İçeriğe Yönlendir

Focus 1 - Ön Konsoldaki Havalandırmalar Nasıl Temizlenir? Nasıl Sökülür?

Kenan Yılmaz

Recommended Posts

Koray Demir

Arkadaşlar merhaba. Acil yardım lütfen ??? Focus 1 göğüslükteki ızgaraları buradaki tarifler doğrultusunda söktüm. Yıkadım temizledim on numara pırıl pırıl oldu. Fakat takamıyorum sanırım bi' püf noktası var ama çözemedim. Çocuk bile tek eliyle söker şuan o durumda lütfen bilen varsa cevap bekliyorum

Arkadaşlar merhaba. Acil yardım lütfen ??? Focus 1 göğüslükteki ızgaraları buradaki tarifler doğrultusunda söktüm. Yıkadım temizledim on numara pırıl pırıl oldu. Fakat takamıyorum sanırım bi' püf noktası var ama çözemedim. Çocuk bile tek eliyle söker şuan o durumda lütfen bilen varsa cevap bekliyorum

Önce üst tarafını oturtup karşılık yerine gelecek havalandırma borularına doğru iterek yerine yerleştirin bu kadar kolay
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhun Batur

Öncelikle bayramınızı kutlarım. Teşekkür ederim hallettim. Yan tırnakları kırmaktan çekinip biraz nazik davranmışım sanırım.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
  • 1 yıl sonra...
Serhat Emre

Bende ki durum ise şu;

klimayı biraz hızlı üflettiğimde sanırım dişlisi kırıldığı için(açma kapama) sağ taraf kendini lap diye kapatıyor:) Kendi imkanlarımızla bu duruma bir çare bulabilir miyiz?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...