İçeriğe Yönlendir

2009 Focus HB 1.6 Ti-VCT Cosworth Mavi

Övgü Gürşen

Recommended Posts

Mehmet Mercan

Tam takım diyorsun daldıkmı işe elimzidenkaçmaz ama yapacak birşey kalmdı diyorsun :D

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
Tam takım diyorsun daldıkmı işe elimzidenkaçmaz ama yapacak birşey kalmdı diyorsun :bravo:

:lol2: aynen öyle. bakalım bir de kaliteli bir kutu içi filtre alabilirsem iyi olacak.

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Abi şimdi st simitleri inceledim ve bizimkilerle aynı içi yani göbeklerde aynı..

ST simitlerin için

brtuuqcgkkgrhquhcsevess.jpg

Uploaded with ImageShack.us

39ef1.jpg

Buda bizimkinin içi bu sırada bu benim aracım temsili değildir.. çok net değil fakat iş görüyor :)

13052010826.jpg

13052010825.jpg

Abi umarım işini görür ve için rahat rahat alırsın bende göbekteki kapak sökülmemişti ama bağlatıları aynı..

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Ebayda işimize yarayacak birçok şey var ve uygun. Bugüne kadar ebaydan hiç alışveriş yapmadım. Birşey almak için ne yapmak gerekiyor. Zormu.

Direksiyon simidi güzelmiş.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Zor değil Ayhan. Paypal.com.tr'den ilk önce kredi kartını tanımlıyorsun. Sorna ebaydan alış veriş yapacağın zaman paypal.com.tr'ye yönlendiriliyorsun. Paypal üzerinden kredi kartından çekim yapılıyor. Satıcının hesabına gidiyor. Birde ebay üzerinde bir kullanıcı açıyorsun.

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

serhat ben direksiyon simidi sipariş ettim ebay den. hatta iki tane aldım yanlışlıkla ya neyse. yalnız ikisi de S simidi ve airbag yok. bakalım gelsin ikisi de hangisi iyiyse onu değiştiririm ama dikkatimi şeken şey şu oldu. sen hava yastığını nasıl çıkardın direksiyondan. o kadar kolay mı yav?

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
serhat ben direksiyon simidi sipariş ettim ebay den. hatta iki tane aldım yanlışlıkla ya neyse. yalnız ikisi de S simidi ve airbag yok. bakalım gelsin ikisi de hangisi iyiyse onu değiştiririm ama dikkatimi şeken şey şu oldu. sen hava yastığını nasıl çıkardın direksiyondan. o kadar kolay mı yav?

Abi öncelikle hayırlı olsun eğer sorun değilse ben alıyım ikincisini ama ona birde airbag bulmak gerek dimi :unknw:

benimkini ben değil servis söktü o sırada bende resmini çektim ve çok zor çıkardı çocuk yani kolay sökülmesin diye bağlantıları çok sert yapmışlar ayrıca sökülebilmesi için direksiyonun dik konumda olması gerekiyor o nedenle servisdekiler bana inerken direksiyon kilidini düz konumdayken yapmamı tavsiye etti böylelikle kolay çalınamıcağını söylediler :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Mercan
arkadaşlar çok teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim.

şu renkten gün geçtikçe daha çok hoşlanıyorum.

cihan noktayı ledli stoplar ve bi-xenon farlardan sonra koymayı planlıyorum. OEM parça olmak kaydıyla tabi. orijinal şart benim için. çok farklı olmuyor diğerlerine göre belki ama en azından asla sırıtmayan bir görünüm oluyor.

Selam Övgü ben LED'li sgopları satın aldım. Şimdi gümrükte takılmazsa gümrükte ve gelen stoplar bozuk değilse ben işi haleltmiş olacağım. Bakalım ne fark edecek :)

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
Selam Övgü ben LED'li sgopları satın aldım. Şimdi gümrükte takılmazsa gümrükte ve gelen stoplar bozuk değilse ben işi haleltmiş olacağım. Bakalım ne fark edecek :)

şimdiden hayırlı olsun, çok farkedeceğine eminim. takılmaması çok önemli ama umutluyum mehmet. biz iki direksiyon istedik, biri takıldı mesela. ben araya düğün işleri girdiğinden beri uğraşamıyorum. sadece direksiyon ve filtre ile oynama şansım oldu. düğün süslü fotoğraflarımı dönünce paylaşacağım. bir de eski fotoğrafları silmem gerekiyor sanırım yer açmak için.

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

İki yeni resim. Üçüncüsü size sürpriz sayılır. Evlendim de :)

picresizedth1276613493t.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
şimdiden hayırlı olsun, çok farkedeceğine eminim. takılmaması çok önemli ama umutluyum mehmet. biz iki direksiyon istedik, biri takıldı mesela. ben araya düğün işleri girdiğinden beri uğraşamıyorum. sadece direksiyon ve filtre ile oynama şansım oldu. düğün süslü fotoğraflarımı dönünce paylaşacağım. bir de eski fotoğrafları silmem gerekiyor sanırım yer açmak için.

Teşekkürler Övgü..

Maşallah sessiz sedasız evlendin demek :D Hayırlı uğurlu olsun..

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

kusura bakmayın dün yetiştiremedim şimdi gönderiyorum.

arkadaşlar dilekleriniz için ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

p1000079.jpg

p1000084j.jpg

p1000081o.jpg

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

Nazar değmesin Övgü Abi, çok yakışıklı maşallah. :lol2:

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
(düzenlendi)

arkadaşlar çok teşekkürler tekrar. arabam tam anlamıyla stres topum oldu. onunla uğraşıp atıyorum stresimi.

Teşekkürler Övgü..

Maşallah sessiz sedasız evlendin demek :D Hayırlı uğurlu olsun..

mehmet sorma tarih çok önceden belli olmasına rağmen son iki hafta çok harala gürele geçti. sessiz sedasız gibi oldu. çoğu insanı unuttum vs vs. :) çok canım sıkkın o konuda.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)
p1000081o.jpg

Bu araba gerçekten güzel yahu. :D:)

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
arkadaşlar çok teşekkürler tekrar. arabam tam anlamıyla stres topum oldu. onunla uğraşıp atıyorum stresimi.

mehmet sorma tarih çok önceden belli olmasına rağmen son iki hafta çok harala gürele geçti. sessiz sedasız gibi oldu. çoğu insanı unuttum vs vs. :) çok canım sıkkın o konuda.

Canın sağolsun ne demek.. Zor zamanlardır telaşe çok olur.. Ön park sensörüde varmış sende :nazar: Güle güle kullan tekrar hayırlı olsun

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut

abi tebrik ederim öncelikle:)

konuyu ilk açtığındaki resme baktım bide son resme... gerçekten çok güzel olmuş varmı yeni planlar?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...