İçeriğe Yönlendir

Tırtlar vadisi başladı herkes arazi...

Ergin Şendağ

Recommended Posts

Cavit Doğan
Abi naptin, ben 2-3 dakikadan fazla dayanamiyorum o diziye... Anlamiyorum ne buluyorlar, tamam kiz guzel, cocuk yakisikli, bir seyler olacagi bastan belli zaten ama bu bilmem kac dizidir surer mi ya ? Suruyor, anlamiyorum, dumurum. Onu seyretmeye baslayan, sabahlari yayinlanan evlilik programlarini da seyretmeye baslar bence :).

İlk aklıma bu dizi geldi Muhlis, Seyrettiğimden değil yani..Geçen facebookta gördüm, elemanlar gurup oluşturmuş haklı olarak "Aşkı memnu genel izleyici olmasın, Gelecek nesil yengelerine saldırmasın" gibi birşeydi hoşuma gitti, tam dokundurmuşlar yani.. :)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
İlk aklıma bu dizi geldi Muhlis, Seyrettiğimden değil yani..Geçen facebookta gördüm, elemanlar gurup oluşturmuş haklı olarak "Aşkı memnu genel izleyici olmasın, Gelecek nesil yengelerine saldırmasın" gibi birşeydi hoşuma gitti, tam dokundurmuşlar yani.. :)

abi süpermiş bu :):) :lol2:

Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez

Aşk-ı Memnu'yu anlatmayın. Telekomünikasyon Kurumu forumu kapatabilir.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Dizide gerçekçilik kalmamış ama ne derseniz deyin. Çiğ köfteyle cezaevi karıştırılıyor, sonra adamlar hastaneye geliyor. Polat o kadar gazeteye çıktı, o kadar olaydan geçti hala yüzü tanınmıyor. Akşam son 10-15 dakikasını seyretmeye gönlüm elvermedi ne yalan söyleyim... :unsure2:

Yorum bağlantısı
Serkan Çok

kurtlar vadisini seyrederim

polat olmak isteyenlere etrafındaki 1000 kişinin öldüğünü sende olmak istiyorsan dikkat et 1000 kişinin içinde olma derim.

diğer dizilerle aram yok hemde hiç yok sadece vücuttaki oha hatunlara bak yada aaaa ne acı ağlayalım dürtüleri için yapıldığına inanıyorum insanlar uyuşturuluyor diye düşünüyorum.

bunun yerine kendimce aklı başında olduğunu düşündüğüm haber programlarını bazende karşıtlarını dinlerimki toplumun herkesimini anlamak - anlayabilmek için.

televizyon büyük bir güç herkes için gündemi dağıtmak ve insanların bakışını başka yöne cekmek içinde.

artık uyuşmakmı yoksa gözümüzümü açmakmı istiyoruz buna karar verip ona göre proğram secmeliyiz.

saygılarımla

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Özdemir Deniz

dizi neresinden tutarsan elinde kalır hale geldi. ilk defa bu bölümde çok sıkıldım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...