İçeriğe Yönlendir

Denizli'deki arkadaşlar

Mustafa Al

Recommended Posts

Mustafa Al

Merhaba arkadaşlar Denizli’de bakım yaptırabileceğim servis dışında iyi bir yer var mı tavsiye edebileceğiniz? Aslında serviste yaptırmak istiyorum ama malumunuz çok pahalı. Filtreler değişecek, yağ değişecek...ağır bişey değil yani servis bi mazot filtresine 90 lira (işçilik hariç) fiyat çekti. Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Özgen Acar
Merhaba arkadaşlar Denizli’de bakım yaptırabileceğim servis dışında iyi bir yer var mı tavsiye edebileceğiniz? Aslında serviste yaptırmak istiyorum ama malumunuz çok pahalı. Filtreler değişecek, yağ değişecek...ağır bişey değil yani servis bi mazot filtresine 90 lira (işçilik hariç) fiyat çekti. Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba Denizli'de öğrenciyim 1 yıldır ford servisi yargüle götürüyorum arabayı hizmetlerinden çok memnunum bir de özel ford servisi var pamukkale oto isminde oraya da bir kez gitmiştim baya ilgilenmişlerdi..

Yorum bağlantısı
Erciyes Hacıalioğlu

3. Sanayide Aday Oto var. Halit Aday isimli bir arkadaşa ait bi yer. Benim araca o bakıyor. İsterseniz yanına gidip birde kandisinden fiyat alın. Bakımda Orjinal Fordun parcalarını kullanır, o yönde sıkıntı olmaz. Kendiside Ford yetkili servisinde görevliymiş önceden, sonra kendine özel servis acımış.

Arkadaşın dediği Pamukkale Ford Özel servisi genelde Ticari araclarla ilgileniyorlar. Binek aracada bakarlar ama asıl uzmanlık alanları ticari araclar.

Yorum bağlantısı
Levent Ayhan

itimat oto dan nazif usta nın üstüne usta tanımam.ford un hangi modeli olursa olsun... dükkanındaki titizliği görseniz zaten başka servise gitmezsiniz.en azından gidip tanışmanızı tavsiye ederim.yeri 3. sanayide uyarlar kaporta nın biraz altında...

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Levent Ayhan

hakan bey şu anda aktif kaç üyemiz var acaba?

hadi isimlerimizi yazalım,bi içtima yapalım

1-levent ayhan

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mehmet Ozyurek
hakan bey şu anda aktif kaç üyemiz var acaba?

Üye listesi

Buradan daha fazla seçeneğe geçil linkini tıklayın..

Sonra Denizli'yi seçin..

Alt sağda üye ismi yazan yeri toplam iletiler yapıp, Yap butonuna basın..

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Ahmet Kaysal

Arkadaşlar 2006 Fiestamın 90bin bakımı geldi çattı sonunda.. :D Denizli de bu bakımı adam gibi yapacak biyer tavsiye edermisiniz. Beni ençok tedirgin eden triger seti değişimi.. Ford servisi olan Yargül'e gitmek daha mantıklı ama 840 TL fiyat çektiler... Alternatifler arıyorum ama son çare yargüle gitmek zorunda kalacağım.. 90 bin bakımını yaptırırken dikkat etmem gereken noktalar nelerdir. Tavsilerinizi bekliyorum.. Herkese teşekkürler...!

Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal

Ben varım Denizlili ben :D Ama şu an Siirt'teyim görev icabı :D Bu arada ben de bir kez Pamukkale Oto'ya gittim,çok meşgullerdi ama yine de ellerinden geldiğince ilgilendiler sağolsunlar.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Hasan Tugan

pamukkale oto test 1989 -97 yılları arası yetkili servis olarak hizmet vermiş olup plaza ya geçiş döneminde özel servis olarak bünyesinde kaporta , yedek parça , boya , elektirik ve mobil yağ bayi liği ile hizmet vermeye devam etmektedir. yetkili servis kalitesini özel servis fiyatlarıyla bulacağınız bir yerdir..... pamukkaleototest.com.tr.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Guest Y?ld?r?m Manisal?

Bu konuyu tekrardan hortlatıyorum ama, kusura bakmayın arkadaşlar,

fordclub'a geçenlerde üye olmuştum. birkaç gündür sitede diğer usta abilerin yaptıklarını okuyorum hep,

sorunların çözümleri ve modifiyeler kısmını özellikle...

bende denizlide ikamet ediyorum. denizlide iyi usta bulmak zor. yalçın oto ile idare ediyorum, lisanslı ford servisi ama pek birşeyden anlamıyorlar, bildikleri hasar onarmak ve bakımda filtreleri değiştirmek. yargül oto da malum fiyatlarda uçuyor.

birşey sorduğumda adam gibi yanıt alamıyorum.

örneğin aracım 2008 Fiesta 1.4 TDCi Comfort şu anda 50200 km'de.

Bu aracın direksiyonu çok sert, niye böyle? bir sorun mu var? dediğimde direksiyon hidroliğine bakıyor, dolu; içini açıyor, durumu iyi; direksiyonu çeviriyor ve cevaplıyor, "bu dizel böyle olması normal. bunların pompası bile farklı..."

diğer dizellere göre o kadar sert ki, sanki kamyon sürüyorum gibi geliyor bazen, hele ki başka bir araçtan geçtiğimde anlıyorum...

başka bir konuda kapı fitilleri ve araç alt yalıtımı konusu geçmişti. Bunları denizlide yaptırabileceğim bir yer veya usta var mıdır?

araçta sis farı yok, bunu taktırmak istiyorum ve gündüz farı da gerekli diye düşünüyorum.

bu fiestalardan denizlide gerçekten kim iyi anlıyor??? konu üzerinden baya bir zaman geçmiş,

denizlideki görmüş geçirmiş fordculardan yanıt bekliyorum...

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Benim bildiğim pamukkale oto test iyi bir firmaydı. Birkaç defa gitmiştim. Birşey yaptırmadım ama aldığım fiyatlar uygundu. Yeri de izmir asfaltı üzerinde. Pekdemir bp ye gelmeden önce.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Levent Ayhan

aday oto yu tavsiye edebilirim.sümerpark ın hemen altında.ayrıca müşteriyle ilgilenen kişi forum un eski üyelerinden mustafa eski.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Eray Eski
(düzenlendi)

Aday oto ford ozel servısı +1

tarihinde Eray Eski tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Sırrı Doğan

3. sanayide bankalar arkasında, ünlüer otomotivde Murat Usta var. 0 533 259 22 99

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...