 Temmuz 2009 Bana ne armağan edeceksin? Ben bütün yaz tatil yapıyorum Sizi gidi ağustos böcekleri sizi.. Sayın Doğan Fonda deniz olan fotoları çektirmeyi biliyorsunuz Arka fondaki deniz.. hemde Fethiye, yani Murat hocanın haraç kestiği yer.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Temmuz 2009 Paylaş 7 Temmuz 2009 En iyisi bodrumda toplanalım 12 temmuzda bodrumdayım Yorum bağlantısı
Recommended Posts