Levent Temel 21 Mayıs 2009 Paylaş 21 Mayıs 2009 2005 ford focus lpg li aracım çok sık olmamakla beraber..Dönüşlerde veya ışıklara yaklaşıp yavaşlamaya başladığım zaman stop ediyor.Aküyü yeni değiştirdim.Yakıttan olabileceğini düşünüp yakıtı tamamen boşalltıp yeni yakıtla denedim ancak yine sorun devam ediyor.Sebep ne olabilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Mayıs 2009 Paylaş 21 Mayıs 2009 lpg de iken mi yapıyor yoksa benzin lpg fark etmiyor mu lpg kiti markası ne akü değişiminden sonra bazı modeller ayar isteyebiliyor Yorum bağlantısı
Levent Temel 21 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2009 lpg de iken mi yapıyor yoksa benzin lpg fark etmiyor mulpg kiti markası ne akü değişiminden sonra bazı modeller ayar isteyebiliyor akü 3 ay oldu değişeli.Aküden olduğunu sanmıyorum..Kit landirenzo.Benzinde hiç denemedim hep lpg deyken oldu. Yorum bağlantısı
Levent Temel 21 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2009 Ateşleme sistemine baktınız mı ? baktırmadım da..Ateşlemeden olsa ilk çalışma anında da yapmaz mı..İlk çalışmada bir problem yok..Sadece dönüşlerde ve yavaşladığım zaman oluyor. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 21 Mayıs 2009 Paylaş 21 Mayıs 2009 baktırmadım da..Ateşlemeden olsa ilk çalışma anında da yapmaz mı..İlk çalışmada bir problem yok..Sadece dönüşlerde ve yavaşladığım zaman oluyor. Aynı sizin sorununuz forumda bi araçta olmuştu o konuyu arıyorum.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Mayıs 2009 Paylaş 21 Mayıs 2009 dönüşlerde frende motordan güç çekiliyor bahsettiğiniz durum hangi devirlerde oluyor Yorum bağlantısı
Levent Temel 21 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2009 Aynı sizin sorununuz forumda bi araçta olmuştu o konuyu arıyorum.. bende baktım ama konu hiç açılmamış heralde dönüşlerde frende motordan güç çekiliyor bahsettiğiniz durum hangi devirlerde oluyor 1000 devire düştüğümde..Dönüşlerde kırmızaya yaklaşıp yavaşladığım zaman Yorum bağlantısı
Karani Gülistan 21 Mayıs 2009 Paylaş 21 Mayıs 2009 baktırmadım da..Ateşlemeden olsa ilk çalışma anında da yapmaz mı..İlk çalışmada bir problem yok..Sadece dönüşlerde ve yavaşladığım zaman oluyor. Yine Lpg ve problem!Dönüşlerde ve yavaşladığınız zaman motor devri düşüyor ve araç stop ediyor.Lpg ecu su,regülatör emiş hortumu,ateşleme ve daha bir sürü ihtimal.Benzinde motor değerleri tamamen sağlıklıysa (rpm ve sensörler) lpg montajını yaptırdığınız yere gidip durumu anlatın(gerçi eski arabamda bende çok anlatmıştım ama araki dinleyen bulasın.) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs 2009 Paylaş 21 Mayıs 2009 En başlıca sebebi rölanti valfi olabilir. Yorum bağlantısı
Karani Gülistan 21 Mayıs 2009 Paylaş 21 Mayıs 2009 En başlıca sebebi rölanti valfi olabilir. Eski mondeomda rölanti valfini denemek amacıyla kablosunu çıkardığım halde motor stop etmiyordu Çağlar bey.Sadece lpg de rpm bazen raks ediyordu.Genede rölanti ve gaz kelebeği sensörleri kontrol ettirilebilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs 2009 Paylaş 21 Mayıs 2009 Soketi çıkınca sarsılır ama çalışır, ama kendini çalıştığını zanneden bozuk bir valf söz konusu ise stop ettirir. Yorum bağlantısı
Levent Temel 22 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2009 bu valf değişecek mi tamir olabilir mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2009 Paylaş 22 Mayıs 2009 Önce temizlenir, şans denenir, olmaz ise değişir. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Mayıs 2009 Paylaş 23 Mayıs 2009 Arkadaşım senin yapacağın aracını benzinde en az 50 km kadar kullanmak..Baktın hiçbir sorunun yoksa LPG ye bir kalibrasyon ayarı yaptırcaksın hepsi bu kadar.Rolanti valfi veya diğer şeylerden dolayı bir sorun varsa bunları kalibrasyonmla bastırabilirsin.Eğerki sorun büyük boyutluysa ki sanmıyorum ozaman değişim yoluna gidersin.Benzinle sıkıntı yaşanmayan bir araçta lpg için parça değişimi yapmayın..LPG yi duruma adapte ettirin. Yorum bağlantısı
Levent Temel 23 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2009 http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?showtopic=176833Bunun gibi bir dizi sorunla ilgili msjlar var benim de basıma gelen. Krank mil yatagı ve sensörü ya da benim carbon clean yaptırdıgımda düzelen sistemdeki pislik de etmen olabilir. Aracınız kac km de kac model? 2005 model 61000 de.Anlamadığım bazen günlerce yapmıyor..BAZende günde bir kaç kez yapıyor.. Yorum bağlantısı
Emrah Çatal 23 Mayıs 2009 Paylaş 23 Mayıs 2009 Soketi çıkınca sarsılır ama çalışır, ama kendini çalıştığını zanneden bozuk bir valf söz konusu ise stop ettirir. Merhaba Çağlar Bey, Yanlış hatırlıyor ve biliyor olabilirim, ama rölanti valfinin soketi çıkınca motor nereden hava alacak? Stop etmesi gerekmez mi? Stop etmiyorsa biryerden vakum yapıyor demek değil midir? Yani ben öyle biliyordum Yorum bağlantısı
Talat Helvacı 6 Haziran 2009 Paylaş 6 Haziran 2009 ben de focus 2005 collection var,ben de klima açıkken dönüşlerde ve yavaşladığımda araba stop ediyor ve direksiyon da doğal olarak kilitleniyor.Acaba nedendir,yalnızca klima açıkken oluyor ama,normalde dönüşlerde ve yavaşladığımda olmuyor. Yorum bağlantısı
Levent Temel 7 Haziran 2009 Yazar Paylaş 7 Haziran 2009 rölanti valfindendir dedi arkadaşlar.Ben de hala aynı sorun devam ediyor ara ara.Gidemedim daha ustaya.. Yorum bağlantısı
Levent Temel 19 Haziran 2009 Yazar Paylaş 19 Haziran 2009 aracımın hala dönüşlerde veya ışıklarda stop emeye devam ediyor..Bugün aracı 1. vitese aldım ve hiç gaz vermeden rolantisi nasıl diye gitmek istedim..Araç bir duruyor gibi oluyor bir kendini atıyor ...Birkaç kez denedim hep bu durumla karşılatım..Bu valfden mi acaba Yorum bağlantısı
Halil Gecegörür 24 Haziran 2009 Paylaş 24 Haziran 2009 Aynı sorun benim mercuy de de var. Özellikle motor ısınmışken lpg de kırmızı ışıkta stop edebiliyor. Rolanti valfini değiştirdim, birşey farketmedi. Mevcut rolanti dalgalanması silindir kapak contasını değiştirince düzeldi ama stop etme aynen devam ediyor. Elektrikle ilgili bir problem olacağını sanmıyorum, çünkü vitesi aniden boşa alınca bazen gaz vermeyle stoptan kurtarıyor. Bu arada olağanüstü benzin tüketimi var (araç sıralı sistem lpg li.) Geçenlerde birara ne olduysa birkaç ay neredeyse hiç bezin tüketimi olmadı ve stop etmedi ama sonradan kendiliğinden aynı problem tekrar başgösterdi. Vakum borularıyla ilgili birşeyler olduğundan kuşkulanıyorum. Yorum bağlantısı
Melih Uyar 24 Haziran 2009 Paylaş 24 Haziran 2009 lpg kalibrasyon hatalarının başlıca sebeplerinden biri Yorum bağlantısı
Levent Temel 24 Haziran 2009 Yazar Paylaş 24 Haziran 2009 10 gün olmuyor bir bakıyorum günde 2 kez oluyor..sorunun ne olduğunu hala anlamadım... Yorum bağlantısı
İlker Anıl 29 Haziran 2009 Paylaş 29 Haziran 2009 evet ya bendede var o meret aynen arkadaşın dediği gibi. benzindede yapıyor aynı şeyi ama klima kapalıyken yapmıyor. frene basıp direksiyonu çevirirken oluyo. tabi klimada devir yiyo. bu deviri yükselten bi praçası var adını bilmiyorum ama ondan yapıyor gibime geldi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts