Mehmet Mercan 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 Selam Övgü ben LED'li sgopları satın aldım. Şimdi gümrükte takılmazsa gümrükte ve gelen stoplar bozuk değilse ben işi haleltmiş olacağım. Bakalım ne fark edecek Çok şükür bugün elime ulaştı stoplar Darısı başına.. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 17 Haziran 2010 Yazar Paylaş 17 Haziran 2010 Çok şükür bugün elime ulaştı stoplar Darısı başına.. inşallah maddiyatı düzeltince. çatlakları silikonlamayı düşündün değil mi takmadan önce? çok temiz duruyorlar fotoğraflardan maşallah. mehmet eksik olan elektrik kabloları halledilebilecek gibi mi? Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 ilki ve son olusumu arasında süper bi değişim var.. göz zevkinize sağlık... güzel ve temiz... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 Bu arabaya daha bir şey yapılacaksa RS olmalı. Yoksa nokta buraya konmalı abi. Mükemmel aynı renk RS sticker (bulursan banada al) arması da buldumu on numara olur. Mutluluklar dilerim Allah bir yastıkta kocatsın,mutluluğunuz daim olsun. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 17 Haziran 2010 Yazar Paylaş 17 Haziran 2010 Bu araba gerçekten güzel yahu. cihancım çok teşekkür ediyorum, en güzeli senin olsun. Hayırlı olsun Övgü Bey . Hayırlı olsun, Allah bir yastıkta kocatsın. Çok sağolun arkadaşlar, çok teşekkürler Canın sağolsun ne demek.. Zor zamanlardır telaşe çok olur.. Ön park sensörüde varmış sende Güle güle kullan tekrar hayırlı olsun sağol mehmet. ön park sensörünü CUB sayesinde arabayı aldıktan bir-iki hafta sonra almıştım. kullanmayanlara saçma gelebilir ama kullanınca ön tarafın da ne kadar gerektiğini anlıyorsunuz. kesinlikle tavsiye ederim. milimetrik park bu demek hem girerken hem de çıkarken. abi tebrik ederim öncelikle:) konuyu ilk açtığındaki resme baktım bide son resme... gerçekten çok güzel olmuş varmı yeni planlar? sametçim darısı sana ve sevdiğinin başına. gerçi çok var sana daha. hiç acele etmemek lazım; arabana yaptığın ve farkedebildiği her şeye karışıyor hatun milleti. planladığım ledli stop ve far vardı dış görünüş için ama hevesim kalmadı far konusunda. ledli için zaman var. asıl planım supercharger. cesaret edebilirsem gelecek sene düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 (düzenlendi) inşallah maddiyatı düzeltince. çatlakları silikonlamayı düşündün değil mi takmadan önce? çok temiz duruyorlar fotoğraflardan maşallah. mehmet eksik olan elektrik kabloları halledilebilecek gibi mi? Evet çatlak giderici Pattex'in bir ürünü varmış tavsiye ettiler. Onu uygulamayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.. Elimde bir adet orjinal kablo olduğu için kolay halledilir diye düşünüyorum. Resimde azda olsa belli oluyor kolay bir kablo. 17 Haziran 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 18 Haziran 2010 Yazar Paylaş 18 Haziran 2010 Evet çatlak giderici Pattex'in bir ürünü varmış tavsiye ettiler. Onu uygulamayı düşünüyorum. Teşekkür ederim..Elimde bir adet orjinal kablo olduğu için kolay halledilir diye düşünüyorum. Resimde azda olsa belli oluyor kolay bir kablo. mehmet ben çok güzel olacağına eminim ve merakla bekliyorum nasıl yapacağını. ne zaman uğraşacaksın? Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 18 Haziran 2010 Paylaş 18 Haziran 2010 (düzenlendi) Teşekkürler Övgü, Kablo tesisatının şemasını çıkardım. Cumartesi ilgilenmeyi düşünüyorum nasipse. - LED'ler çalışır durumdayken - Kablo Tesisatı - Kablo Şeması 18 Haziran 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 st direksiyonlarında hız sabitleyici yokmu ?titaniumlara alsak hiçbir işimize yaramıyor o zaman. Mustafa aynen dediğin gibi s ve st direksiyonlarda CC kullanılamıyor.. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 21 Haziran 2010 Yazar Paylaş 21 Haziran 2010 Teşekkürler Övgü,Kablo tesisatının şemasını çıkardım. Cumartesi ilgilenmeyi düşünüyorum nasipse. bu nasıl bir şemadır adam oturmuş misler gibi çizmiş helal olsun. mehmet bir sen bir de sefa bu kadar detaylı yapıyor bu işi; çok işimize yarıyor sonra. ledler sadece park konumunda değil de frenve sinyallerde de olsaydı çok isterdim ben. fotoğrafları bekliyorum. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 21 Haziran 2010 Yazar Paylaş 21 Haziran 2010 bir de şu ST logoları konusu var. bu yazacaklarımı lütfen hiç bir arkadaşım kötü algılamasın. bu konu bir tercih meselesi. sağolsun bir arkadaşım jest yapmış ve ST logo göndermiş bana. ben de kullanmayıp başka bir arkadaşıma verdim. ben aracıma ST/RS/Titanium logosu takmayı tercih etmiyorum. benim amacım aracımı ST'ye ve ya başka bir modele benzetmek değil. daha şık olduğu için onun jantını ve spoylerini vs seçiyorum. benim aracım trend ama şık bir trend. amacım bu. ayırt edilebilen, oem parçalarla şık ve abartısız duran bir araç yapmak. bakın logo takana ya da tümüyle ST'ye benzetene de bir şey demiyorum. tercih ve amaç farkı. hepimizin araçları da farklı renk mesela. neden bu renk demek gibi bir şey olur zaten o açıdan eleştirmek. Tebrikler Övgü abi yeni gördüm... teşekkür ederim raşitçim Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 22 Haziran 2010 Yazar Paylaş 22 Haziran 2010 vaaaay çok güzel olmuş yav. mehmet güle güle kullan, çok şık olmuş. hiç sorun çıkmadı anlaşılan. Yorum bağlantısı
Gökhan Sevinç 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 Hayırlı olsun. Motor sesi bi filtreye bakar. Yakıt tüketimi tutmak için çok erken. Ford'dan boş araba alınmaz. Otokoç'un araç teslimi dillere destan zaten. Hadi al git,kaybol der gibi. otokoç'tan aldım bende aracımı aynen bu cümledeki gibi, almadan önce binbir yalakalıklar, araç alındıktan sonra teslim almadan önce bi görmeye geldim onda bile sallamadılar, normalde araç tesliminde tören vs olur bildiğim ama resmen arabayı öne getirdiler, hadi eyvallah attıp gittiler. iyi hizmet bekliyorsanız otokoçtan uzak durun. Yorum bağlantısı
Engin Tepe 23 Ekim 2010 Paylaş 23 Ekim 2010 peki 2008 tdcı ghia lara uyarmı hava yastıgını eski direksiyondanmı söküyorsunuz, hava yastıksız alanlar icin... birde toplam maliyet nedir siparişi,kargo,montaj. Yorum bağlantısı
Mustafa Bulut 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 serhat ben direksiyon simidi sipariş ettim ebay den. hatta iki tane aldım yanlışlıkla ya neyse. yalnız ikisi de S simidi ve airbag yok. bakalım gelsin ikisi de hangisi iyiyse onu değiştiririm ama dikkatimi şeken şey şu oldu. sen hava yastığını nasıl çıkardın direksiyondan. o kadar kolay mı yav? serhat ben direksiyon simidi sipariş ettim ebay den. hatta iki tane aldım yanlışlıkla ya neyse. yalnız ikisi de S simidi ve airbag yok. bakalım gelsin ikisi de hangisi iyiyse onu değiştiririm ama dikkatimi şeken şey şu oldu. sen hava yastığını nasıl çıkardın direksiyondan. o kadar kolay mı yav? İyi günler beyefendi.. Ebaydan alışveriş yaptığınızı yazmıştınız onun için sizinle irtibata geçeyim istedim. Ben de focus direksiyon getirtmeyi düşünüyorum. Hava Yastıksız. Ne kadar kargo veririm.. Gümrüğe takılır mı .. Vergi vs. Ödemek gerektimi.. Bilgi verirseniz sevinirim Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 14 Nisan 2011 Paylaş 14 Nisan 2011 İyi günler beyefendi..Ebaydan alışveriş yaptığınızı yazmıştınız onun için sizinle irtibata geçeyim istedim. Ben de focus direksiyon getirtmeyi düşünüyorum. Hava Yastıksız. Ne kadar kargo veririm.. Gümrüğe takılır mı .. Vergi vs. Ödemek gerektimi.. Bilgi verirseniz sevinirim Şimdiden teşekkürler. Sürekli ebaydan alışveriş yapan biriyim. Ebay kargo ücreti varsa satıcı bunu ürün sayfasında belirtir. Belirtmiyorsa genelde Türkiye gönderi yapmıyordur ya da Türkiye'den haberi yoktur. Sizin adama mesaj atıp Türkiye'ye gönderi yapıyor musunuz diye sormanız lazım. Benim aldığım çoğu ürün kargo içinde oluyor. Normal'de cep telefonu ve laptop dışındaki cihazlar gümrüğe takılmaz. Ama yine de gümrük der ki: Normal zamanlarda 100$ üzeri (ab dışı için) ürünleri gümrükten sokabilirsin. Dini bayram ve yılbaşından 1 ay önce ve 1 ay sonra 400$'a kadar olan ürünleri sokabilirsin. Tabiki Türk zihniyeti buna da mükemmel bir çözüm buluyor. Satıcı adama mesaj atıp bu ürünü bana 95$ göster dersen. O ürün artık 95 Dolar olur. Bunun dışında ekstra bir ücret ödemezsiniz. Yorum bağlantısı
Mustafa Öztürk2 17 Kasım 2011 Paylaş 17 Kasım 2011 Konuyu hortlatmış olacağım ama uygun yer sanırım burası. Dün Connect glx i teslim aldık fakat direksiyon simidi biraz ince geldi açıkçası. Golfte de bu yüzden gti direksiyonu takmıştım. Connecte de focus st direksiyonu taksak airbagde sorun olur mu? Eğer sorun olursa komple airbagle değişince herhangi bir uyumsuzluk olur mu bilen var mı acaba? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts