Ahmet Böcek 5 Ağustos 2009 Paylaş 5 Ağustos 2009 Merhaba değerli arkadaşlar 97 model mondeoda devir 3500,ü geçince araba benzin yemiyor kesiklik yapıyor.85yada 90 km üstüne çıkmyor.acaba ne arıza olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ezginler 5 Ağustos 2009 Paylaş 5 Ağustos 2009 Merhaba değerli arkadaşlar 97 model mondeoda devir 3500,ü geçince araba benzin yemiyor kesiklik yapıyor.85yada 90 km üstüne çıkmyor.acaba ne arıza olabilir. Ahmet bey araç benzinlimi / lpg varmı varsa lpg dede aynı olayı yapıyormu sorun sadece hız mı 90 geçmiyor kesiklik yapıyor demişsin peki düşük viteslerde perfosmansı nasıl 3 vitesle 90 zorlayın bakalım gene tekleme kesiklik yapacakmı eger yine yaparsa ateşleme ve maf sensörüne bakın peki debriyaj balatanız ne durumda degişeli kaç bin km oldu bunlara cevap yazın ,durum netleşsin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ağustos 2009 Paylaş 5 Ağustos 2009 maf da olabilir Ben öyle pahalı şeyleri aniden söylemiyorum Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 5 Ağustos 2009 Paylaş 5 Ağustos 2009 daha önce bir ustadan da duymuştum çağlar abide söylemişti zannedersem mafta oluşan bir arızada motor 3500-4000 deviri geçemiyordu Yorum bağlantısı
Ahmet Böcek 5 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2009 ar5kadaşlar araç beninli .arabay gaz verdiğinizde 4000 devire çıktığında boğulma yyapıyor.otomatik vites düşük devirlerde hiç bir sorun yok.ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Ezginler 5 Ağustos 2009 Paylaş 5 Ağustos 2009 ar5kadaşlar araç beninli .arabay gaz verdiğinizde 4000 devire çıktığında boğulma yyapıyor.otomatik vites düşük devirlerde hiç bir sorun yok.ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim Evet sorun maf gibi netleşiyor sensörü temizletmenizi öneriyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts