Koray Demir 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 Arkadaşlar merhaba. Acil yardım lütfen ??? Focus 1 göğüslükteki ızgaraları buradaki tarifler doğrultusunda söktüm. Yıkadım temizledim on numara pırıl pırıl oldu. Fakat takamıyorum sanırım bi' püf noktası var ama çözemedim. Çocuk bile tek eliyle söker şuan o durumda lütfen bilen varsa cevap bekliyorum Arkadaşlar merhaba. Acil yardım lütfen ??? Focus 1 göğüslükteki ızgaraları buradaki tarifler doğrultusunda söktüm. Yıkadım temizledim on numara pırıl pırıl oldu. Fakat takamıyorum sanırım bi' püf noktası var ama çözemedim. Çocuk bile tek eliyle söker şuan o durumda lütfen bilen varsa cevap bekliyorum Önce üst tarafını oturtup karşılık yerine gelecek havalandırma borularına doğru iterek yerine yerleştirin bu kadar kolay 1 Yorum bağlantısı
Gökhun Batur 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Öncelikle bayramınızı kutlarım. Teşekkür ederim hallettim. Yan tırnakları kırmaktan çekinip biraz nazik davranmışım sanırım. Yorum bağlantısı
Serhat Emre 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 Bende ki durum ise şu; klimayı biraz hızlı üflettiğimde sanırım dişlisi kırıldığı için(açma kapama) sağ taraf kendini lap diye kapatıyor:) Kendi imkanlarımızla bu duruma bir çare bulabilir miyiz? Yorum bağlantısı
Recommended Posts