İçeriğe Yönlendir

17" jant lastik

Uğur Bozkurt

Recommended Posts

Oğuzhan Demir
(düzenlendi)

geç olsun güç olmasın yeterki cevap olsun bizde öğrenelim. lastiklerim daha sıfır, bittikten sonra ben orjinal ghia jantı(195/55/15) düşünüyorumda

:( diyorki 205/55/16.

tarihinde O?uzhan Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Abi biraz geç kalmışsın cevap için, 9ay kadar :(

Cevapsız kalmış soru görünce dayanamadım :good1:

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
geç olsun güç olmasın yeterki cevap olsun bizde öğrenelim. lastiklerim daha sıfır, bittikten sonra ben orjinal ghia jantı(195/55/15) düşünüyorumda

:( diyorki 205/55/16.

205 55 16 F1 için çok büyük bir ebat.

16" jant için 205 50 kullanmalısın

Yorum bağlantısı
Caner Güneş

205-45-16 kullanan biri olarak, 205-40-17 lere göre çok memnunum. Yakıtım orjinalle neredeyse aynı, yokuşlarda sıkıntım yok. Ve en önemlisi çukurlara girdiğimde içim cızlamıyor. Jantı hissetmiyorum :(

Yorum bağlantısı
Guest U?ur ?ahin

Bence normal aldığın jantın hafifliği çok önemli ben çok 17 jant lastik değiştirdim jantın hafiflği çok önemli ve yanı sıra lastığının kalıtesi bütün süspansiyonu kurtarıyor...205 34 17 kullanıyorum cok da memnunum..

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

F1 için orjinal ebatlara denk gelen 16" lastik ebadı, 205 45 16'dır.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
MuratGuler
Merhabalar 2001 hb 1.6 aracım var üstündeki jant lastık yerine 17" jant lastık taksam araba cok hantallasırmı yakıtı cok artarmı?? Sizin tavsiyelerinize gore alıcam şimdiden teşekkurler

Araba hantallaşır mı? Yakıtı çok artar mı? iki sorunun cevabıda evet ama şundan emin ol takacağın jant birazda gösterişli ise ilk gün arabada yatmak isteyeceksin :D şaka bir yana bir şeyler elde ederken hep bir şeylerden fedakarlık etmek gerekir çok ağır çin mallarından kaçarsan hantallaşma konusunda çok sıkıntı yaşamazsın buna paralel yakıtda az artar. Focusa 205 40 17 tak lastik ben MA-Z1 kullanıyorum şu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama çukurlara biraz dikkat etmelisin. 17 takınca kendine öz güveni geliyor insanın işte bu benim arabam diyebiliyorsun :D

Yorum bağlantısı
Okyay Pay
(düzenlendi)

büyük jant ve özgüven :)

tarihinde Okyay Pay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
büyük jant ve özgüven :)

özgüven konusuna katılıyorum ama ses artmıyormu sürtünme den dolayı.tamam çukurlarda hissettirmiyor ama asfalt yolu daha fazla hissetirmiyormu.yakıtı her halukarda arttırır.görünüşe sözüm yok bende seviyorum ama eksi yönleri fazla gibi.iki sebebten dolayımı tercih konusu bu ebat lastik.görünüş ve özgüven :angry:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...