İçeriğe Yönlendir

Benim Taxi

Mehmet Seckin

Recommended Posts

Mehmet Seckin
Güle güle kazasız belasız kullanın da çarpı işaretinin anlamı nedir merak ettim?

Teşekkür ederim ben taksiye taxi diyorum taxi filminden etkilendim de biraz :D

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

güzel araba hakkatten ankaralılar taksi konusunda işi biliyor taksilerin geneli ford. istanbulda da olsa keşke albea lardan kurtulsa keşke güzel istanbul.

Yorum bağlantısı
Mehmet Seckin
Çok güzel ve cidden etkilenilebilecek bir film. Ama Türkçe'mizi de düşünelim biraz. Zaten söylenişte bir fark olmuyor. :)

Tamam bundan sonra taksi derim :)

güzel araba hakkatten ankaralılar taksi konusunda işi biliyor taksilerin geneli ford. istanbulda da olsa keşke albea lardan kurtulsa keşke güzel istanbul.

Teşekkür ederim çok rahat bi arac ford focus tüm taksici arkadaslara tavsiye ediyorum...

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

İzmir'de yok denecek kadar az focus taksiler her ne hikmetse. Bol kazançlar dilerim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Seckin
İzmir'de yok denecek kadar az focus taksiler her ne hikmetse. Bol kazançlar dilerim.

Teşekkür ederim bütün taksici arkadaslara öneriyorum git gide coğalıyo ankarada focus taksiler :)

Sarı renk çok yakışmış :)

Teşekkür ederim 2.focusum yolda geliyor...

Yorum bağlantısı
Güngör Özkurt

Slm focuscu kardeşim bende de ticari var. Focus 2003 bende memnunum ben İzmirin ilçesinde calışıyorum. Sizin kadarda km yapmasak da kendı çapımızda yapıyoruz. Arabayı aldığımda 102 bindeydi, şimdi 114 binde yani yaklaşık 2 ay oluyor. Nice km'lere dıyelim :D Hayırlı kazançlar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Seckin
Slm focuscu kardeşim bende de ticari var. Focus 2003 bende memnunum ben İzmirin ilçesinde calışıyorum. Sizin kadarda km yapmasak da kendı çapımızda yapıyoruz. Arabayı aldığımda 102 bindeydi, şimdi 114 binde yani yaklaşık 2 ay oluyor. Nice km'lere dıyelim :D Hayırlı kazançlar.

Teşekkürler Abicim Sanada Hayırlı Kazançlar...

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Halit Er

ahhhhh abim bu taksicilik insanı bitirir ama allahtan araban çok güzel kazasız belasız hayırlı müşteriler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...