İçeriğe Yönlendir

2009 Focus HB 1.6 Ti-VCT Cosworth Mavi

Övgü Gürşen

Recommended Posts

Övgü Gürşen
Teşekkürler Övgü bey , Üşenmeyip uzun uzun yazmışsınız, Böylece elimdeki 15'' lerin kıymetini artık daha iyi biliyorum :shok:

rica ederim amaç paylaşım. çıkma arayan çoktur.

hayırlı olsun

teşekkürler, daha iyisi ve güzeli sizlerin olsun.

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Övgü ben 17"liyim ama yaysızım :D:good1: ama coilover almayı düşündüğümden dolayı yay almıyorum şuan ona 300-400 vericem sonra satmaya çalışıcam ama direkt olarak coilover alırsam yaylarıyla birlikte geliyor zaten.. :):D

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
Övgü ben 17"liyim ama yaysızım :lol2: :D ama coilover almayı düşündüğümden dolayı yay almıyorum şuan ona 300-400 vericem sonra satmaya çalışıcam ama direkt olarak coilover alırsam yaylarıyla birlikte geliyor zaten.. :flowers::good1:

serhatçım sözüm senin durumundakiler için değil biliyorsun. sen yay yapmayacak kişi değilsin, yapacak zamanı bekliyorsun.

coilover nasıl olacak ben de merak ediyorum. güzel olacağına eminim de sonuç görselden ziyade kullanımda nasıl olacak onu merak ediyorum. ne zaman planlıyorsun, bahara mı? bende de xenon ve spoiler aşkı başladı ama ne fayda...

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
serhatçım sözüm senin durumundakiler için değil biliyorsun. sen yay yapmayacak kişi değilsin, yapacak zamanı bekliyorsun.

coilover nasıl olacak ben de merak ediyorum. güzel olacağına eminim de sonuç görselden ziyade kullanımda nasıl olacak onu merak ediyorum. ne zaman planlıyorsun, bahara mı? bende de xenon ve spoiler aşkı başladı ama ne fayda...

Abi ben şuan bulamıyorum yani bulduklarımda çok saçma rakkamlar istiyorlar yani 3500lira gibi ama Almanyada 800€ civarındalar.. benim amacım yazın düşürüp kışın dağ çıkarken zincirden dolayı yükseltmek.. performans olarak spor amortisör olması ve yaylarının normale göre daha sert olmasından esneme payı azalacaktır buna birde kule gergileri eklemek istiyorum yani hem ön kulelere hemde arkalara... ben sürekli virajlı yollarda gidiyorum ve memnun olmama rağmen daha güvende olmak istiyorum.. abi uygun rakkama bulursanız bana haber verebilirsiniz..

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Samet Karabulut

lanet gelsin gri renk.e! lanet olsun ehliyetsizliğime! övgü abinin dokunuşlarınıda görünce apaçhi modifiyeli arabam beni kendinden soğuttu.. bu araba işte buradayım diyor.övgü abi kaç krom hoş olabilr koyu renkte.araç çok şık çok 'kaliteli' duruyor.iyi günlerde kullanmayı nasip etsin allah inş. tekrar hayırlı olsun:)

Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal

övgü abi ben daha bugün ilk defa gördüm senin aracın dokunuşlu halini gerçekten çok güzel duruyor abi allah nazarlardan saklasın güle güle binmeyi nasip etsin...

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
lanet gelsin gri renk.e! lanet olsun ehliyetsizliğime! övgü abinin dokunuşlarınıda görünce apaçhi modifiyeli arabam beni kendinden soğuttu.. bu araba işte buradayım diyor.övgü abi kaç krom hoş olabilr koyu renkte.araç çok şık çok 'kaliteli' duruyor.iyi günlerde kullanmayı nasip etsin allah inş. tekrar hayırlı olsun:)

sametçim o ne kelime. tamam çok teşekkür ediyorum, Allah en güzelini size nasip etsin ama lütfen kendi aracına bu kadar sert yapma. gelmez bizim arabalar o kadar serte zaten :) herkesin zevki, tercihi başka. dolayısıyla kimsenin yaptıkları bir başkasından çirkin ya da güzel olmuyor bence. tamamen tercih meselesi. benimki başkasına basşkasının aracı da bana şık görünmeyebilir. ama tekrar çok teşekkür ediyorum, beğenilmesine çok sevindim. amacım şık duran ve fazla kurcalananmamış orijinal bir görüntü elde etmekti.

övgü abi ben daha bugün ilk defa gördüm senin aracın dokunuşlu halini gerçekten çok güzel duruyor abi allah nazarlardan saklasın güle güle binmeyi nasip etsin...

gökhancım teşekkür ediyorum. en güzeline siz gençler binin, gördükçe gururunu biz yaşayalım.

Allah kimseye kaza, bela vermesin; ağız tadıyla binmek nasip etsin.

yeni dokunuşları 1-2 haftaya fotoğraflarız inşallah.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Yalçın Yaşbey

Güzel araç ALLAH kazasız belasız ve cezasız sürüşler nasip etsin..

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Övgü Gürşen
(düzenlendi)

Küçük bir eklentim oldu. işim bitmedi ama az kaldı.

makyajlı kasada mustafa ve serhatı da es geçmeyelim. unuttuğum olabilir bu arada.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Bu arabaya daha bir şey yapılacaksa RS olmalı. :) Yoksa nokta buraya konmalı abi. :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Çok güzel olmuş, nazar değmesin. Renk zaten sevdiğim renk.

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

arkadaşlar çok teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim.

şu renkten gün geçtikçe daha çok hoşlanıyorum.

cihan noktayı ledli stoplar ve bi-xenon farlardan sonra koymayı planlıyorum. OEM parça olmak kaydıyla tabi. orijinal şart benim için. çok farklı olmuyor diğerlerine göre belki ama en azından asla sırıtmayan bir görünüm oluyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Çok güzel oldu maşallah :rolleyes:

Ufak defek ST logoları vs ile de tatlı dokunuşlar yapabilirsin belki. OEM olayında sana katılıyorum. LED'li stop bulursan banada haber ver :wub:

Hadi güle güle kullan ST Spoiler'ada bir ayrı duruyor gerçekten.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Övgü Gürşen

Arkadaşlar;

bende 3 kollu focus s direksiyon var ama derisi parlamaya başladığından değiştirmek istiyorum. e-bay üzerinden alacağım ama bu sefer et kalınlığı fazla olan ST direksiyonu alayım diyorum. airbag ler filan aynı yalnız bizim araçlara olur mu bu, bilgisi olan var mı?

FOCUS ST

sanki kolon kapağı daha büyük gibi.

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
Bana uyar gibi geliyor.

vallahi gözü karartıp alıcam hakan ama elimde patlarsa 200 lira civaı patlayacak. yoksa süper bir yapısı var. altında st yazmasa daha iyiydi ama.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

ST direksiyon güzelde. Deri parladıysa deriyi eski haline getiren güzel bakım malzemeleri var. Derici bir arkadaşın varsa yardımcı olur bence. Herşey kimyasal çözümlere bakar :nazar:

Bizim Serhat 3 kollu direksiyon arıyordu. Ona söz vermiştin sanırım zaten :s

Dün Serhat CMAX cruise kontrollü direksiyon almıştı. Bugün servise taktırmaya gitti. Maalesef CMAX Cruise controllü direksiyonların Airbag takılan bölge dörtlü tırnaklı olduğundan airbag oturmamış. Makyajlı kasalarınki üç tırnaklı. Akşam konuyu görürse resim ekler. Resimleri çekmiş. Daha detaylı bilgi sahibi oluruz.

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
Daha önce biz mondeo direksiyonunu focusa takmıştık. Airbagin içine oturması önemli ki, gördüğüm kadarıyla aynı airbag tipinde. O oturur. İkinci nokta ise direksiyonun geçtiği yerin yapısı. Onu da ortak üretmişlerdir diye düşünüyorum. Ekstra masraf yapmamışlardır. O nedenle oturur dedim.

mondeo bile yapabildinizse bu haydi haydi oturur. yalnız senin kasanınki uydu dimi? yeniler uymuyor bizimkilere denemiştik.

o geçiş yeri dediğin gibi beni korkutan yer. alsam mı almasam mı ortada kaldım. bakalım hafta sonu bir gezicem. başka parça arayan varsa söylesin onlara da bakayım.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Uyar abi,göbek bi araçtan diğerine model değişmediği sürece değişmez.

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu
başka parça arayan varsa söylesin onlara da bakayım.

Rusya'dan da parça getirebilir miyiz? :nazar:

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

beyler bakın size güvenerek alıyorum st yi.

Rusya'dan da parça getirebilir miyiz? ;)

şimdilik yıldız sanayi diyelim barkın ne lazım ki?

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
ST direksiyon güzelde. Deri parladıysa deriyi eski haline getiren güzel bakım malzemeleri var. Derici bir arkadaşın varsa yardımcı olur bence. Herşey kimyasal çözümlere bakar :D

Bizim Serhat 3 kollu direksiyon arıyordu. Ona söz vermiştin sanırım zaten :p

Dün Serhat CMAX cruise kontrollü direksiyon almıştı. Bugün servise taktırmaya gitti. Maalesef CMAX Cruise controllü direksiyonların Airbag takılan bölge dörtlü tırnaklı olduğundan airbag oturmamış. Makyajlı kasalarınki üç tırnaklı. Akşam konuyu görürse resim ekler. Resimleri çekmiş. Daha detaylı bilgi sahibi oluruz.

bu mesajı şans eseri gördüm, atlamışım. serhat 3 kollu direksiyon arıyordu ama halletti diye biliyordum ben onu. benim bahsettiğim değiştirme işlemi sadece simit için geçerli

göbek aktarılacağından serhatın yine bir işine yaramaz. 3 kol simit bulamıyorum uzun zamandır. ebay'den almayı düşündüğüm de düz simit. airbagli modeller çok para zaten. serhata takas direksiyon bulmak lazım ki o da ancak buradaki parçacılardan olur. yarın mutlaka sorarım onunkileri de.

valla deri için çok çeşitli kimyasalım var ama hiç biri matlaştırmadı. güzelce temizledi, yumuşattı, parlattı ama malesef bu kadar. dericilerde yeniletmeyi de düşündüm ama ı altıgen dikişleri tutturamazlar. düz bir dikiş olur diye istemiyorum. yoksa gerçek deri kaplatmak en güzeli.

bu arada ben direksiyon dikişlerini turtle wax platinum ile temizliyorum. temizleyen cihaz da bir elektrikli diş fırçası. eski bir fırçam vardı. direksiyon etrafını hafifçe maskeliyorumbaşlıyorum bız bız fırçalamaya dikişleri. pırıl pırıl temizleniyor mis.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...