Ergin Şendağ 4 Haziran 2009 Paylaş 4 Haziran 2009 (düzenlendi) tırtlar vadisi saatinde forum klasiği... 4 Haziran 2009 tarihinde Ergin ?en tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Çok 4 Haziran 2009 Paylaş 4 Haziran 2009 toplantıdaydık arkadaşlar vadiyi kaçırdık. varmı bi aksiyon Yorum bağlantısı
Ali Tütün 4 Haziran 2009 Paylaş 4 Haziran 2009 bu saatte toplanti ? nayirdir ? apartman felan mi ? ruslarla iş yemeğiymiş Yorum bağlantısı
Serkan Çok 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 bu saatte toplanti ? nayirdir ? apartman felan mi ? bankadaki büyük abiler ankaradaydı onlarla önce toplantı sonra yemek vs. cevap için geç kaldım biraz sonradan telafi ederim. saygılarımla Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 Valla ben keyifle izledim vadimi. Ne yazarsanız yazın. Ali yazar Veli bozar aynen abi ++++ ayrıca tırt olacak bi yanını da göremedim kaç seneden beri. en azından yaprak dökümü veya aşk-ı memnu gibi değil . Yorum bağlantısı
Nuri Başer 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 "Tırtlar Vadisi".. süper olmuş.. bizim o saatte halı saha maçımız var.. özellikle o saati seçtik.. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 film i çekiliyomuş reklam aralarında nabız ölçtüler resmen tepkilere göre kesilecek yerleri olacaktır kesin. türkiyenin gerçeklerini izlemek kimin eli kimin cebinde hayel ürünüde olsa onu görmek daha güzel bence bir kaç zavallı kolunu bağını kesti diye tırt denemez . denmemelide Yorum bağlantısı
Serkan Çok 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 (düzenlendi) ruslarla iş yemeğiymiş azından bal damlamış ama ben geç kalmışım. o olacakda gelecek yıl rusyayla işimiz var gibi. bir listem var gelecek olanlar için ,yanımda gelmek isteyenlere duyurulur. saygılarımla. 5 Haziran 2009 tarihinde Serkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nuri Başer 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 Ülkemizde yaklaşık 600 bin kişi silah taşıma, 475 bin kişi de bulundurma ruhsatına sahip.. tahmini 500 binden fazla da ruhsatsız silah da sokaklarda dolaşmakta.. bunların büyük çoğunluğunu kabadayı tabir ettiğimiz "çakma polatlar, mematiler" taşıyor.. dikkat edin de "çakma polat" lardan "çakma mematilerden" "özenti kabadayı" lardan birtanesi birgün karşınıza çıkmasın.. zira bu magandalar önce insanların hayatını karartıp sonra da "polat abimiz, memati abimiz diye ifadeye başlıyorlar".. hergün onlarca insan gereksiz yere tartıştığı (trafikte yol kavgası, yan baktın kavgası v.s. v.s.) magandalar yüzünden öldürülüyor.. ve bu magandalar son derece soğukkanlı bir şekilde pişman olmadıklarını belirtmekten geridurmuyorlar.. "çıkardınmı sıkacaksın, tekrar beline takmak bize yakışmaz" diyebilecek kadar da pişkin oluyorlar.. heeee.. şimdi diyeceksiniz ki bunların ne alakası var şimdi konuyla.. bu insanların çoğu cahil ve izledikleri şeylerin etkisinde kalıyorlar.. unutmayın herkes sizler gibi bilinçli izleyici değil.. kişiliği oturmamış gençler karakterlerini ve duruşlarını bu tiplemelere göre yontuyorlar.. Lütfen yanlış anlamayın.. izleyen arkadaşlara saygım sonsuz.. ben sadece kişisel fikrimi belirttim.. bence bu tarz diziler özellikle gençler için çok tehlikeli.. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 güzel diyosunuz da bu dizi yayında değilkende bu olaylar vardı ve hala var sadece bunu yapanlar dizi yi bahane ediyor. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 varan 1 varan 2 varan 3 varan 4 v.s. v.s. v.s... böyle uzayıp gider... Yorum bağlantısı
Nuri Başer 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 O zaman bütün filmlerden tabanca, tüfek, bomba vs gibi şeyleri kaldıralım.Kavga bile olmasın. Hep çiçek, böcek, aşk, meşk olsun. O zaman Türkiye'de ne kavga olur ne de cinayet... Zaten bundan 5-6 sene önce Kurtlar Vadisi yayında değilken istatistiklere göre suç bakımından Türkiye tamamen bir huzur ülkesiydi. Hapishanelerin hepsi bomboştu. Kavga, dövüş, racon vs gibi kelimeler o zamanlar Türkçe sözlüklerde bile yoktu. Ne zamanki Kurtlar Vadisi yayına girdi. O zaman herşey birbirine girdi....Ülke yaşanmaz bir hale geldi. polemiğe girmeye gerek yok.. ben anlatmak istediğimi anlattım.. anlamak isteyen anladı.. siz hiç ramboya özenip bina bombalayan duydunuzmu?? ben deli yüreğe özenip adam vuran gördüm.. olay sadece "kurtlar vadisi" olayı değil.. bu mafyavari kabadayı dizileriyle alakalı.. mantar gibi türeyen dizilerden bahsediyorum.. bir film birkere izlenir biter.. etkisi kısıtlıdır.. ama dizi yıllarca evinize girer, hayatınızın bir parçası haline gelir.. olaylar bilindik yerlerde geçer.. realize edilmesi kolaydır.. neyse.. ben böyle düşünüyorum, siz öyle.. sağlık olsun.. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 (düzenlendi) ya sizin şu polat çocukken "Yılanların Öcü" filminde oynayan ufaklıkmış.. hani şu fatma girikle çukurları dolduran.. nerdeeen nereyeee.. Burada.. 5 Haziran 2009 tarihinde Nuri Ba?er tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 ama rolünü iyi yapıyolar bir gün olum olursa adını memati koyacağım Yorum bağlantısı
Nuri Başer 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 ama rolünü iyi yapıyolar bir gün olum olursa adını memati koyacağım Bahtı benzemesin ne diim.. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 Kurtlar vadisi yararlı bir dizidir yediden yetmişe herkes seyretsin demiyoruz, tamam şiddet içeriyor, uygun olmayan sahneler oluyor ama olayın boyutunu sadece bu dizi ile ilişkilendirmek yanlış olur.. Kitabı ve filmi rekorlar kıran hanri poter filmi çocuklar için iyi bir örnekmiydi, Halen oynayan yerli sihir dizileri iyi bir örnekmi.. Bizler zamanında Rambo seyrettik, sokağa çıkıp rambo mu olduk, Sevgili Cüneyt Arkın abimiz (Felç geçirmiş, Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyoruz..) filimlerinde önüne geleni dövüyordu, bizde sokağa çıkıp adam mı dövdük..Türkiyedeki şiddet olaylarının asıl nedeni kanunlardan geçiyor, adamı nezarette tutup iki gün sonra bırakmak yerine üç beş yıl içeri tık bak bida yapıyormu.. Yorum bağlantısı
Serkan Çok 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 valla söylenecek okadar çok şey varki ne diyeyim ben seyrediyorum büyük zevkle gündemi tutuyorlar çünkü. bizim butür düşünen gençlerimiz için yapacak birşey yok çünkü genlerinde güçlünün peşinden ne olursa olsun gitmek var bu yüzyıllardır devam ediyor önemli olan düşünmeyi öğretmemiz ama oda bu jenerasyonda olmaz gibi. neyse sonuç itibariyle ben zevkle izliyorum çakma polatlarla karşılaşmayız inşallah. saygılarımla Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 ya sizin şu polat çocukken "Yılanların Öcü" filminde oynayan ufaklıkmış.. hani şu fatma girikle çukurları dolduran.. nerdeeen nereyeee..Burada.. Lüzumsuzlukları hatırlamakta üstümüze yoktur... Yorum bağlantısı
Ahmet Özdemir 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 polemiğe girmeye gerek yok.. ben anlatmak istediğimi anlattım.. anlamak isteyen anladı..siz hiç ramboya özenip bina bombalayan duydunuzmu?? ben deli yüreğe özenip adam vuran gördüm.. olay sadece "kurtlar vadisi" olayı değil.. bu mafyavari kabadayı dizileriyle alakalı.. mantar gibi türeyen dizilerden bahsediyorum.. bir film birkere izlenir biter.. etkisi kısıtlıdır.. ama dizi yıllarca evinize girer, hayatınızın bir parçası haline gelir.. olaylar bilindik yerlerde geçer.. realize edilmesi kolaydır.. neyse.. ben böyle düşünüyorum, siz öyle.. sağlık olsun.. size katılıyorum... Türkiyede izlediği filmlerin ve dizilerin etkisinde kalan o kadar çok insan varki. Sırf kurtlar vadisini kasdetmiyorum ama. Diğer diziler içinde geçerli bu. Börtü böcekli, kimin eli kimin cebinde, aşklı meşkli sevgi pıtırcığı dizilerimizde kötü örnek oluyorlar. Özellikle gençler çok etkileniyor bu dizilerdeki yaşam biçimlerinden. Eğitim düzeyi güya artıyor deniyor ama bunlardan etkilenenler hem fazla cahil, hemde fazla taklitçi, hemde fazla hayalprest. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 Lüzumsuzlukları hatırlamakta üstümüze yoktur... Bilgi bilgidir.. bilginin lüzumsuzu olmaaazzz.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts