Yılmaz Çankaya 18 Haziran 2009 Paylaş 18 Haziran 2009 Arkadaşlar merhaba birkac hafta önce C-Max bir aracim oldu. Simdiye kadar da icinde olmaktan keyif aldim denilebilir. Bir tek istisna tabiki, aldigim aracin sportif karaktere getirilmis olmasi ve yollari bozuk ülkemizde tümseklerin ve cukurlarin varligi sayesinde, sürüş rahatliginin bozulmus olmasi.. 75000 bakimi icin servise gittigimde bu konuyu da citlattim. Acmaz olaydim, bir hesap cikti. 1800 TL. Arka helezon yaylar, ön amortisörler, takoz falan filan.. Özellikle helezon yay 800 ytl gibi bir ücrete alinabiliyor. Sizce güvenebilecegim bir yerden cikma helezon yay temin etme sansimiz varmidir.. Ayrica KT7 Krom Jantlar ve 17 inch Sumitomo Htrz II (225,45,17) lastikleri alip (yeni sayilir), aracin normal jant ve lastik ebati ile takaslayabilecek bir yer biliyormusunuz? Saygılar Yorum bağlantısı
Cenkay Akdemir 17 Temmuz 2009 Paylaş 17 Temmuz 2009 hocam eğer jantların bi fotolarını upload edebilirsen ben belki ilgilenirim çünkü bende aracımı sportif bi görünüme getirmek istiyorum. Yorum bağlantısı
Yılmaz Çankaya 13 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2009 Merhabalar araya uzun bir tatil girdi. yine kendimi forumlara girmekten alamadım .. iyi ki de bakmisim.. resimleri ekte gonderiyorum. Dogrudan tekerleklerin fotolarıı cekemedim. elimdeki resimleri gönderiyorum.. Saygılar hocam eğer jantların bi fotolarını upload edebilirsen ben belki ilgilenirim çünkü bende aracımı sportif bi görünüme getirmek istiyorum. Yorum bağlantısı
Cenkay Akdemir 6 Ekim 2009 Paylaş 6 Ekim 2009 valla jantlar gayet güzel durmuş araçda bende de nikelajlar var kapılarda tamamlamış gibi birbirini lastik ve cantları beraber mi takas etmek istiyosun benim aracımda orjinal cantları mevcut şu anda ??? Yorum bağlantısı
Yılmaz Çankaya 2 Kasım 2009 Yazar Paylaş 2 Kasım 2009 Cenkay merhaba baktım aradan epeyce bir zaman gectim. ahesterevlik etmisim işlerin yoğunluğundan. Ben eşim ve bebegin rahatlığı için aracın görünüşünden fedakarlık ettim ve yeni lastikler ve tabiki mecburen 16 inch jantları da aldım.. Eski lastikler jantları ile beraber depoda yatıyorlar.. Almak ister isen özelden yazışalım yada yilmazcankaya at yahoo.de adresine mail atabilirsen daha hızlı dönebilirim. Ögrenci olduğuna göre, tenzilat da yaparım :-) Saygılar valla jantlar gayet güzel durmuş araçda bende de nikelajlar var kapılarda tamamlamış gibi birbirini lastik ve cantları beraber mi takas etmek istiyosun benim aracımda orjinal cantları mevcut şu anda ??? Yorum bağlantısı
Recommended Posts