İçeriğe Yönlendir

Muğla'da toplantı

Murat Dere

Recommended Posts

Murat Dere
Kısa süre içinde Erikli-Asos-Çeşme-Bodrum sırasıyla bir tura çıkmayı düşünüyorum. Bodruma geçerken haber veririm abim. :rolleyes:

taam. benim tel no var mıydı sende?

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Muğla benim için bitmiştir

bi dahada gelmem.

n'oolur gel. :rolleyes:

Ben gelirim hocam neydi tel no 0900...?

0 900 ARA BENI

Yorum bağlantısı
Murat Dere

bakın "gelecek hafta kimler gelebilir, hafta içi/sonu belirterek yazın" demişim mesajlar önce, hala tık yok. ondan sonra "Murat Hoca geyik yapıyor." yok yee...

zaman ve kimler gelecek belirlemeye çalışıyoruz, millet lay lay lom. kızdırmayın beni! haayt!

Karate05-15-15.jpg

Yorum bağlantısı
Murat Dere
7/24 fethiyedeyim yazmıştım ama kimsede tık yok

çakma kareteçi : :D:ohooh:

italyanmafyasi.jpg:jedi::bravo:

Muğla!da ledci var mı Murat abi?? varsa söylede bende ufaktan ufaktan çalışıyım

sen gel ben götürürüm seni ledçiye, önce kulaklarını şööööyle bi uzatırım güzelce. ondan sonra nereye istiyorsan gideriz. >:)

Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir
ehehee... hocam kızılderili kabilesi miyiz reisimiz olsun? :lol2:

ne kızılderilisi murat hocam, ünlü denizci reislerinden bahsediyorum.

bizim muğla denizci reisleriyle ünlüdür. turgut reis şanıyla herkesin malumudur.

senin şanında "Murat Reis" olsun.

hocam çarşamba hafta tatilim. bu hafta olmaz. Beraat kandili var. camide mevlit proğramı yapacağım. hem çocuklarda anneannelerindeler. haftaya olabilir. ailelerimizde tanışmış olur.

rakı meselesine gelinceeeeee. ben burada restorantlarda, barlarda, rakı masalarında camiye adam çekebilmek için anlayış gösterirken size mi göstermeyeceğim.

sen Murat Reis olarak zamanı ve yeri tayin et, bakalım kim ne kadar gelecek?

Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir
Kim'İ izleyeceğiz konuyu açan Murat abi ama konudan haberi yok :lol2:

boşver abi izmir tayfası sağlamdır biz onlara takılalım

ufuk adamın canını sıkma. vatanımdasın deyu ses çıkartmıyorum.

hele bir pikniğimizi yapalım inşaallah, daha piknik bitmeden "en kısa zamanda inşaallah" demezsek bana istediğin cezayı kesebilirsin.

ilk adımda saklıdır herşey.

Yorum bağlantısı
Murat Dere
ne kızılderilisi murat hocam, ünlü denizci reislerinden bahsediyorum.

bizim muğla denizci reisleriyle ünlüdür. turgut reis şanıyla herkesin malumudur.

senin şanında "Murat Reis" olsun.

hocam çarşamba hafta tatilim. bu hafta olmaz. Beraat kandili var. camide mevlit proğramı yapacağım. hem çocuklarda anneannelerindeler. haftaya olabilir. ailelerimizde tanışmış olur.

rakı meselesine gelinceeeeee. ben burada restorantlarda, barlarda, rakı masalarında camiye adam çekebilmek için anlayış gösterirken size mi göstermeyeceğim.

sen Murat Reis olarak zamanı ve yeri tayin et, bakalım kim ne kadar gelecek?

ha kabile olayı yoksa olabilir tabii, kızararak kabul edebilirim. ;)

Abdülkerim Hocam, dedim ya gelecek hafta diye. gelmeyi düşünenlerden hafta içi/sonu şeklinde belirtmelerini istedim ama tık yok kimsede. insanlr bir belirtsinler ne zaman gelebileceklerini, çoğunluğa göre hafta içi/dışı bir gün kararlaştırırız. kesin günü ve saati ilan eder pikniğimizi yaparız Allah'ın izniyle. ama işte mesaj yazmaya gelenler şu zaman gelebilirim diye belirtmemiş ki. ben kesin bir zaman söylesem "o gün olmaz, şuraya gidecem, şu işim var" diyecekler. böyle olmasın diye gelecek olanlar uygun oldukları zamanı bildirsin dedik, bekliyor, bekliyor, bekliyoruz...

not: rakı anlayışın için teşekkürler. :) tekrar söylüyorum; ağzıyla içmeyecekler gelmesin ya da içmesin. (burada böyle insanların olduğunu düşündüğümden değil de, belirteyim dedim.) :good1:

öhööö kem küm hadi oldu görüşürük

seni kerata seni! >:)

Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)

Kordinatları verin :D

Tarihte tabiki :)

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere
İzmir grubu olarak Muğlayada yetişeceğiz Murat hoca

bekliyoruz dedik ya. :good1:

Kordinatları verin :D

Tarihte tabiki :)

37

Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir

bu pazar değilde öbür pazar arkadaşlar içinde uygunsa pikniğimizi yapabiliriz.

isteyen kalabilir ama benim sabaha kur'an kursum olduğundan gece dönerim.

yalnız baştan konuşalım. piknikte önüme rakı bardağını koyupda resmimi çekip sitede yayımlarsanız bir yerlerinizi bağlatırım ona göre. :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere
akyaka da kalınacak mı?

çok içen kalır. :good1: gitmek isteyen gider. planda kalma yok ama "kalajam abimj, öpüjemsş" diyen olursa gitmek istese de bırakmayız. :)

bu pazar değilde öbür pazar arkadaşlar içinde uygunsa pikniğimizi yapabiliriz.

isteyen kalabilir ama benim sabaha kur'an kursum olduğundan gece dönerim.

yalnız baştan konuşalım. piknikte önüme rakı bardağını koyupda resmimi çekip sitede yayımlarsanız bir yerlerinizi bağlatırım ona göre. :D

olmaz öyle şey! saygımız var dedik. sen önüne almadıkça kimse yapamaz böyle bir şey. Allah taş yapar adamı. :)

o halde son durum:

yer: akyaka - muğla

etkinlik: piknik

yiyecek: mangalda pişirilebilitesi olan her şey

içecek: ben karışmam. isterseniz zıkkım için. :p

Murat DERE 10-16 Ağustos hafta içi/dışı

Abdülkerim DEMİR 16 Ağustos

Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir

16 ağustos bana uyar murat hocam.

Allah'ın izniyle geliriz ailecek.

Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir

murat hocam okuyor musun?bunlar bizim toplantıyı basmayı düşünüyorlar.

yerini gizleyelim. bir yerden sonra gözlerini siyah bir bezle kapatıp öyle götürelim.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
murat hocam okuyor musun?bunlar bizim toplantıyı basmayı düşünüyorlar.

yerini gizleyelim. bir yerden sonra gözlerini siyah bir bezle kapatıp öyle götürelim.

kurtlar vadisi muğla :) :lol2: :lol2:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Muğla'da toplantı haa, siz beni güldürdünüz, Allah ta sizi güldürsün inşallah... :)

Zor, çok zor...Hele organizasyon Sayın Dere'de iken imkansız gibi birşey... :lol2:

Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir

Allah utandırmasın. iki kişi olsak da foruma kapak yapmazsak.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...