İçeriğe Yönlendir

Arıza Tespit Cihazları

Sadi Kula

Recommended Posts

A. Yıldırım Yıldız
İlk defa ios androide mağlup oldu sanırım.

Arabaya uygun bi cihaz alayım dedim danışırken sani bey iosa hepsi uyumlu değil cihaz var ama uygun uygulama bulmak lzm dedi

ios için hangi uygulamayı indirmek gerekiyor ?   

+1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Köksal Yılmaz

Selamlar abiler, dostlar,

Elimde mini obd 2 elm 327 cihazlardan var(versiyon 1.5) ancak hrv ye bağlanamıyorum, 2004 kangooya bağlanıyorum sıkıntı yok(gemiye de bağlanıyordum) ancak buna bağlanamadım, başka bir elm cihazı aldım aynı şekilde bağlanmadı. Sokete takınca ışıkları filan yanıyor, bluetooth görüyor, bağlan diyince orda film kopuyor.

Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz

v1.5 versiyon genelde her araçta çalışır. Aliexpress den v2.1 alıp denesene 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)
14 dakika önce, Erdem Dertsiz yazdı:

v1.5 versiyon genelde her araçta çalışır. Aliexpress den v2.1 alıp denesene 

Ürün buydu, hem 1.5 hem 2.1 yazıyor fotosunda ama çalışmadı sonuç itibari ile. Kangooda deneyip sürümüne bakıcam 2.nin de

https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/arac-ariza-tespit-silme-cihazi-elm327-elm327-supermini-arac-ariza-tespit-cihazi-obd2-v1-5-334651075

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

MAalesef her araç OBD reader'lara tepki vermiyor. Bağlantı protokolü farklı olduğu için olmayabilir. Misal, Focus1 makyajsızlar bağlanamıyorken, makyajlılar bağlanabiliyordu aynı cihaza.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Aracınızın protokolü farklı olabilir. Çeşit çeşit obd protokolleri var. Eğer cihaz o protokolü desteklemiyorsa bağlanamaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
30 dakika önce, Ali Gök yazdı:

köksal abi kullandığın proğram nedir ?

Torque u ve obd doctor programlarını denedim.

26 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

MAalesef her araç OBD reader'lara tepki vermiyor. Bağlantı protokolü farklı olduğu için olmayabilir. Misal, Focus1 makyajsızlar bağlanamıyorken, makyajlılar bağlanabiliyordu aynı cihaza.

4 dakika önce, Harun Kocaçalışkan yazdı:

Aracınızın protokolü farklı olabilir. Çeşit çeşit obd protokolleri var. Eğer cihaz o protokolü desteklemiyorsa bağlanamaz.

Sanırım sorun buradan kaynaklanıyor ama aracım hangi protokolü destekliyor onu nasıl öğrenirim?

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
3 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Peki cihazı nasıl buluruz, nette obd 2 furyası almış yürümüş, şöyle bir bilgi buldum ama 2003 tüm hondalar için diyor, güvenilir mi bilemedim.

ProtocolISO-9141

http://www.obdtester.com/carinfo/honda/all_models/2003

Köksal şuraya bir bak istersen.

https://translate.google.com/translate?hl=tr&sl=en&u=https://www.outilsobdfacile.com/vehicle-list-compatible-obd2/honda&prev=search

burda da 9141 diyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

Bende 2.1 ile megane e baglaniyordum lacettiye baglanamadim 1.5 aldim abi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)
4 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

Aldığım ürünün desteklediklerine baktım, muhtemelen Sani ve Harun un dediği gibi, araç 1.versiyon, ürün 2.versiyonu destekliyor görünüyor.

Desteklenen protokoller: 
ISO9141-2(5 baud init, 10.4Kbaud

Peki 1.versiyonu elinde olan kolayda bulan vs var mı :)

@Mehmet Cihat hmm not alayım çözemezsem sendekileri deneriz

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Ürün buydu, hem 1.5 hem 2.1 yazıyor fotosunda ama çalışmadı sonuç itibari ile. Kangooda deneyip sürümüne bakıcam 2.nin de

https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/arac-ariza-tespit-silme-cihazi-elm327-elm327-supermini-arac-ariza-tespit-cihazi-obd2-v1-5-334651075

Bunlar sadece 2.1

Bende 1.5'lar var, onu göndereyim, bi deneyin, işiniz görülürse hesaplaşırız, görülmezse geri kargolarsınız uygun görürseniz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
1 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Bunlar sadece 2.1

Bende 1.5'lar var, onu göndereyim, bi deneyin, işiniz görülürse hesaplaşırız, görülmezse geri kargolarsınız uygun görürseniz.

Biraz kurcalayım eldekilerle(bir arkadaşımdakini deneyeceğim) olmazsa isterim, tşk :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Bağlanma hatası ekran görüntüsü olarak bulunsun

27a8ee1c40232725da44d1ba48613187.jpg

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
4 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Biraz kurcalayım eldekilerle(bir arkadaşımdakini deneyeceğim) olmazsa isterim, tşk :flowers:

King e git, komple ecuyu versin eline istediğin gibi kurcala...

2 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Baba ecu yok

Aaa burdaymış abi nasılsın :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
3 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı:

King e git, komple ecuyu versin eline istediğin gibi kurcala...

Aaa burdaymış abi nasılsın :)

Ecuyu elime alsam bomba diye karakola giderim, ne yapayım ecuyu :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
2 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı:

1.4 var bende 

Bulmam lazım 

Değişip deneyelim belki tersi lazımdır birbirimize. Bu arada maşallah diyeyim bu akşam kendi kendine söndü

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Köksal Yılmaz

Işık tekrar yandı ben de arkadaştan aldığım kablolu cihaz ile bağlanıp ışığı söndürebildim. Hata kodları vardı ama not almadan gitti, tekrar çıkarsa alacağım.

ef02f49beef2409b1425bbe415d09e35.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Kemal Çakmak

Arkadaşlar,

Çinli malum siteden elm327 alan varmı? Mağaza sahibi bana gümrük vergisi varmı diye soruyor. Bu cihaza gümrük vergisi uygulanıyor mu? Ve 2006 dizel Mondeo icin wifi modeli almak istiyorum, hangi cihazı önerirsiniz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Arkadaşlar,
Çinli malum siteden elm327 alan varmı? Mağaza sahibi bana gümrük vergisi var mı diye soruyor

Hepimiz oradan alıyoruz.
22 euroyu aşıyorsa vergiye tabidir.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...