Guest Sinan Akg 12 Haziran 2009 Paylaş 12 Haziran 2009 İsterse pako film olsun izlemediğimden pano pana kana yala gibi isimler sölemem doğal... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 12 Haziran 2009 Paylaş 12 Haziran 2009 İyi öğrenmiş oldun Çok büyük kayıp değildi bilmemem öğrenmemde çok büyük kazanç olmadı koç. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 12 Haziran 2009 Paylaş 12 Haziran 2009 Her sezon bitişinde pahalı oyuncular ya kaza yapar, ya vurulur, ya kaybolur... Sezon açılında Pana film ile pazarlığa oturan Polat'a denirki... : Bak güzel kardeşim.. Son bölümde vurdurdum seni.. Bölüm başına şu kadar paraya razıysan gel oyna güzel güzel hastanede dirilteyim seni... Razı değilsen ilk bölümde alelade bir törenle gömerim denir... Bravo Emmi, Muro gibi bir çözümleme yapmışsın..Eeee, sigortacının hali başka oluyor tabii.. Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 13 Haziran 2009 Paylaş 13 Haziran 2009 Vadiden replikler.. İşte, kurtların dizideki geyik repliklerinden seçmeler... Yaşamak için yalvarmadık ölmek için de yalvarmayız! Ne sevdiğim için yaşayabiliyorum, ne vatan için ölebiliyorum... İnsan idealleri için zevklerinden vazgeçebilmeli... Türkçe 29 harften oluşur, üçü gitse kalır 26! Benim kapım gelirken herkese açık, giderken değil... Bütün gitmeler gelmek için, gelmeler gitmek içindir! İntikam soğuk yenildiğinde lezzetli aştır! Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği tozdur... Bilmediğin yere kapıdan girmeyeceksin! Dostunu da düşmanını da kendin seçtiğin sürece güçlüsün... Biz ormanların kralıyız aslanım... İte çakala verecek canımız yok. Yola birlikte çıktık... Yol bitmedikçe ayrılık olmaz... Sonunu düşünen kahraman olamaz! İki kişinin bildiği sır değildir! Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm? ben senin için yaşamayı göze almışım. Dünya bi gündür oda bugündür. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 yine başladı bende karşısındayım tv nin, bi yandan da forumu kolluyorum... Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 Şimdiye kadar gördüğüm en saçma Türk dizisi.Senaryo paranoyak,hatta şizofrence.Sanki Türkiyeyi sevenler suçlu,ama mafya tipli modern cüneyt arkın tipli adamlar kahraman. İzlemeyin böyle dizileri arkadaşlar. Tamamen saçmalık hepsi,birtakım kişilerin çıkarlarına yönelik senaryoların traji komik gösterisi. Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 Şimdiye kadar gördüğüm en saçma Türk dizisi.Senaryo paranoyak,hatta şizofrence.Sanki Türkiyeyi sevenler suçlu,ama mafya tipli modern cüneyt arkın tipli adamlar kahraman. İzlemeyin böyle dizileri arkadaşlar. Tamamen saçmalık hepsi,birtakım kişilerin çıkarlarına yönelik senaryoların traji komik gösterisi. bundan sonra daha dikkatsiz izleyeceğim demek, ben 34plt34 gerçekten bir X5'in üzerinde diye hepsini gerçek sanıyordum tavsiyenize teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 Sonuçta adı üstünde film, ayrıca aile dizisi diye, yeğenine, yengesine sarkanların dizisi de var, çok da izleniyor.... Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 bende forumda kimse yok diyordum, sayın yöneticimiz ve moderatörümüzde burdaymış... Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 bende forumda kimse yok diyordum, sayın yöneticimiz ve moderatörümüzde burdaymış... burdayız, açılın geldik Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 pusu da bekliyoruz bu smiley'in gün gelip çok manidar olacağını biliyordum Yorum bağlantısı
Ahmet Kapdan 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 Sonuçta adı üstünde film, ayrıca aile dizisi diye, yeğenine, yengesine sarkanların dizisi de var, çok da izleniyor.... +birmilyon Yorum bağlantısı
Ahmet Böcek 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 bende severek izliyorum.tvde öyle diziler varki buna kadar seyredilmeye değmez.toplumun ahlakını bozuyorlar.yaprak dökümüveaşk,ı memnu vs vs. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 ve bitti bu haftalık, takip edemeyen varsa euro stardan geriden devam ediyo... Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 Amacım bu diziyi izleyen arkadaşlara saygısızlık etmek değildi,senaryonun çok dandik olduğunu alatmaya çalıştım.Diğer Türk dizileride öyle zaten.Daha bugüne kadar doğru dürüst dizi çekemedi bizimkiler.Bir tek Çemberimde Gül Oya diye bir dizi hatırlıyorum Çağan Irmak'ın. Ben genelde National Geographic veya Discovery Channel izliyorum,bir de haberleri.O da zamanım olursa. Geri kalan boş zamanımda da Forumdayım zaten )) Tekrar kurtlar vadisini izleyen arkadaşlardan özür dilerim,yanlış anlaşıldım sanırım. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 Sevebilir ya da sevmeyebilirsiniz,ben de seyretmiyorum ama, seyredenlere haksızlık etmeyin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 Fringe tavsiye ederim, yeni göz bebeğim. Yeni trendy yabancı dizi. Sınır Bilim. Senaryo nasıl olurmuş görüyorsunuz, 2 hafta önce ölmüş ajanın o zamanki hafızasını, kendi hafızasına kayıt etmiş ajan, tuzlu suda elektrik alıyor, eski anıları gözlemlemek için, üretilmeyen psişik ilaçları alıyor gibi bir sahnesi var ki, sadece 10 saniyelik bir tarif Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 Sevebilir ya da sevmeyebilirsiniz,ben de seyretmiyorum ama, seyredenlere haksızlık etmeyin. Özür diledim zaten.Seyredenlere bişey demedimki,senaryo dandik dedim,zaten bunu da herkes biliyor.Seyredenin kendi tercihi. Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 Türkiye'yi sevenlerden kasıt? Dizideki hangi karakterlerden bahsediyorsunuz acaba? Boşverin Yavuz Bey.Senaryo ortada,Türkiyenin gündemi ortada. Çokta siyasi polemiğe girmeye gerek yok.Aklı selim herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor. O senaryonun kimlere yağcılık için yazıldığıda ortada.O yüzden bu konuda daha fazla konuşmayacağım.Yeri burası değil. Yaşasın Ford kardeşliği.Ortak noktamız daha önemli burada.Saygılar,selamlar. Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 Cümlenin başı çok sakat sonu çok güzel Keşke sadece son cümleleri yazsaydınız. Ben de zaten artık forumda siyasi polemiklere girmiyorum. İyi dileklerinize teşekkür ediyor aynen mukabele ediyorum. Neyin nerede konuşulması gerektiğini bazen unutuyoruz maalesef.Kurtlar Vadisi dizisi herkesin siyasi görüşüne hitap etmiyor,orası gerçek.O yüzden bu dizinin buradaki arkadaşlıklara zarar vermemesi için herkesin dikkatli olması lazım. Bu forumda herkesin Ford markasına gönül vermişliği ortak nokta olmalı.Ben o kadar önemsiyorumki bunu artık yolda gördüğüm her forda yol veriyorum,öncelik tanıyorum.İlginç bir his oluştu. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 25 Eylül 2009 Paylaş 25 Eylül 2009 Izledim kendime geldim valla... Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 25 Eylül 2009 Paylaş 25 Eylül 2009 Şimdiye kadar gördüğüm en saçma Türk dizisi.Senaryo paranoyak,hatta şizofrence.Sanki Türkiyeyi sevenler suçlu,ama mafya tipli modern cüneyt arkın tipli adamlar kahraman. İzlemeyin böyle dizileri arkadaşlar. Tamamen saçmalık hepsi,birtakım kişilerin çıkarlarına yönelik senaryoların traji komik gösterisi. Tamam bazı sahneleri abartılı biraz ama siz bayağı abartmışsınız. Neyi izleyelim, Aşkı memnuyumu.? Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Eylül 2009 Paylaş 25 Eylül 2009 polat cipini değiştirmiş dikkat ettinizmi ? toplumdaki siyah x5 imajını da silmeye çalışıyolar Yorum bağlantısı
Recommended Posts