Mehmet Yeter 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Denizlimizde 1 Exp. 1 Granada, 1 T15 ve gerisi Fiesta Fordclubtr ci var hakan bey biraz uzakta olsakta Denizliliyiz. biz de. konu başlığı sayesinde denizli deki fctr cileri öğreniyoruz Size katılıyorum Levent bey. Ben de pamukkale oto testi tavsiye ederim sağ olsunlar çok uygun fiyat söylüyorlar ve ilgileniyorlar. Orada Hasan Abi ve Metin Abi var . Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 pamukkale oto test 1989 -97 yılları arası yetkili servis olarak hizmet vermiş olup plaza ya geçiş döneminde özel servis olarak bünyesinde kaporta , yedek parça , boya , elektirik ve mobil yağ bayi liği ile hizmet vermeye devam etmektedir. yetkili servis kalitesini özel servis fiyatlarıyla bulacağınız bir yerdir..... pamukkaleototest.com.tr. Hasan abi nasılsın ben Gürcistandan Mehmet. Geçtiğimiz yaz gelmiştim. Yorum bağlantısı
Serdar Karagonlu 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 yeni ford servisi var 3. sanayide yaşları genç ama tecrübeli arkadaşlar . Yorum bağlantısı
Sırrı Doğan 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 3. sanayide Murat usta var. Servis konusunda çok tecrübeli,zaten kendisi yıllarca Yargül de çalıştı. Uzman teknisyen Murat usta 0 533 259 22 99 - 3. sanayide bankalar arkasında yeri. Yorum bağlantısı
İsmail Odakan 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Denizli de Yeni Ford servisi Serhan usta var, tavsiye ederim. Aracım Ford Focus 2010 TDCI Trend X, bugün aracımda gaz yememe ve çekişten düşme yığılma proplemlerinden dolayı bir kaç servise gittim. Yetkili servislerde araca cihazla bakıldı, turbo kontrol swici veya egere v.s. dendi. 600-700 tl masraf yapılması gerektiği söylendi, 40 tl de ücret alındı. Serhan ustaya götürdüm aracımı.Servisteki cihazın aynısına bağlandı kontroller yapıldı, egere sistemine giden küçük boruda hasar tespit etti ve tamir etti. Hesap 30 tl. Serhan ustayı ve numarasını da www.otoclubturkiye.com forumumuzdan bulmuştum. Umarım bir forum kullanıcımızın daha sorununa çözüm olur. saygılarımla serhan usta tel : 0 545 667 7807 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Denizli de Yeni Ford servisi Serhan usta var, tavsiye ederim. Aracım Ford Focus 2010 TDCI Trend X, bugün aracımda gaz yememe ve çekişten düşme yığılma proplemlerinden dolayı bir kaç servise gittim. Yetkili servislerde araca cihazla bakıldı, turbo kontrol swici veya egere v.s. dendi. 600-700 tl masraf yapılması gerektiği söylendi, 40 tl de ücret alındı. Serhan ustaya götürdüm aracımı.Servisteki cihazın aynısına bağlandı kontroller yapıldı, egere sistemine giden küçük boruda hasar tespit etti ve tamir etti. Hesap 30 tl. Serhan ustayı ve numarasını da www.otoclubturkiye.com forumumuzdan bulmuştum. Umarım bir forum kullanıcımızın daha sorununa çözüm olur. saygılarımla serhan usta tel : 0 545 667 7807 Saolasın İsmail Hocam Denizli'ye gelince güvenle gidebileceğimiz başka yerler bulmak güzel olacak. Yorum bağlantısı
Fatih ÖZTÜRK 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Bu ustaların dışında kim var arkadaşlar? Yorum bağlantısı
Serdar Karagonlu 6 Eylül 2014 Paylaş 6 Eylül 2014 bu ustaların dışında geri Vites müşürü için şanzımanı indirmeye kalkan ustalar var :-) Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Eylül 2014 Paylaş 6 Eylül 2014 Geri vites lambası yanmıyor diye ilk önce müşürü arayıp, sonra şanzımanı söküp bakmamız gerekli diyen bir Yetkili servisimiz! var. Tabiki araç Ford Explorer olunca normal karşılıyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Eylül 2014 Paylaş 6 Eylül 2014 Geri vites lambası yanmıyor diye ilk önce müşürü arayıp, sonra şanzımanı söküp bakmamız gerekli diyen bir Yetkili servisimiz! var. Tabiki araç Ford Explorer olunca normal karşılıyoruz Hakan abi alıyorsunuz amerikan arabaları sonra ondan anlayacak usta var mı diye bakınıyorsunuz ardından işinin ehli olmayan birine gidince şanzıman diyorsunuz dua edin tamirden sonra bu parça fazlaymış demiyor. Yorum bağlantısı
Serdar Karagonlu 6 Eylül 2014 Paylaş 6 Eylül 2014 Hakan bey onun şanzıman indirecegi arızayı kendim söküp hızlı yapıştırıcıyla doldurup takmam 20 dakikamı aldı . Yorum bağlantısı
Ali Rıza Demir 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Gercekten iyi niyetli ve uygun fiyat soyleyen bi servise benim de ihtiyacim var denizlide Yorum bağlantısı
Ali CAN_2 7 Ekim 2014 Paylaş 7 Ekim 2014 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar denizlideki Kırkpınar kardeşler otoya giden bilen duyan var mı? Tavsiye eder misiniz? Bakırlı kavşağında. 7 Ekim 2014 tarihinde Ali CAN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts