Guest Hasan Tanr?verdi 6 Ağustos 2009 Paylaş 6 Ağustos 2009 hayırlı olsun. güle güle kullanının.. yanlış anlamayın da 17 '' jant istiyor bu araba. resmen malzemeden çalmışlar. bu güzel renge bu jantlar hiç gitmemiş. saygılar. diyecektim ki ne göreyim bravo değiştirmişsiniz...:lol2:) Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 7 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2009 Övgü bey güzel kaliteli dokunuşlar... hayırlı olsun. güle güle kullanının.. yanlış anlamayın da 17 '' jant istiyor bu araba. resmen malzemeden çalmışlar. bu güzel renge bu jantlar hiç gitmemiş. saygılar. diyecektim ki ne göreyim bravo değiştirmişsiniz...) teşekkürler arkadaşlar. en güzeli sizin olsun Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Ağustos 2009 Paylaş 7 Ağustos 2009 Park halinde direksiyon o halde durmuyordur umarım, pompası için sakıncalı. Araba çok güzel oldu, emeğine değer. Çalışmalara devam, tabi yapılacak birşey kaldıysa... Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 7 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2009 Süper olmuş. Güle güle kullan Övgü abi... sağol gökhancım, inşallah ilk araban gönlüne göre olur. Park halinde direksiyon o halde durmuyordur umarım, pompası için sakıncalı. Araba çok güzel oldu, emeğine değer. Çalışmalara devam, tabi yapılacak birşey kaldıysa... teşekkürler, ufak tefek kaldı aslında serkan ön panjur ve arka spoyler. belki bir de xenon işi var ama henüz karar veremedim. eski alışkanlık malum tekerler hep açılı park ederim yalnız arabayı ilk kullanmaya başladığım günden bu yana 'sonuna kadar dayamadan' çeviririm direksiyonu. şimdi bu da dayalı değil tabi yalnız demek istediğin elektro-servoların, tekerlek düz olmadığı her zaman çalıştığı mıdır? zannetmiyorum bu tip bir durumu. Çok güzel oldu çokk valla sizin sayenizde kardeşim, uğruyorum yarın sabahtan bilgin olsun Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 7 Ağustos 2009 Paylaş 7 Ağustos 2009 Ön plaka yamulmuş değişmesi lazım sanırım Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2009 Paylaş 7 Ağustos 2009 Mükemmel ne denilebilir ki maşallah. Böyle yakışıklıları görünce focus sevgim kabarıyor. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Ağustos 2009 Paylaş 8 Ağustos 2009 Park halinde direksiyon o halde durmuyordur umarım, pompası için sakıncalı. Araba çok güzel oldu, emeğine değer. Çalışmalara devam, tabi yapılacak birşey kaldıysa... Krom cam çıtası çok yakışacağını düşünüyorum.Tabi bu benim düşüncem ;iyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 8 Ağustos 2009 Paylaş 8 Ağustos 2009 teşekkürler arkadaşlar. en güzeli sizin olsun Övgü işte farları değişsen derken bundan bahsediyordum baksana aracın önü nasıl bir hal aldı maşşallah maşallah nazar deymesin diyorum bende resimlerimi eklicem az kaldı şu yaylarıda bi takıyım eklicem Yorum bağlantısı
Necat Ertan 8 Ağustos 2009 Paylaş 8 Ağustos 2009 Mertol'dan jantları iyi ki sen almışsın Övgü. Ben bu kadar güzelleştiremezdim aracımı Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 8 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2009 (düzenlendi) Ön plaka yamulmuş değişmesi lazım sanırım kir var orada ama nazar boncuğu misali dokunmuyorum sinan. Mükemmel ne denilebilir ki maşallah. Böyle yakışıklıları görünce focus sevgim kabarıyor. burak çok teşekkürler güzel sözlerin için Krom cam çıtası çok yakışacağını düşünüyorum.Tabi bu benim düşüncem ;iyi günlerde kullanın adnan hocam teşekkür ederim. şöyle bir ikilem içerisindeyim. focusta ön ızgarada, kaput önünde, sis çerçevelerinde ve arka plakalık üzerinde orijinal kromaj var. deniz tayanç pencerelerine de yaptı bu çıtalardan ve açıkçası kromaj çok yakışıyor her araca ANCAK spor focus versiyonlarında kromaj yok. 18" jant ve yay o kadar spor bir hava verdi ki kromajdan korkak oldum. yakışıp yakışmayacağını kestiremiyorum. şu da var ki orijinal versiyonlarda cam çıtası da olmadığından daha soğuk bakıyorum. çünkü ön ızgara ve arka plakalık kromajı eklenirse, sadece titaniumdan dönüşmüş olur ama aksi durumda orijinal dışında bir araç olur. kararsızım kısacası. Övgü işte farları değişsen derken bundan bahsediyordum baksana aracın önü nasıl bir hal aldı maşşallah maşallah nazar deymesin diyorum bende resimlerimi eklicem az kaldı şu yaylarıda bi takıyım eklicem serhat milyar dileseymişiz haklıymışsın farlar çok değiştirdi teşekkür ederim. resimlerini bekliyoruz. seninki tümüyle sürpriz olacak. eminim gönlüne göre olacak. ne oldu bu arada yay konusu? Mertol'dan jantları iyi ki sen almışsın Övgü. Ben bu kadar güzelleştiremezdim aracımı çok teşekkür ederim dileklerin için necat. özünde trend olduktan sonra... tabi buna da şükür ama titanium hele de x ile trend arasında çok fark var. sen de güle güle kullan; çok güzel bir araban var 8 Ağustos 2009 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hasan Tanr?verdi 8 Ağustos 2009 Paylaş 8 Ağustos 2009 bu araca brc gibi kalite bir lpg kiti çok iyi gider. hem dah çok gezmiş olursunuz.. Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 12 Ağustos 2009 Paylaş 12 Ağustos 2009 Hayırlı olsun. Allah nazarlardan saklasın.LPG olayına girecekseniz ben Landi Renzo taktırdım hiç bir sıkıntı vermedi çok şükür.Ortalama 30000 km yapmışımdır.Bir iki defa motor arıza lambası yandı ilk takıldığı sıralar bilgisayara bağlayıp söndürdüler hepsi bukadar.Ayrıca 2 yıl garantili.Yalnız enjektörleri Bosh marka seçmenizi tavsiye ederim.Tekrardan hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 12 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2009 dilek ve tavsiyeler için çok teşekkürler. LPG konusu henüz gündemimde değil ama sanırım bir gün sıra gelir ona da. 2700km yaptım yaklaşık 2.5 ayda. sanırım biraz daha vaktim var Yorum bağlantısı
Guest Mertol Kip 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 Rengi süpermiş. Jantlarda çok yakışmış. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 Araba çok güzel olmuş Bu rengi ben bir yerlerden anımsıyorum Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 20 Kasım 2009 Yazar Paylaş 20 Kasım 2009 Rengi süpermiş. Jantlarda çok yakışmış. Güle güle kullan. çok teşekkürler. zaten senin mondeo ile aynı renk bildiğim kadarıyla. Araba çok güzel olmuş Bu rengi ben bir yerlerden anımsıyorum çok teşekkür ederim. engin hocam sen de ankaradasın. aynı yerlerde mi ikamet ediyoruz yoksa? Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 Hayırlı olsun...jant kapaklarını biraz daha güzel görünmesi için, aksesuarcıarda satılan mavi ford cıkarmaları var üstü plastik onlardan yapıştırın göbeklere güzel durur. Yorum bağlantısı
Semih Özkan 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 Çok güzel görünüyor kazasız belasız cezasız kullanmanız dileğiyle... Yorum bağlantısı
Guest Mertol Kip 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 çok teşekkürler. zaten senin mondeo ile aynı renk bildiğim kadarıyla. Benim mondeo'nun gerçek rengini gördüğüm bilem yokki. Son gördüğümde kahverenginin tuhaf bir tonuna dönmüştü.. Yorum bağlantısı
Tuna Aksu 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 valla 34500 e city satılan bir ülkede bence doğru seçim yapmışsınız , kazasız belasız kullanın hayırlısı olsun . olay budur. hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Bahadır Çınar 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 Jantlar çok yakışmış. Aracınız çok güzel olmuş, güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 20 Kasım 2009 Yazar Paylaş 20 Kasım 2009 Hayırlı olsun...jant kapaklarını biraz daha güzel görünmesi için, aksesuarcıarda satılan mavi ford cıkarmaları var üstü plastik onlardan yapıştırın göbeklere güzel durur. hakan hocam sanıyorum son haline değil de ilk haline bakıyorsun fotoğraflardan Benim mondeo'nun gerçek rengini gördüğüm bilem yokki. Son gördüğümde kahverenginin tuhaf bir tonuna dönmüştü.. ah o bende olacak ki öyle kirlitutar mıyım hiç... olay budur.hayırlı olsun çok doğru bir hesap bu bence de. city kadar fiyatının üzerinde satılan araç az bulunur. teşekkürler tuna hocam. Jantlar çok yakışmış. Aracınız çok güzel olmuş, güle güle kullanın çok teşekkürler, sizin ki de hayırlı olsun bahadır hocam. Yorum bağlantısı
Samet Karabulut 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 öncelikle hayırlı olsn övgü abi.nice senelere inşallah. bnde ilk kez focus'u tercih ettim 2009 trend sp. hb. kullanıorm şuanda gayet memnunum fakat başta normaldir el frenim ilk 3 ay 5 dişken son 5 aydır 11 diş e yukseldi.geri vites oldukça zorluyor.yeniden hayırlı olsn güle kullanın.allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 28 Aralık 2009 Yazar Paylaş 28 Aralık 2009 (düzenlendi) öncelikle hayırlı olsn övgü abi.nice senelere inşallah.bnde ilk kez focus'u tercih ettim 2009 trend sp. hb. kullanıorm şuanda gayet memnunum fakat başta normaldir el frenim ilk 3 ay 5 dişken son 5 aydır 11 diş e yukseldi.geri vites oldukça zorluyor.yeniden hayırlı olsn güle kullanın.allah kaza bela vermesin. teşekkürler sametçim senin aracın da hayırlı olsun. yalnız fotoğraflarını bulamadım. link atarsan sevinirim. şu an 10.000km'yi geçtik kendisiyle. arkadaşlar geçen hafta aracın 18" jant ve lastiklerini mevsim zorlaması sebebiyle 15" olan orijinalleriyle değiştirmek zorunda kaldım. içim acıdı başta ama direksiyona oturduktan sonra da oh dedim açıkçası. yay ve 18" jant/lastikten sonra bunlar çok farkettirdi konfor açısından. bu jant meselesi için söylenecek şey çok fazla değil. öyle de böyle bu 40 profil ile araç çok sertleşiyor. yolların hali ortada. gerçekten çok rahatsızdı. 15" ler 65 profil ile geliyor. kule gibi değer ama çok daha rahat. tabi 40'a göre. kısacası F2'lerde bence 16" çok ideal. büyütmek isteyenler 17" de deneyebilir ama rahatsız hissettirecektir yine. 18" tam tutkun işi. ayılıp bayılmayan ve illa bundan olacak demiyorsanız sakın derim. tabi bu yazdıkların yay kullanacaklar için. yaysız 17" ve üstü son derece komik duruyor hiç yapmayın. önce ben de inat etmiştim ama sağolsun buradaki arkadaşların zorlamasıyla yay aldım. kesinlikle şart bu jantlarla. 18-15 farkı aynı zamanda çekişte ve dolayısıyla yakıtta da fark yaratıyor. aslında yakıtı henüz takip edemiyorum ama çekişte hissedilir iyileşme var. direksiyon bile hafifledi. bu arada lastik sesi de azaldı. hankook ventus prime geldi üzerinde ve çok sessiz lastikler gerçekten, çok beğeniyorum. 1000 km den beri castrol edge kullanıyorum. şu anda 10.000km oldu ve eski kullanıcıların dediği gibi motor sesi oldukça azaldı. o ince sürtünme ve titreşim sesleri kesildi. özellikle düşük devirde motor çok sessiz ve araç yağ gibi gidiyor. yüksek devirde ses temizlendi ama motor sesi biraz azaldı. ilginç bir bilgi aktarayım. bir kardeşimin 2008 ghia dizeli var hb yine. ona verdim arabayı geçenlerde. ilk sözü "bunun motoru çok sessiz" oldu. aksini bekliyordum ama öyle dedi. sarfiyatım düşmüyor benim. kestim artık umudumu. iki sebebi var bunun. 1. dayanamıyorum, rahat durmuyorum, anlayan anlamıştır. 2. sürekli şehrin göbeğindeyim. sürekli bir kalabalık ve ev-iş mesafesi çok kısa. yeterince ısıtamıyorum bile motoru. 3km filan sanırım. 2.5 bile olabilir. ortalama 10 litre/100km diyelim. nasıl olsa kışın bu ortalamayı bulacağım ancak denemek için izmirden gelirken 6.2 ile girdim ankaraya. halbuki ankaradan istanbula 11.4 ile girememiştim. benzin bitmişti neredeyse silahlı kuvvetlerin opet'in orada. benzin konusunda opetten po97'ye geçtiğimden beri çok memnunum. çekişteki artış hissedilir. 95 alınca düşüş çok daha hissedilir desem daha doğru olur. arka cam sileceğini kırmama az kaldı. tek seferde silmiyor daha 6 aylık zıkkım. ayrıca ön kaputun cam altındaki noktalarına yaprak doluyor çıldırıyorum. hyundai'da filan olsa neyse de be adam 100 senedir araba üretiyorsun, öğren artık şunu. aynı konu silecek fıskiyeleri için de geçerli. e be gerzek mühendisler şunu alsanıza kaputun altına da kışın motor sıcağıyla buz tutmasa. ne diyeyim sinirlendiriyor işte. bunlar dışında (salak abs'yi saymazsam) genel olarak gayet memnunum. bir de ultra kalitesiz ve toz sever koltuk kumaşları var. çok ucuza aldık bu arabaları yav. fiesta fiyatına biniyoruz neredeyse. herkesinki hayırlı olsun bu arada bir çok yeni üyemiz olmuş, kazasız binmeniz dileğiyle. her zaman far yakın kaza riskiniz azalsın. 30 Aralık 2009 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Forumda s Yorum bağlantısı
Alper Arslan 29 Aralık 2009 Paylaş 29 Aralık 2009 Teşekkürler Övgü bey , Üşenmeyip uzun uzun yazmışsınız, Böylece elimdeki 15'' lerin kıymetini artık daha iyi biliyorum :lol2: Yorum bağlantısı
Recommended Posts