İçeriğe Yönlendir

Yolcu hava yastığı

Zafer Yaman

Recommended Posts

Zafer Yaman

Dün gece tesadüfen fark ettim. Yolcu hava yastığının bulunduğu alana bastırınca içeriye doğru çöküyor. Bu alan bu şekilde içeriye çökmesi normal mi? Yoksa bir proble mi vardır? Acaba hava yastığı patlamış bir daha takılmamış olabilir mi? ( Aracım ikinci el) Ya da hava yastığı kapağında mı bir sorun var? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Guest Fevzi G

2006 connectimi sıfır aldım.bende takmadılar mıdiye şüphe etmiştim. ancak heralde durum öyle..çok yumuşak ve içeri kaçıyor. normaldir..

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar
Açmadan birşey söylemek zor. Bilgisayar bile göremez. Ama bastırınca içeri geçmesi normal gibi geldi sanki. Çünkü orası havayastığı patlayınca dağılan, hafif bir plastik.

aynen katılıyorum başka açıklamasıda yok bence...

ama kornaya basarken hava yastığının içeri esniyen yerini kullanmayın derim.. çünkü ince ve hassastır zarar görebilir...

Yorum bağlantısı
Zafer Yaman

Daha önceki arcım olan kia cerato arcımda böyle birşey yoktu. BAsınca çökme olmuyordu. Onda da yolcu hava yastığı vardı.

Yorum bağlantısı
Şenol Yılmaz
Dün gece tesadüfen fark ettim. Yolcu hava yastığının bulunduğu alana bastırınca içeriye doğru çöküyor. Bu alan bu şekilde içeriye çökmesi normal mi? Yoksa bir proble mi vardır? Acaba hava yastığı patlamış bir daha takılmamış olabilir mi? ( Aracım ikinci el) Ya da hava yastığı kapağında mı bir sorun var? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

merhaba;

bu durum gayet normal. ben sıfır aldım alınca ilk uyardıkları bu oldu buraya bastırmayın diye. diğer araçlarda daha sert olabilir ama bu allah korusun kaza durumunda dez avantaj oluyor çünkü fırlayan hava yastığı kapağı ciddi yaralanmalara neden olabiliyor. ama bu yumuşaklık ne kadarı normal yani hava yastığı varmı yokmu onu ustası bilir. kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...