Mustafa Yiğit 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 ilk önce hayırlı olsun demek isterim.okuduklarım kadarıyla aldığınız araç sizi çok tatmin etmemişsiniz biton şikayet var bence motor sesi çok güzel.hiç rahatsızlık duymuyorum aksine hatta. ötv ind.yüzünden teslimatlar birikti yoğunluk var.o yüzden araç teslimatları için malesef sade bir "tören" yapılıyor. bu paraya alınabilcek en iyi araç alındığını düşünüyorum. ege mavisi en çok eski fiesta collection lara yakışıyordu. halı paspas yedek parçada satılıyor.aracın içinde olan bir donanım değil.hele orj halı paspas baya maliyetli Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 denizcim teşekkür ederim. ellerinden öper artık abisi. dikkat ettiysen şikayetlerin büyük kısmını senin uzmanlığınla çözeceğiz. tabiki abi haftaya cumartesi (13.06.2009) öğleden sonra müsaitim dilersen beraber bakabiliriz orjinal parçalara Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 renk çok hoş güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 ara hızlanmalardaki o his beğenmediğiniz uzun vites aralığından kaynaklanıyor sanırm hoş araba güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 Maşallah kazasız belasız Rengi Modifiyeye Çok müsait Ufak tefek Dokunuşlarla Harika hale gelebilir İyi günlerde Keyifle Kullanın Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Mustafa Özyurt 5 Haziran 2009 Paylaş 5 Haziran 2009 Hayırlı olsun,güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 6 Haziran 2009 Paylaş 6 Haziran 2009 Güle güle kullanın inşallah inanıyorumki nefretten aşk doğar içiniz herşeyine ısınacaktır eminim sonra aracınızla elele verip makyajını yaparsınız. Nasıl ki bi kadın sabah uyandığında güzelse güzeldir, aracınızda biraz olgunlaşınca size güzel gelecektir.. Kazasız belasız kullanın inşallah .. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 7 Haziran 2009 Paylaş 7 Haziran 2009 aracı bugün şimşek sokakta gördüm arkasına parketmiş araç benimkiydi araba çok hoşuma gitti bence ilk yapılması gereken jant ve lastik alınması benden tavsiye iyi günlerde kullanın. bu arada arka camdaki stikerımızda çok güzel durmuş Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 8 Haziran 2009 Yazar Paylaş 8 Haziran 2009 öncelikle hayırlı olsun lakin aracı almadan önce hiç görmedinizmi? teşekkür ederim. test anlamında ise evet test ettim ancak şansıma hep ful araçlar denk geldi. mesela bu direksiyona hiç oturmadım. donanımı o yüzden başta çok rahatsız etti. şimdi çok daha barışık yaklaşıyorum. Güle güle kullanın inşallah inanıyorumki nefretten aşk doğar içiniz herşeyine ısınacaktır eminim sonra aracınızla elele verip makyajını yaparsınız. Nasıl ki bi kadın sabah uyandığında güzelse güzeldir, aracınızda biraz olgunlaşınca size güzel gelecektir.. Kazasız belasız kullanın inşallah .. sağolun korhan hocam. dediğiniz gibi olmaya başladı. o el yaralayan trend direksiyondan kurtulup açık renk filmi de yaptırınca ısındım aracıma. pek bir heveslendim yine kullanmak için ama henüz zaman bulamadım yeterince. aracı bugün şimşek sokakta gördüm arkasına parketmiş araç benimkiydi araba çok hoşuma gitti bence ilk yapılması gereken jant ve lastik alınması benden tavsiye iyi günlerde kullanın. bu arada arka camdaki stikerımızda çok güzel durmuş alaattin hocam hiç dikkatimi çekmemişti keşke baksaymışım. kesinlikle jant lastik istiyor ama hem karar veremedim hem de ödeme dengem alt üst oldu. sticker için de CUB sağolsun. ilk işim jant-lastik olacak. çok teşekkürler Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen 8 Haziran 2009 Paylaş 8 Haziran 2009 inş. araba üzerindeki değişikliklerle arabayı tanıyamayacaksınız. güzel renk güzel araba güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 8 Haziran 2009 Yazar Paylaş 8 Haziran 2009 (düzenlendi) iyi dilekleri için tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorum. Allah herkese gönlündekini versin inşallah. henüz fazla bir şey yaptıramadım ama en azından sisler takıldı, direksiyon değişti ve açık renk film yapıldı. direksiyon için de deniz tayanç kardeşime teşekkür ediyorum. bu noktada hemen belirteyim. CUB tek kelimeyle harika bir adam. saatlerini harcadı benimle. cumartesi günü yanına gittim. sis farı ve park sensörü aldım ve arkadaşlar anlatamam nasıl yardımcı olduğunu. bir insan bu kadar mı iyi olur. hatta ne hoş bir tesadüftür ki yanında yine forumdan harun doktorumuz vardı. onunla da tanışıp sohbet etme fırsatımız oldu. hemen belirteyim park sensörünü cenmax 3305 aldım ve bu fiyata hiç bir yerde bulamazsınız iddia ediyorum. Yeni Servisim web sitesini mutlaka ziyaret edin derim. http://www.yeniservisim.com/Cenmax-On-Arka...soru,PR-70.html buradan tekrar çok teşekkür ediyorum. şunun da farkına vardım ki aklıma gelmeyen park sensörü bile sitede varmış. bir şey almadan önce mutlaka sorun bence. son durum aşağıdaki gibi. tek problem açık renk film olmasına rağmen bence çok koyu durdu. ben koyu istemiyordum. sensörlerim henüz takılmadı, bir ara götürücem. boyadaki parlaklık umarım dikkatinizi çeker. onlarca marka/model denedim ama bunun gibisini görmedim. tek kelime meguiar's... sticker'ım nasıl bu arada? olmayanlar hemen edinsin de trafikte bilelim biribirimizi arkadaşlar. 8 Haziran 2009 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Harun Atcı 8 Haziran 2009 Paylaş 8 Haziran 2009 övgü hocam ben de tanıştığımıza çok sevindim. arabanın son halini çok merak ediyorum tekrar görüşmek üzere (film güzel olmuş bence..) Saygılar Sevgiler... Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 8 Haziran 2009 Paylaş 8 Haziran 2009 direksiyon için de deniz tayanç kardeşime teşekkür ediyorum. rica ederim arabanız çok yakışıklı olmuş sizin araca cam filmi daha çok yakışmış mod. devamını bekleriz. Yorum bağlantısı
Ali Yaşar 8 Haziran 2009 Paylaş 8 Haziran 2009 Hayırlı olsun. Güle güle kullanmanız dileğiyle .. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 8 Haziran 2009 Paylaş 8 Haziran 2009 Ford dediğin lacivert olacak yahu. Yorum bağlantısı
Levent Eksen 8 Haziran 2009 Paylaş 8 Haziran 2009 (düzenlendi) Hayırlı uğurlu olsun Güle güle kullanın inşallah.. Rengi çok şık, değişik ve güzel durmuş.. Jant ve lastik olayını konuşmuştuk daha önce, size tavsiyem yine aynı şekilde maks.17 inç olacak.. Filmler çok güzel olmuş, koyu durduğunu düşünüyorsanız hiç canınızı sıkmayın, önümüz yaz, güneşten renkleri biraz açılacak ve tam sizin istediğiniz gibi olacak.. Tecrübeyle sabittir Aynı motora sahip araçları kullanıyoruz, bence 115 ps'lik makine gayet başarılı.. Sesi başta kötü geliyor kulağa, hatta egzosttan şüpheleneceksiniz delik mi var acaba diye Ciddiyim :lol2: Ama 10-15 bin gibi buda değişecek, daha tok bir egzost ve motor sesi duyacaksınız (Emin değilim ama katalitik konvertör yeniyken bu cırtlak sesi veriyor galiba, doldukça toklaşıyor) Vites oranları F1 kadar uzun değil, bu yüzden daha esnek gelmiştir size.. Göstergeler bence çok şık, farları açtığınızdaki kadran animasyonuda gayet hoş, şöylede düşünebilirsiniz, ya eski Focuslar gibi yeşil olsaydı? Yakıt tüketimini kafanıza takmayın, 10bin kmden sonra ciddi şekilde düşecek, benim ortalamam sürekli 8,5 8,6 arasınde değişiyor, şehir içi şehir dışı karışık, ve çoğunlukla devirli kullanıyorum.. 115 lik makine için kim ne derse desin, aldırmayın.. Kendim dört yıl F1 kullandım, şu an iki arkadaşımda halen daha F1 var.. Çok yaktığı falan yok, F1 ne yakarsa aynını yakar, 4000-4,500 devri geçtiğinde F1'den biraz daha fazla yakar, ama daha iyide gider.. Niye böyle, kasası F1'den daha ağır, ama performansı daha az değildir.. +15 beygiri en güzel nerede anlıyorsunuz biliyor musunuz, şehirler arası yolda klima açık uzun yokuşlar çıkarken..Bu arada Focus2 nin süspansiyon sistemi direk olarak Focus 1 RS'ten alınmıştır, bu da dip not olsun.. Aracınız çok güzel, ufak tefek eksikleri olabilir, ama imkanınız oldukça tamamlarsınız.. Buda ayrı bi keyiftir.. İnanın bu koşullarda bu fiyatlarda alınabilecek en iyi otomobillerden birini aldınız.. 8 Haziran 2009 tarihinde Levent Eksen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 bizimkiler bu gece gene beraber takılacaklar Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 araç iç döşeme rengi koyu olduğu için açık cam filmi bile koyu duruyor.bence güzel durmuş.park sensörlerini boatıp takın derim Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 Maşallah Mükemmel olmuş cam filmi Deyim yerindeyse Cuk oturmuş Boya koruma ise Rengin asaletini Ortaya Çıkartmış İyi günlerde Kullanın Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 9 Haziran 2009 Yazar Paylaş 9 Haziran 2009 bizimkiler bu gece gene beraber takılacaklar ne güzel olurdu. bir türlü dikkat etmedim çünkü ofisten çağırdılar, apar topar çıktım. alaattin hocam sanırım binalar da yanyana araç iç döşeme rengi koyu olduğu için açık cam filmi bile koyu duruyor.bence güzel durmuş.park sensörlerini boatıp takın derim ondan mıdır gerçekten koyuluk? hayatımda ilk defa film işine girdim, anlamıyorum. park sensörlerini boyaya parayla alıyorlar. bari diyorum ST spoyler ile yaptırayım tek parça parası vermek için. o yüzden bekletiyorum mustafa hocam. teşekkürler Maşallah Mükemmel olmuş cam filmi Deyim yerindeyse Cuk oturmuş Boya koruma ise Rengin asaletini Ortaya Çıkartmış İyi günlerde Kullanın burak hocam çok teşekkürler; inşallah daha iyisi size olsun. bunlardan sonra çok ısındım arabaya. şimdi jantlar da takılınca heralde benden mutlusu olmaz. rengimden pek bir memnunum. beğenmeyen de var ama ben çok tatmin oldum. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 9 Haziran 2009 Yazar Paylaş 9 Haziran 2009 Hayırlı uğurlu olsun Güle güle kullanın inşallah.. Rengi çok şık, değişik ve güzel durmuş.. Jant ve lastik olayını konuşmuştuk daha önce, size tavsiyem yine aynı şekilde maks.17 inç olacak.. Filmler çok güzel olmuş, koyu durduğunu düşünüyorsanız hiç canınızı sıkmayın, önümüz yaz, güneşten renkleri biraz açılacak ve tam sizin istediğiniz gibi olacak.. Tecrübeyle sabittir Aynı motora sahip araçları kullanıyoruz, bence 115 ps'lik makine gayet başarılı.. Sesi başta kötü geliyor kulağa, hatta egzosttan şüpheleneceksiniz delik mi var acaba diye Ciddiyim Ama 10-15 bin gibi buda değişecek, daha tok bir egzost ve motor sesi duyacaksınız (Emin değilim ama katalitik konvertör yeniyken bu cırtlak sesi veriyor galiba, doldukça toklaşıyor) Vites oranları F1 kadar uzun değil, bu yüzden daha esnek gelmiştir size.. Göstergeler bence çok şık, farları açtığınızdaki kadran animasyonuda gayet hoş, şöylede düşünebilirsiniz, ya eski Focuslar gibi yeşil olsaydı? Yakıt tüketimini kafanıza takmayın, 10bin kmden sonra ciddi şekilde düşecek, benim ortalamam sürekli 8,5 8,6 arasınde değişiyor, şehir içi şehir dışı karışık, ve çoğunlukla devirli kullanıyorum.. 115 lik makine için kim ne derse desin, aldırmayın.. Kendim dört yıl F1 kullandım, şu an iki arkadaşımda halen daha F1 var.. Çok yaktığı falan yok, F1 ne yakarsa aynını yakar, 4000-4,500 devri geçtiğinde F1'den biraz daha fazla yakar, ama daha iyide gider.. Niye böyle, kasası F1'den daha ağır, ama performansı daha az değildir.. +15 beygiri en güzel nerede anlıyorsunuz biliyor musunuz, şehirler arası yolda klima açık uzun yokuşlar çıkarken..Bu arada Focus2 nin süspansiyon sistemi direk olarak Focus 1 RS'ten alınmıştır, bu da dip not olsun.. Aracınız çok güzel, ufak tefek eksikleri olabilir, ama imkanınız oldukça tamamlarsınız.. Buda ayrı bi keyiftir.. İnanın bu koşullarda bu fiyatlarda alınabilecek en iyi otomobillerden birini aldınız.. levent hocam tercüman olmuş duygularıma. bu arada sizi-bizi bırakalım çok rica ederim. jantları 18" yapıyoruz yalnız. ST denk geldi, kaçıramadım. filmler konusunda tecrüben beni çok sevindirdi. gerçi araç hafta içi kapalı garajda gündüzleri ama her halükarda açılır. fazla yakmasını hiç tasa etmedim aslında ama sesi dediğin gibi rahatsız etti. ev-iş arası çok yakın ve trafik yoğun. yapacak bir şey yok yani. Allah benzin koyacak güç versin cümlemize. yalnız performanstan çok memnunum. bu kadar beklemiyordum. honda civic var şirket aracı. ondan daha torkluymuş hissine kapılıyorum. yalnız civiclerin sürüşü çok kötü nedense. yürüyen aksam anca yürür yani. gazlamaya gelmiyor bence bu araçlar. görünmeyen yerleri hayal kırıklığı bence civiclerin. f1 auto vardı bizde. o bence döneminin eşsiz aracıdır. Allah sahiplerine daha uzun yıllar binmek nasip etsin ama dediğin gibi bizimkiler de pek bir güzel. bu paraya daha iyi araba olmadığına inancım tamdır. vites atmak bile çok zevkli. e200 vardı eskiden. aynı onunki gibi hissediyorum. gösterge panelindeki ibreler oyuncak gibi durmasa mükemmel olacakmış. animasyonu ise sayende farkettim; çok hoşuma gitti. değerlendirmelerin ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. hayırlı olsun:) ikinci anestezi uzmanımız ahmet beye çok teşekkürler. harun ve vedat hocamla birlikte üç tıpçımız var en azından. Övgü bey teşekkürler utandırdınız beni. Her zaman beklerim daha sanayide yiyeceğimiz köfte ekmek var CUB çok samimiyim. yarın seni arayacağım yalnız şu park sensörlerini daha fazla bekletemem. ofis parkında çok zorlanıyorum. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 10 Haziran 2009 Paylaş 10 Haziran 2009 ne güzel olurdu. bir türlü dikkat etmedim çünkü ofisten çağırdılar, apar topar çıktım. alaattin hocam sanırım binalar da yanyana beni farkedebilmen için bir gece arkana sıfır yanaşıcam ben demetevlerde oturuyorum sizin orada bir arkadaşım var iş yerinden bazen ona kalmaya geliyorum. bu arada dün sen ofise giderken gördüm ama yetişemedim Yorum bağlantısı
Recommended Posts