Cavit Çırakoğlu 8 Ağustos 2009 Paylaş 8 Ağustos 2009 öncelikle merhaba 07.07.2009 tarihi itibari ile 98 mondeo ghia otomatik kullanıcısıyım.. bugün 50 km lik bir yoldan sonra aracı haif rampada parkettim 4 5 saat sonra aracı çalıştırdım ama p konumundan çıkartamıyorum.. araç kalakaldı..şanzıman revizyon olalı 12 bin km oldu benden önceki sahibi revizyon yaptırdı.. yardımcı olursanız sevinirm C.C Ardeşen Rize Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 8 Ağustos 2009 Paylaş 8 Ağustos 2009 Hemşerim geçmiş olsun.Bende Fındıklılıyım. İlk önce arabanın park durumuna göre ters istikamette arabaya yardımcı olacak şekilde arabayı hafifce esnetmeden dayanın o arada tam fren yapıp vites kolunu çıkarmaya çalışın. arabayı çekerken sanırım önce Pye alıp stop ettiniz sonra el frenini çektiniz ve araba esneyerek durdu. Eğer buda olmazsa yolcu tarafında vites kolunun bulunduğu plastiğin döşemeye yakın yerinde küçük bir boşluk var kalem veya tornavida yardımı ile vites kolunun altta kalan kısmına ulaşıp ters yöne doğru yani ileri.. iterek o andada P kolunu geriye çekmeye çalışınız. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 8 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2009 Hemşerim geçmiş olsun.Bende Fındıklılıyım.İlk önce arabanın park durumuna göre ters istikamette arabaya yardımcı olacak şekilde arabayı hafifce esnetmeden dayanın o arada tam fren yapıp vites kolunu çıkarmaya çalışın. arabayı çekerken sanırım önce Pye alıp stop ettiniz sonra el frenini çektiniz ve araba esneyerek durdu. Eğer buda olmazsa yolcu tarafında vites kolunun bulunduğu plastiğin döşemeye yakın yerinde küçük bir boşluk var kalem veya tornavida yardımı ile vites kolunun altta kalan kısmına ulaşıp ters yöne doğru yani ileri.. iterek o andada P kolunu geriye çekmeye çalışınız. hocam teşekürler dediğiniz şeyleri sabah aynen uygulayacağım araba köyde kaldı .. bu arada acayıp şekilde şimşek var fındıklı tarafında ... paylaşımlarınız için çok teşekürler daha çok görüşürüz kendinize iyi bakın.. saolun eksik olmayın.... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Ağustos 2009 Paylaş 8 Ağustos 2009 Arabayı 3 kişi yokuş yukarı itsin, bişey olmaz... Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 9 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2009 pazar sabahı birazcık ittirdim halloldu teşekürler.. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 31 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2009 bu sefer ister rampa ister düz ister hava ister kara her yerde parktan çıkmamaya başladı...şanzıman kafasına göre takılıyor.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Fren pedalına basınca, vites bölgesinden tık tık ses geliyor mu kontrol edin. Ses gelince vites sorunsuz çıkıyor, ses gelmeyince takılıyor ise: 1. Kontak bölgesindeki mekanizma arızalı 2. Vites kolu altındaki selenoid arızalı Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 31 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2009 Fren pedalına basınca, vites bölgesinden tık tık ses geliyor mu kontrol edin. Ses gelince vites sorunsuz çıkıyor, ses gelmeyince takılıyor ise:1. Kontak bölgesindeki mekanizma arızalı 2. Vites kolu altındaki selenoid arızalı şimdi az önce tok karınla denedim aşağı inip test ettim abi dediklerinizi parka alıp mandalı bıraktığım zaman öylece kalıyor fren ile alakalı bir ses duyamadım basınca. parktan çıkartmaya çalışırken tık tık diye kontağın oradan ses geliyor.. alttan tornavida ile hasan hocamın dediği mandal ile oynayınca çıkıyor parktan bide enteresan geldi bana parka almadan arabayı kontak anahtarını vermıyor araba.. aracın şanzıman revizyonu da 25000 km önce oldu.. aracı alalı iki ay olmadı patladımı elımde diye korkuyom.. daha önceki tecrübelerimden tecrübe almadım herhalde diye düşünüyorum burada selenoid ne bakacak usta problem servis var bir oraya gideceğim.. fordclub.tr olmasa( yani sizler) bu araclara zor binilir... eksik olmayın.. samimiyetle ifade edeyim ki tüm ford servislerinden öğrenemeyeceğim bilgileri bu forumdan öğrendim.. saolun.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 1. Vites P harici herhangi bir yerde iken kontak anahtarı çıkmaz, aslında bu iyi haber, en azından tesisat sağlam 2. Frene basıp kaldırınca (kontak açık) vites bölgesinden tık sesi gelmeli, bu ses vitesin kilidini açar. 3. Fren pedalının oradaki düğmede de problem olabilir. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 31 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2009 1. Vites P harici herhangi bir yerde iken kontak anahtarı çıkmaz, aslında bu iyi haber, en azından tesisat sağlam2. Frene basıp kaldırınca (kontak açık) vites bölgesinden tık sesi gelmeli, bu ses vitesin kilidini açar. 3. Fren pedalının oradaki düğmede de problem olabilir. teşekkürler 1. iyi haber için teşekkürler 2. si için de teşekkürler 3. sü için de teşekkürler anladığım kadarı ile frene basınca ses alamıyorum..bu o zaman ya frenın orada yada vitesin orada bir arıza var demek .. anlamadığım bugüne kadar kafsına göre çalışıyor idi ..şimdi çıkmıyorr... çok teşekkürler Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 5 Eylül 2009 Yazar Paylaş 5 Eylül 2009 şaka gibi ama..geçen gün rize atılgana gittim.. servis müdürüne araca bakıp bakamayacaklarını sordum ihtiyatli bir şekilde ustaya gidelim dedi.. ve usta bakarız dedi ... uğrarım dedim ayrıldım şanzıman bir kere dahi olsa hata vermedi...servisi gördü korktu araç.. düzgün çalışıyor... ama vitesi n r p 1 2 yi gösteren plastiği kırdım.. araç hangi viteste zor belli oluyor bide şanzımanın içi gözüküyor.. bu nada şükür.. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 5 Eylül 2009 Paylaş 5 Eylül 2009 Belli, kırmışsın çünkü sıralama P R N D 2 1 dir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2009 Paylaş 5 Eylül 2009 Kırılma anı nasıl gerçekleşti acaba? Şanzımanın içi buradan gözükemez, zira 1metre civarında önde kalıyor. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 5 Eylül 2009 Yazar Paylaş 5 Eylül 2009 Belli, kırmışsın çünkü sıralama P R N D 2 1 dir. yok yok fotoğraf filmi gibi ileri geri gelen parçayı kırdım...ama olsun... bu arada çağlar beyin dediği frene basınca vitesin oradan tık sesi geliyorr... Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 5 Eylül 2009 Paylaş 5 Eylül 2009 Tuttuğunuz vites kolunu aşağıdaki metal kola sabitleyen 4 alyan anahtarlı bir civata var..(O/D) düğmesinin 3 cm aşağısında,eğer onu tam yerine oturtup sıkamamışlarsa,kilit tuşu doğru çalışmaz,viteslere zor girip çıkar...Vites kolunu yukarı doğru çekin, oynuyorsa gevşek ve yerinde değildir... Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 5 Eylül 2009 Yazar Paylaş 5 Eylül 2009 Tuttuğunuz vites kolunu aşağıdaki metal kola sabitleyen 4 alyan anahtarlı bir civata var..(O/D) düğmesinin 3 cm aşağısında,eğer onu tam yerine oturtup sıkamamışlarsa,kilit tuşu doğru çalışmaz,viteslere zor girip çıkar...Vites kolunu yukarı doğru çekin, oynuyorsa gevşek ve yerinde değildir... osman bey dediğniz alyans yerini anladım... oraya bir bakayım.. belkide bu vitesle oynamalrımda yerine oturmuştur falan.. teşekkürler... