İçeriğe Yönlendir

2009 Focus HB 1.6 Ti-VCT Cosworth Mavi

Övgü Gürşen

Recommended Posts

Övgü Gürşen

buna kim küçük ST der? alakası yok bence. 2009 cmax jantı... bir arkadaş dedi de travma geçirdim resmen.

Aynen katılıyorum Övgü söylediklerine fakat yay konusunda bende 3.5cm lik takıcam ama bir türlü zaman bulamıyorum şu sıralar jant göbeklerim bile daha yok ona bile vakit ayarlıyamadım işlerimden ama en kısa zamanda alıcam olmadu cub bana onuda online olarak yollar :p sağolsun herşeyimle ilgileniyor ya...

Can abi o kadar yoğunlaştık ki işlerim kafamı kaşıcak vaktim olmadı seni bile arıyamadım abi şunu ahlledelim bi şekilde demek için ama ben nerden bulurum bilmiyorum sen bana bulsan ben senden yine alsam olur mu?? hem park sensörünüde alırım aynı anda gelir ikiside nasıl olur??

zaten yedek anahtar yaptırıp CUB'a vericem yormasın kendini. :lol2: şaka bir tarafa sağolsun çok ilgileniyor gerçekten.

yay şartmış gerçekten. görüntü neyse de yol tutuş ve frenaj çok değişti. araba kendine geldi. yine de lastiklerimi değiştireceğim sanıyorum gelecek yaz.

Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen

oncelikle hayırlı olsun diyorum :lol2: epey emek harcamışsınız ama sonunda arabaya benzetmişsiniz :lol2: 10 numara olmuş kanımca..

eevet maalesef artık firmaların hepsi maliyet ucuzlatacam diye abidik gubidik seylerden kısıyorlar ve sıfır arac alınca bile bir suru masraf yapıyorsunuz. aldı mı en iyisi full paketini almak bence, marka ne olursa olsun..

lastik ve jantlar super olmus, orjinaller 5 para etmezdi bence :lol2:

cam filmi ise evet alışkanlık istiyor, bende en koyusundan var arka kapılarda ve arka camda geceleri park etmek bir kabustu ama cok sukur bir yerlere vurmadan etmeden alıştım..

allahtan on kapılara acık renk yaptırmısım yoksa arabanın içinde karanlıktan bogulurmusum herhalde, bence iyi duruyor filmlerinizin koyulugu da...

Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş

İşte şimdi olmuş, güle güle kullanın tekrardan

:lol2:

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyor ve ayrı ayrı gönlünüzdeki arabaları diliyorum. Allah hepimizin malını nazardan korusun inşallah.

Spoileri boyatmayı düşünürmüsünüz ? :lol2:

daha ziyade ST spoiler takmak isterim desem :lol2:

gelecek ay ST spo. takmayı düşünüyorum ama malum, spoiler ve boyanması ciddi rakam tutuyor. hatta bu nedenle eylül'e bile sarkabilir ki eylüle alacağıma gelecek yıla atarım daha iyi. kışın zevki çıkmıyor arabanın zaten. orijinal lastikleri de takarım çünkü yağmurlar başlayınca. şurada en az fazla 2.5 ay kaldı zevkini çıkartmaya :unknw:

oncelikle hayırlı olsun diyorum :lol2: epey emek harcamışsınız ama sonunda arabaya benzetmişsiniz :) 10 numara olmuş kanımca..

eevet maalesef artık firmaların hepsi maliyet ucuzlatacam diye abidik gubidik seylerden kısıyorlar ve sıfır arac alınca bile bir suru masraf yapıyorsunuz. aldı mı en iyisi full paketini almak bence, marka ne olursa olsun..

lastik ve jantlar super olmus, orjinaller 5 para etmezdi bence :)

cam filmi ise evet alışkanlık istiyor, bende en koyusundan var arka kapılarda ve arka camda geceleri park etmek bir kabustu ama cok sukur bir yerlere vurmadan etmeden alıştım..

allahtan on kapılara acık renk yaptırmısım yoksa arabanın içinde karanlıktan bogulurmusum herhalde, bence iyi duruyor filmlerinizin koyulugu da...

teşekkürler aziz. daha iyisi senin olsun. ful alma konusu çok tartışılır çünkü almayı çok istemiş ama parasını denkleştirememiştim. gerçi şimdi düşününce arada 5 milyar fark var ama satarken 1-1,5 milyar anca fark ediyor diye düşünüyorum ve çok da mantıklı gelmiyor. yani tamamen tercih meselesi. X için istenen fark ise 7,5 milyar ve çüşş diyorum afedersin.

hayalimdeki görüntüye sadece bir spoiler ve bir siyah far gerideyim ki daha farlara tam karar vermedim. bu renge siyah far pek gitmiyor gibi geliyor bana. alışmaya çalışıyorum. jantlar hayalimdi ve oldu ya mutluluğumu anlatamam. yayların ise bu kadar farkettireceğini bilseydim daha önceden yapardım. kombinasyondan çok memnun kaldım tahmin edersin.

filmlere alışamadım. aynen dediğin gibi arabanın içinde karanlıktan boğuluyorum. bende guatr var. sanırım onun da etkisiyle böyle hissediyorum. zaten bir şey de görünmüyor gibi geliyor filmle hepten sıkılıyorum. bu arada benimkilerin hepsi iki numara. yani açık renk aslında. alaattin filan gazı vermese şimdiye çok tan çıkartmıştım. bakalım yaz sonuna doğru rengi biraz daha açılınca daha rahatlarım gibi. beğendiğine sevindim.

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Çok fazla oynamaya gerek yok kanımca dediğiniz gibi spoiler alırsanız yeterlidir siyah fara bile gerk kalmamış çok şık duruyo araba :lol2:

Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç

aracınız çok güzel olmuş övgü hocam iyi günlerde kullanın :)

Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

Yaylanınca muazzam bir görüntü olmuş, sade ve güzel ,kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
(düzenlendi)

çok teşekkürler yiğitcan, recep

denizcim sağol sayende valla. hep diyorum ya, sen yapıyorsun biz takip ediyoruz.

söyle bir poz daha var ama daha da indi aşağı araba. burada takıldıktan hemen sonraydı.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Maşallah araç çok güzel olmuş, kendini bulmuş şimdi. Bende yay takmayı düşünüyorum. Bu yayları kaça temin ettiniz acaba?

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

teşekkürler ;)

montajıyla birlikte 400 liraya geldi. montaj uzun sürüyor bizim araçlarda anladığım kadarıyla.

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

cumartesi toplantıya geliyorsun inceliyoruz ;)

Yorum bağlantısı
Tolga Sayıner
Tolga Sayıner
İkiside çok güzel maşallah ;) Güle güle kullanın harika olmuş..

sağol dostum çok teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Alaattin haklı ;)

birazdan mahallesini basacam araba oradaysa indiririm aşağıya :D

Yorum bağlantısı
Aykut Aydoğdu

Alemsiniz valla ;)

Övgü Abi işte şimdi olmuş araç gerçekten çok güzel bir hal almış bir an keşke ehliyetimi aldığımdada yeni focuslar degilde bu focuslar olsada bende alsam dedim hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan :D

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
(düzenlendi)

Boşverin torku morku...güle güle kullanın...Süper olmuş...1.6 ister dizel ister benzinli motorlu arabadan kimse uçmayı beklemesin zaten :D

Tekrar iyi günlerde kullanın süper olmuş... ;)

tarihinde Sinan Akg tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Bir uyarı ver kanka , toplantıya gelmezse başına gelecekleri tahmin etmesi için bu yeterli olacaktır. :D

az önce geldi eve ;) takip ediyorum kanka yeni geldi işten rahatsız etmek istemedim...

Yorum bağlantısı
Taha İlgen

Çok güzel olmuş,jantlar mükemmel durmuş,rengi de çok güzel,güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

@alaattin @CUB bu hafta sonu çayyolunda olmasanız kesin damlayacaktım zaten. bu cumartesi mutlaka görüşelim. tolgayla geliriz sanırım ama asıl yener diye bir arkadaşımız var sizden iyi olmasın, süper bir kişilik. pırlanta gibi bir adam. tek kapı FII tdci var onda da tango kırmızı, 18", ST tampon vs. zamanında yapmış o da yapacağını. çok eğleneceğimizi tahmin ediyorum inşallah.

Güle güle kullan. Araba işte şimdi kendine gelmiş. Keşke dizellerde olduğu gibi motoru güçlendirme şansın olsa. İşte o zaman 18 ST lerin zevki bir başka oluyor.

:)

Evimin yolu üzerinde yavaşlama kasisi var. Her gün 2 defa üzerinden geçerim (geçmek zorundayım). Yaylarım orjinalken iyice yavaşlar da geçerdim. Yavaşlamassam küt diye vururdu. Vogtland ları taktıktan sonra aynı kasisten yavaşlamadan geçtiğimde hiç te vurmadığını, rahatca geçtiğimi gördüm. Her yerde, vogtland yayların kesinlikle konfordan ödün verdirmediğini, bilakis yola tutunmayı-viraj kabiliyetini arttırırken aynı zamanda konfora da pozitif katkı yaptığını savundum. Fakat bunu bir türlü -özellikle hayatında hiç vogtland kullanmamışlara- anlatamadım. Onların gözünde spor yay daima konfordan birşeyler çalarlar.

Eibach seçsen içimden üzülürdüm. En doğrusunu almışsın. Güle güle kullan tekrardan.

sefa çok memnunum yaylardan. tolgada 17" ile eibach var ve onun arabası daha yumuşak geliyor bana. yalnız bu fark profilden kaynaklı olabilir dediğin gibi. yine de yaydan sonra arabanın bir miktar sertleştiğini söyleyebilirim. beklentimden daha az yalnız bu sertleşme. en çok hissettiğim yerler de yollar üzerindeki enine çizgiler vardır ya. kısa aralıklarla boyarlar ve psikolojik olarak yavaşlamanı istedikleri yerlere yaparlar, oralarda farketti. bunlar ciddi ses çıkartıyor üzerinden 90 ile filan geçerken. lastikte çok sert bir lastik. o da bir etken.

dizel motorlardan pek hoşlanmıyorum ama turbo başka bir şey tabi. modifiyeye açık olması da bambaşka bir şey. benim 115lik ile aram fena değil. bir filtre eksiğim var. map modifiye düşünmedim değil ama kazanç çok bir şey olmadığından pek olumlu bakmıyorum yoksa haklısın güçlü bir araç illaki çok daha zevk verir. hatta uzun vadede 200+ araçlar düşünüyorum ama yaş 34. ayrıca geleceğin ne göstereceği belli olmuyor.

Boşverin torku morku...güle güle kullanın...Süper olmuş...1.6 ister dizel ister benzinli motorlu arabadan kimse uçmayı beklemesin zaten :)

Tekrar iyi günlerde kullanın süper olmuş... :good1:

sinan teşekkür ederim. daha güzeli sana olsun. nasıl hoşuma gidiyor artık araç anlatamam. ne yavaş ne hızlı ama beni tatmin eden bir araç oldu ne yalan diyeyim. :)

az önce geldi eve :D takip ediyorum kanka yeni geldi işten rahatsız etmek istemedim...

moralim çok bozuk sorma. etrafa da bakındım senin arabayı göreyim diye ama göremedim. işler sıkıntılıydı bugün. kötü bir gündü yüzümden anlamışsındır gördüysen.

ya korkmaya başladım yalnız, okudukça izleniyormuşum gibi hissettim :lol2: haftasonu yapalım şu toplantıyı yav özlettiniz.

Çok güzel olmuş,jantlar mükemmel durmuş,rengi de çok güzel,güle güle kullanın.

taha çok teşekkürler, en güzeli forumdaki arkadaşlarımın olsun. :)

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
(düzenlendi)

casus paparazzi misin olm sen? ne ara çektin bunları. bir tane sandım takır takır çekmiş :)

eline sağlık bu arada çok güzel çıkmış. yenerin araba direk karizma çıkmış bizimkilerin yanında farkında mısın? tolga bizim yeneri de foruma soksak? FCT diğerlerine benzemiyor yav, bizim evimiz burası. o da gelsin.

cihan çok teşekkürler dileklerin için, daha iyisi senin olsun.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...