İçeriğe Yönlendir

Motor uyarı ışığı sürekli yanıyor

Erkin Ak

Recommended Posts

arkadaşımın başında ateşleme bobini dediler araba yatıyorrrrr para yokk

bize arabayı kullanabilirsiniz dedi. daha fazla sorun çıkarmasın bu halde kullanmak

Yorum bağlantısı
Guest Hasan Tanr?verdi
babam servise göstermiş bobin değişecek bujiler değişecek demişler. ya yüzde yüz geçen gün aldığımız benzin yaptı bunu benzin bozuktu sanırım. babam benzin almış 98oktan belki iyi olur diye arada sönüp yanıyor arıza ışığı. adamlar böyle bi süre kullanabilirsiniz demişler. 250 lira bobin demişler.

aracın çekişi değilde motor pat pat yapıyor, saçma sapan gaz veriyor gaz kesiyor sanki lpg dede yapıyor benzindede

benim arabadaki titremede belki bundandır. ben de denettirewceğim bir gün bobin.

Yorum bağlantısı

bu bobin neyin sonucunda gitmiştir arkadaşlar. yani yaptırdıkmı kullanmada bi hatamız varsa düzeltelim hatamızı

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ben dip dedal bir viraj aldım ondan sonra bobin elimde kaldı :) işin şakası tabi

Yorum bağlantısı
40.000 azgibi görünüyor ama sizden kaynaklı değil kesinlikle.

anladım kesin değil diyorsanız içim rahatladı benmi hor kullandım arabayı diye aksine çok dikkatli kullanırım.kasislerde arabayı durdurcak şekilde o derece :flowers:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Arda Şahin

2 hafta önce memlekete giderken 110 km kala arabamda gaz bitti. Bir süre benzinde gittim. Daha sonra bir benzinlikten gaz aldım. Daha benzinlikten çıkarken araba teklemeye başladı. 80 km. yi geçemiyordu. Ben gazdan şüphelendim. Araba teklerken bir yandanda eksozdan gaz kokusu geliyordu. Ertesi günü Bergama sanayiye oto elektrikçi bir akrabamın yanına gittim. Yanındaki tamirciye sorduk. Arabanın çalışmasını dinledikten sonra bobinden, silindirlerden biri ateşlemiyor dedi. 100 TL ye motocraft marka bobin taktık ve araba normale döndü. Ancak bende arıza lambası yanmadı. Ustanın dediğine göre Focus larda 80.000 km. civarında bobin arızası veriyormuş. Benim arabamda 78.000 de. Ayrıca ustaya parçanın orjinal olup olmadığını sordum. Orjinali olmazsa çalışmıyor zaten, bu bobin orjinal dedi. Ben ustanın yalancısıyım. :s

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
:) orjinalle çakma orjinal arasındaki farkı sıradan birisi anlamıyor. yan sanayi takan duydum çalışmama durumu yok
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
2 hafta önce memlekete giderken 110 km kala arabamda gaz bitti. Bir süre benzinde gittim. Daha sonra bir benzinlikten gaz aldım. Daha benzinlikten çıkarken araba teklemeye başladı. 80 km. yi geçemiyordu. Ben gazdan şüphelendim. Araba teklerken bir yandanda eksozdan gaz kokusu geliyordu. Ertesi günü Bergama sanayiye oto elektrikçi bir akrabamın yanına gittim. Yanındaki tamirciye sorduk. Arabanın çalışmasını dinledikten sonra bobinden, silindirlerden biri ateşlemiyor dedi. 100 TL ye motocraft marka bobin taktık ve araba normale döndü. Ancak bende arıza lambası yanmadı. Ustanın dediğine göre Focus larda 80.000 km. civarında bobin arızası veriyormuş. Benim arabamda 78.000 de. Ayrıca ustaya parçanın orjinal olup olmadığını sordum. Orjinali olmazsa çalışmıyor zaten, bu bobin orjinal dedi. Ben ustanın yalancısıyım. :)

Ustanız sallamış.Ne takarsan tak çalışır.İllaki orjinal şartı yok.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...