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2009 Paylaş 5 Eylül 2009 Alyans = pahalı bir pranga , alyan = ucuz bir vida çeşidi... Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 5 Eylül 2009 Yazar Paylaş 5 Eylül 2009 Kırılma anı nasıl gerçekleşti acaba? Şanzımanın içi buradan gözükemez, zira 1metre civarında önde kalıyor. kırılma anı merak anında gerçekleşti.. malüm vitesi yandan tornavida ile çıkartıyorum tabikii bana yardımcı olan ne diye bir merak uyandı..bende anlıyorum ya vites kapağını söktüm bakıyorum.. falan vitesi p den çıkarıp takıyorum.. derken vites kolu ile ileri geri giden film gibi olan (şey) çat kırıldı..öyle gözüm açıldıki bir metre ilerideki şanzımanı gördüm.. teşekkürler çağlar bey şu an keyfim yerinde merak etmiyorum.. merak ne güzel şey. ne güzel şey merak.. yanlış yanlışşş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2009 Paylaş 5 Eylül 2009 Vites kapağını nasıl söktünüz doğru yeri anladı isem, orta konsol komple söküldü mü ??? Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 5 Eylül 2009 Yazar Paylaş 5 Eylül 2009 (düzenlendi) : Alyans = pahalı bir pranga , alyan = ucuz bir vida çeşidi... alyans= bayağı bir kapı açan halka alyan = kalitesiz bir araba markası 5 Eylül 2009 tarihinde Cavit tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 5 Eylül 2009 Yazar Paylaş 5 Eylül 2009 Vites kapağını nasıl söktünüz doğru yeri anladı isem, orta konsol komple söküldü mü ??? yok orta konsol sökmedim..vites kolu ve altında bulunan kapağı söktüm derken tornavida ile tık tık çıktı ama vites kolu sebei ile dışarı alamadım... tabi onlarla oynarken p n r d 1 2 yazılı cismin bir kısmını nakavt ettim.. merak ne güzel şey ne güzel şey merak yanlışş yanlışş Yorum bağlantısı
Abdullah Kazancı 15 Ağustos 2010 Paylaş 15 Ağustos 2010 kırılma anı merak anında gerçekleşti.. malüm vitesi yandan tornavida ile çıkartıyorum tabikii bana yardımcı olan ne diye bir merak uyandı..bende anlıyorum ya vites kapağını söktüm bakıyorum.. falan vitesi p den çıkarıp takıyorum.. derken vites kolu ile ileri geri giden film gibi olan (şey) çat kırıldı..öyle gözüm açıldıki bir metre ilerideki şanzımanı gördüm.. teşekkürler çağlar bey şu an keyfim yerinde merak etmiyorum.. merak ne güzel şey. ne güzel şey merak.. yanlış yanlışşş slm ardeşenli hemşerim arabanın vitesinde olan problem seni bayaa usata hale getirmiş belli yakında şanzmanı omuzlayıp çarşıbaşından aşaagı inerken görmeyiz seni inşallah Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 15 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2010 Nazar değdi yandan yağ kaçırıyor. slm ardeşenli hemşerim arabanın vitesinde olan problem seni bayaa usata hale getirmiş belli yakında şanzmanı omuzlayıp çarşıbaşından aşaagı inerken görmeyiz seni inşallah :gunesli: Korkacak bir şey yok artık .. Kucaklasak bile no problem.. Yorum bağlantısı
Olcay Berkiten 28 Mart 2014 Paylaş 28 Mart 2014 1. Vites P harici herhangi bir yerde iken kontak anahtarı çıkmaz, aslında bu iyi haber, en azından tesisat sağlam 2. Frene basıp kaldırınca (kontak açık) vites bölgesinden tık sesi gelmeli, bu ses vitesin kilidini açar. 3. Fren pedalının oradaki düğmede de problem olabilir. Çağlar bey size bir sorum olacak az önce bu konuyla ilgili olarakda konu açtım. Yukarıda bahsettiğiniz olay 2. seçenekde benimde bu ses geliyor ama işin garibi şu yolda giderken her frene bastığımda bu tık sesi geliyor sorun nerde olabilir. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts