Fazlı Özdemir 8 Ağustos 2009 Paylaş 8 Ağustos 2009 Dünden beri kornam ve çakmaklığım çalışmıyor. Fazla inceleyemedim ama kitapçıktan bakarak iki sigortayı da buldum, ancak sigortalar sağlam görünüyor. Sizce sorunun kaynağı ne olabilir? Rölelerden kaynaklanıyor olabilir mi? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Ağustos 2009 Paylaş 8 Ağustos 2009 Röle ile alakası olduğunu sanmıyorum.Doğru sigortayı bulduğunuzdan eminmisiniz.?Çakmak bildiğim kadarıyla 46 numaralı.. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 8 Ağustos 2009 Paylaş 8 Ağustos 2009 (düzenlendi) Sigortadandır... Doğru sigortaya baktığınızdan ve yanıp yanmadığından emin olmanızda fayda var 8 Ağustos 2009 tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 8 Ağustos 2009 Paylaş 8 Ağustos 2009 Sigortadandır... Doğru sigortaya baktığınızdan ve yanıp yanmadığından emin olmanızda fayda var +1 Yorum bağlantısı
Guest Hasan Tanr?verdi 8 Ağustos 2009 Paylaş 8 Ağustos 2009 sür oto sanayide bir elektirikçiye kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 8 Ağustos 2009 Paylaş 8 Ağustos 2009 Sigortadandır... Doğru sigortaya baktığınızdan ve yanıp yanmadığından emin olmanızda fayda var +1000 Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 12 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2009 Korna'nın kendisi bozulmuş. Değiştirdik sorun giderildi. Ayrıca çakmaklık değil de bizim FM transmitter arızalıymış Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 12 Ağustos 2009 Paylaş 12 Ağustos 2009 Geçenlerde bende kornaya bastım,ağır bir yanık kokusu geldi korna kısık çalmaya başladı.Korna yakında mefta olacak gibi. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Ağustos 2009 Paylaş 12 Ağustos 2009 Korna'nın kendisi bozulmuş. Değiştirdik sorun giderildi. Ayrıca çakmaklık değil de bizim FM transmitter arızalıymış Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 13 Ağustos 2009 Paylaş 13 Ağustos 2009 Geçenlerde bende kornaya bastım,ağır bir yanık kokusu geldi korna kısık çalmaya başladı.Korna yakında mefta olacak gibi. Şimdiden geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Ahmet Göksel 13 Ağustos 2009 Paylaş 13 Ağustos 2009 muhtemelen şaseye bağlı bir kablo var o kopmuştur...aynısı aracı ilk aldığım günlerde başıma gelmişti.... Yorum bağlantısı
Erkan Aslan 16 Ağustos 2009 Paylaş 16 Ağustos 2009 çakmak sigortası direksiyonun sol altında. ayrıca korna arızası deyip geçmeyin benim arabanında kornası çalışmıyordu 3-5 lira gider diye sanaiye gittiğimde kopan kablonun(direksiyonun içinde airbegin etrafına sarılı)çıkmasını hatır gönülle 150 lira dediler sonra usta kaynak filan yaptıda yırttık yinede 50 lira gitti. Yorum bağlantısı
Aytaç Bulgay 1 Temmuz 2011 Paylaş 1 Temmuz 2011 Yeni konu açmamak adına buraya yazayım dedim. 2 gün önce kornam çalışmadı öyle fazla basma felan da yok. Bir kere yüklendim sonuç ses yok. Ancak 1 gün sonra tekrar arbamla bir yere giderken yahu şu kornayı deneyim dedim ve DOT DOT oh dedim sanayiden yırttık ama iki kere çaldı sonra yine ses yok. Ayrıca arabayı aldım alalı kornadan çıkan sesi de beğenmiyordum böyle hafif hırıltılı gibi. Şimdi Elektrikçiye gitmeden bi sizlere sorayım dedim biraz kurcalamayı severim eğer bana fikir verebilirseniz sevinirim. Nedir bu bi çalışıyor bi çalışmıyor ? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Temmuz 2011 Paylaş 1 Temmuz 2011 Yeni konu açmamak adına buraya yazayım dedim. 2 gün önce kornam çalışmadı öyle fazla basma felan da yok. Bir kere yüklendim sonuç ses yok. Ancak 1 gün sonra tekrar arbamla bir yere giderken yahu şu kornayı deneyim dedim ve DOT DOT oh dedim sanayiden yırttık ama iki kere çaldı sonra yine ses yok. Ayrıca arabayı aldım alalı kornadan çıkan sesi de beğenmiyordum böyle hafif hırıltılı gibi. Şimdi Elektrikçiye gitmeden bi sizlere sorayım dedim biraz kurcalamayı severim eğer bana fikir verebilirseniz sevinirim. Nedir bu bi çalışıyor bi çalışmıyor ? Sökün temizleyin ; zımparalayın takın yerine ; büyük ihtimalle düzelir.. Yorum bağlantısı
Aytaç Bulgay 1 Temmuz 2011 Paylaş 1 Temmuz 2011 Kornayı mı sökeyim esasında ben bağlantı soketi felan varmı diye bi altına yatacam arabanın ama zaman bulamadım hafta sonu bi altına yatıp sökeyim kornayı diyordum. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Temmuz 2011 Paylaş 1 Temmuz 2011 Kornayı mı sökeyim esasında ben bağlantı soketi felan varmı diye bi altına yatacam arabanın ama zaman bulamadım hafta sonu bi altına yatıp sökeyim kornayı diyordum. Soketlerini kontrol edin başta ; düzelmezse komple söküp ; temizleyin Olmassa yenisini alırsınız Yorum bağlantısı
Aytaç Bulgay 1 Temmuz 2011 Paylaş 1 Temmuz 2011 Soketleri tam olarak nerede oluyor Ersen Bey tarifini yapabilirmisiniz Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Temmuz 2011 Paylaş 1 Temmuz 2011 Soketleri tam olarak nerede oluyor Ersen Bey tarifini yapabilirmisiniz Kornayı bulunca soketinide bulmuş olursunuz ; kornanın yerini tam bilmiyorum ama yüzünüz arabaya dönükken sol ön taraflardadır muhtemelen.. (Soket derken kornaya giren kablolardan bahsediyorum.. ) Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Temmuz 2011 Paylaş 1 Temmuz 2011 sürücü tarafı tampon iç tarafında. 2 tane korna olması lazım. soketli yapısı var. ama temizleme vs iş yapmaz büyük ihtimal kornanın ömrü bitti.. Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 1 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2011 Orijinal korna fiyatı da 100 TL üzerinde. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Temmuz 2011 Paylaş 1 Temmuz 2011 bosch muydu hella mı ne kalitelı kornaları var 25-30 liraya. hatta çat çat merso kornası bile takılabilir o paraya :lol2: Yorum bağlantısı
Recommended Posts