Osman Çakal 15 Ağustos 2009 Paylaş 15 Ağustos 2009 Arkadaşlar Yıkamacıdan çıktıktan sonra trafikte seyir halinde iken arka camda birçok lekenin var olduğunu farkettim.Ön camdada var aynı lekeler.Evde baktığımda ise yoktu.Güneş tam arkadan vurduğunda şekilsiz birçok leke benzeri oluşumlar çok net görünüyor.Fazla güneş olmadığında bu lekelerden eser yok.Cam pırıl pırıl...Bu lekeler ne olabilir sizce...Camın içerisinde olabilir mi...Sanki su damlaları orada kurumuş izlenimi veriyor... Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 15 Ağustos 2009 Paylaş 15 Ağustos 2009 Camınızda film varmı?Eğer filimli işe ışığın kırılmasından dolayı oluşan görüntü olabilir. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 15 Ağustos 2009 Paylaş 15 Ağustos 2009 Kireç. Camın kirini temizleyin, sirke ile pamuğu ıslatın ve pamukla camı temizliyormuş gibi uygulama yapın. Daha sonra suyla camı sirkeden arındırıp kurulayın. Uygulamayı serinde ve gölge ortamda yapın. Sirkenin içerisindeki asit kireci temizleyecektir. Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 16 Ağustos 2009 Paylaş 16 Ağustos 2009 Yıkamacıdan sonra camlarınızı içten ve dıştan camsil sıkın kurumadan hemen ardından gazete kağıdı ilede silin. Bu işlemi her cam için uygulayın. Çok kirli camlarda bunu tekrarlayabilirsiniz. Camlarınız pırıl pırıl olacaktır. Ayrıca Necat Ertan beyin önerisini çok beğendimi belirmeliyim bende deniyeceğim. Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 16 Ağustos 2009 Paylaş 16 Ağustos 2009 konu kirliliği yaratmamak için buraya sorumu yazmak istedim. Aracıma pasta-cila yapılırken ön camada su itici kaplama uygulandı. Bu su itici kaplamayı camdan temizlemek için yine sirke işe yarar mı? İşe yaramazsa ne kullanmalıyım? Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 16 Ağustos 2009 Paylaş 16 Ağustos 2009 Aracınızı ağaç altına bıraktıysanız,reçine damlacıkları olabilir,sıcaklardan dolayı ağaç içlerindeki reçineler eriyip damlıyorlar. Yorum bağlantısı
Özgür Karaca 16 Ağustos 2009 Paylaş 16 Ağustos 2009 bencede katılıyorum bu reçine olayına eğer dışta ise sabunlu su ve jiletle temizleyin derim Yorum bağlantısı
Özgür Arduç 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Merhabalar. Camla ilgili bir problemim var. Yeni konu açma gereği görmedim. Daha önce çoğumuzun arabası kirliyken "Beni yıka" yazısıyla karşılaşmışızdır. Benim arabayada arkadaş ekteki resimde olduğu gibi "beni yıkama" yazdı ve o yazı bir daha silinmedi. temizlemek için nasıl bir yöntem kullanılmalıdır, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 foto eklenmemiş. buyrun bu da fotosu Özgür Bey resim yine çıkmamış. Şu konudan deneyin isterseniz. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/219199-foruma-resim-ekleme-alternatif-1/ Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Su damlası lekesi gibi görünenler kireçli suyun aracın üstünde kuruması yüzünden oluşur genellikle. Sirkeli su denenebilir sonrasında sabunlu su uygulanıp güzelce durulanmak kaydıyla tabi ki. Yorum bağlantısı
Özgür Arduç 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Özgür Bey resim yine çıkmamış. Şu konudan deneyin isterseniz. http://www.fordclubt...e-alternatif-1/ umarım bu sefer başarabilmişimdir Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 umarım bu sefer başarabilmişimdir Yazıyı kalem benzeri bişeyle mi yazdı anlayamadım? Yorum bağlantısı
Özgür Arduç 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Yazıyı kalem benzeri bişeyle mi yazdı anlayamadım? hayır elle. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Özgür Hocam, Aracı yıkadığınız halde yazı yine de belli mi oluyor? Yorum bağlantısı
Özgür Arduç 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Özgür Hocam, Aracı yıkadığınız halde yazı yine de belli mi oluyor? Aynen öyle Hüseyin Bey. Defalarca yıkadım, deterjan kullandım, bezler falan ama sonuç değişmedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Allah allah... Asitle mi yazmış... Bu ne böyle .. Yorum bağlantısı
Özgür Arduç 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 (düzenlendi) Allah allah... Asitle mi yazmış... Bu ne böyle .. Arabayı yeni aldım. Acaba önceki sahibi cam koruma benzeri ürünler kullanıldığı için mi izi kaldı diye dünüyorum. Olabilir mi? 24 Kasım 2012 tarihinde Özgür Arduç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Eczaneden metil alkol alın, birde onun ile temizleyin, çıkarması lazım. Birde arkadaşınızın parmağını analize gönderin. 1 Yorum bağlantısı
Özgür Arduç 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Eczaneden metil alkol alın, birde onun ile temizleyin, çıkarması lazım. Birde arkadaşınızın parmağını analize gönderin. +++++ Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 hayır elle. Lazerle cam yakma işine girebilir arkadaşınız sermaye beleş gibi görünüyor İzin nası geçmediğini ise gerçekten çözemedim 1 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 götürün ziebart a halletsinler 5 dakikada... Yorum bağlantısı
Özgür Arduç 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 götürün ziebart a halletsinler 5 dakikada... Ziebart 5 dakikada hallederde benim ziebarta gitmem biraz uzun sürebilir. Malum görevim icabı Muş'ta yaşıyorum. Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Ziebart 5 dakikada hallederde benim ziebarta gitmem biraz uzun sürebilir. Malum görevim icabı Muş'ta yaşıyorum. pardon şehire bakmamışım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Arabayı yeni aldım. Acaba önceki sahibi cam koruma benzeri ürünler kullanıldığı için mi izi kaldı diye düşünüyorum. Olabilir mi? Olabilir tabiki.. Çıkmayacak bir şey değildir ama belliki uğraştıracak sizi.. Eğer öyle bir şey ise arkadaşların önerisi yerindedir, alkol çözecektir.. deneyin.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts