Kenan Yılmaz 13 Temmuz 2009 Paylaş 13 Temmuz 2009 (düzenlendi) Aracın ön konsolunda bulunan 4-5 tane havalandırma bölümü var. Onları söküp temizlemek ve çatlayan bazı yerleri yapıştırmak istiyorum. Bi keresinde mazotla silmiştim bu yüzden plastik aksamda bir iki çatlaklar oluştu. Burayı macunla veya başka bir yapıştırıcıyla tamir etmek istiyorum. Nasıl sökebilirim. Bu çatlak kısımları nasıl kapatabilirim? 13 Temmuz 2009 tarihinde Kenan Y?lmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 13 Temmuz 2009 Paylaş 13 Temmuz 2009 Çerçevesi ile birlikte elinizle altından yukarı doğru kaldırın çıkacaktır. Yorum bağlantısı
Kenan Yılmaz 13 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2009 Çerçevesi ile birlikte elinizle altından yukarı doğru kaldırın çıkacaktır. Abi bu kadar basit mi? Biraz tornavidayla zorladım ama çıkmamıştı. Kırmayayım diye vaz geçmiştim. Yarın tekrar deneyeyim bakalım. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 13 Temmuz 2009 Paylaş 13 Temmuz 2009 Abi bu kadar basit mi?Biraz tornavidayla zorladım ama çıkmamıştı. Kırmayayım diye vaz geçmiştim. Yarın tekrar deneyeyim bakalım. Tornavida ile zorlamaya gerek yok...Alttan yukarı kaldırın yavaşça tırnaklıdır çıkar. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 13 Temmuz 2009 Paylaş 13 Temmuz 2009 Sağ soldan geçmeli..Yukarı doğru çekince çıkıyor.Tornavida ile de yardım alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2009 Paylaş 13 Temmuz 2009 Kırık yerlerin resmini çekip foruma ekleyin... Bende var olması lazım... Bakalım... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 13 Temmuz 2009 Paylaş 13 Temmuz 2009 Bende de en sol taraftaki havalandırmanın içindeki perdeler yok.Yönü ayarlayamıyorum.O parça ayrıca satılırmı acaba? Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 13 Temmuz 2009 Paylaş 13 Temmuz 2009 Benimde en soldakinin içindeki perdeler kırık,Mehmet abi fazladan varsa yollasana bana Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2009 Paylaş 13 Temmuz 2009 Bende de en sol taraftaki havalandırmanın içindeki perdeler yok.Yönü ayarlayamıyorum.O parça ayrıca satılırmı acaba? Benimde en soldakinin içindeki perdeler kırık,Mehmet abi fazladan varsa yollasana bana Bende 2-3 tane olacaktı.. Durumları ne, ayrı ayrı bilmiyorum... Mutlaka işinize yarayacak şeyler vardır.. Bakıp, haklarında rapor yazacağım.. Ama depoda.. hatırlatın bana... Yorum bağlantısı
İlker Anıl 14 Temmuz 2009 Paylaş 14 Temmuz 2009 bendeki bi taneside kafasına göre kapanıyo.. rüzgarı sert yedimi kapama düğmesi ortaya geliyo ben açıyorum o kapanıyo 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 15 Temmuz 2009 Paylaş 15 Temmuz 2009 Benimde sol ortadaki kendi kapanıyor Yorum bağlantısı
İlker Anıl 15 Temmuz 2009 Paylaş 15 Temmuz 2009 benimde sol ortadaki .. bakın aklıma ne geldi .. herkes fordclubtr yazılı bi kağıt alıp altına sıkıştırsın :D buda özel selamımız gibi bişey olur :) Yorum bağlantısı
Umut Karataş 15 Temmuz 2009 Paylaş 15 Temmuz 2009 benim de sol orta kendisi kapanıyordu, söküp heryerini temizledim, tekrar taktım, şimdi kapanmıyor artık. nasıl oldu derseniz; gerçektende bilmiyorum:) Yorum bağlantısı
Ahmet Göksel 15 Temmuz 2009 Paylaş 15 Temmuz 2009 bu havalandırmaların bu kadar basit sökülecegi aklıma gelmezdi.... en son izine gidersem buharlı temizleme yaptırırım dediydim. dediğiniz gibi söktüm bulaşık makinasında yıkattım. çok temiz oldu. yalnız yıkama biter bitmez çıkarıp vazelinle silip biraz bekletip sonra kuru bezle silip öyle koyun çok güzel görünüyor.... Yorum bağlantısı
Kenan Yılmaz 20 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2009 Evet arkadaşlar dediğiniz gibi fazla zorlanmadan 4 ünü de söktüm. İçlerini güzelce temizledim. Dış tarafta bulunan krem renkli havalandırma çerçevelerinde çatlak oluşmuştu. (Torpidoyu mazotla silmiştim.) Sözde usta bu çatlakları yapıştırdı ama hiç birşey değişmedi. Çatlaklar o şekilde duruyor. Bu çatlakların üzerini macun gibi birşeyler kapatıp zımpara yaptırsam iyi olacak galiba. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 20 Temmuz 2009 Paylaş 20 Temmuz 2009 :lol2:Bende 2-3 tane olacaktı.. Durumları ne, ayrı ayrı bilmiyorum... Mutlaka işinize yarayacak şeyler vardır.. Bakıp, haklarında rapor yazacağım.. Ama depoda.. hatırlatın bana... Hatırlattım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Temmuz 2009 Paylaş 20 Temmuz 2009 Cumartesi pazar hatırlatsan ne vardı. :lol2: Bakayım akşam... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Temmuz 2009 Paylaş 20 Temmuz 2009 Evet Mehmet abi sana zahmet olacak :lol2: Yorum bağlantısı
Sedat Şeker 27 Temmuz 2009 Paylaş 27 Temmuz 2009 merhaba arkadaşlar bende yeni keşfettim bu siteyi gerçekten çok güzel sohbetler ve çok faydalı bilgiler, samimi bir ortam oluşmuş. yalnız bu havalandırmanın ucundaki ızgara kısmı nasıl çıkıyor beceremedim ben teşekkürler Yorum bağlantısı
Kenan Yılmaz 28 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2009 merhaba arkadaşlar bende yeni keşfettim bu siteyi gerçekten çok güzel sohbetler ve çok faydalı bilgiler, samimi bir ortam oluşmuş. yalnız bu havalandırmanın ucundaki ızgara kısmı nasıl çıkıyor beceremedim ben teşekkürler Ben sormuştum soruyu. Ben öğrendim ve uyguladım. Baştan itibaren okursan sen de yapabilirsin. Kolay gelsin bakalım. Ön alt taraftan zorlayacaksın biraz. Mutlaka çıkıyor. Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 (düzenlendi) focus 2 nın havlandırması (ön) nasıl sökülüyor aceba?mumkunse resimli anlatabilecek olan var mı? 19 Ocak 2014 tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Gökhun Batur 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 Arkadaşlar merhaba. Acil yardım lütfen ??? Focus 1 göğüslükteki ızgaraları buradaki tarifler doğrultusunda söktüm. Yıkadım temizledim on numara pırıl pırıl oldu. Fakat takamıyorum sanırım bi' püf noktası var ama çözemedim. Çocuk bile tek eliyle söker şuan o durumda lütfen bilen varsa cevap bekliyorum Ben sormuştum soruyu. Ben öğrendim ve uyguladım. Baştan itibaren okursan sen de yapabilirsin. Kolay gelsin bakalım.Ön alt taraftan zorlayacaksın biraz. Mutlaka çıkıyor. Arkadaşlar merhaba. Acil yardım lütfen ??? Focus 1 göğüslükteki ızgaraları buradaki tarifler doğrultusunda söktüm. Yıkadım temizledim on numara pırıl pırıl oldu. Fakat takamıyorum sanırım bi' püf noktası var ama çözemedim. Çocuk bile tek eliyle söker şuan o durumda lütfen bilen varsa cevap bekliyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts