Yasin Yaparoğlu 21 Ağustos 2009 Paylaş 21 Ağustos 2009 herkese merhaba sonunda istediğim gibi bir araba aldım 98 model honda euro civic özellikleri ; *1.6 motor 115 hp düz vites *abs *2 hava yastığı *sunroof *klima *hid. direksiyon *4 cam oto. *ısıtmalı elektrikli aynalar -sıralı sistem lpg müzik sistemi mevcut 13bin liraya aldım fiyatı biraz yüksek ama araba orjinal değişensiz bi araç. dün akşam aldım arabayı motor sesi hiç yok çalışdığı anlaşımıyor araba çok konforlu mercedes ayarında desem yeridir c-max ten bile çok çok iyi bi süspansiyonu var. gidişi zaten honda anlatmaya gerek yok. araştırdığım kadarıyla aracın kasa rover 400 serisi üzerine yapılmış bir honda civic. motor yürüyen honda. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2009 Paylaş 21 Ağustos 2009 Hayırlı olsun Yasin bey, güzel günlerde kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 21 Ağustos 2009 Paylaş 21 Ağustos 2009 hayırlı olsun. güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 21 Ağustos 2009 Paylaş 21 Ağustos 2009 13 bin liraya çok güzel bence.. Güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Özdemir Erten 21 Ağustos 2009 Paylaş 21 Ağustos 2009 hayırlı olsun kazasız günlerde güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Ağustos 2009 Paylaş 21 Ağustos 2009 Çok güzel araba ve çok iyi bir fiyat.. Güle güle kullan... Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Ağustos 2009 Paylaş 21 Ağustos 2009 (düzenlendi) Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileklerimle..Bu kasa Civic' i çok beğenirim.Rover 416 Sİ ile aynı benim de bildiğim kadarıyla. 21 Ağustos 2009 tarihinde Tamer Topa tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 21 Ağustos 2009 Paylaş 21 Ağustos 2009 Araba kendini belli ediyor fotoğraflardan zaten, güle güle kullanın. Hem İngiliz hem Honda daha ne olsun. Yorum bağlantısı
Onur Demir 21 Ağustos 2009 Paylaş 21 Ağustos 2009 Güle Güle kullan Yasin. Sen git ingiliz al benim arabanın motorunun abisini çal Şaka bir yana temizliğine göre fiyat normal seviyede. Araç kaç bin km de? Sana ufak bir tavsiye; elektronik aksamlarını çok fazla kurcuklama, Sadece gerektiğinde kullan Müzik sistemi derken neler var mesela ? Meraklı adamımdır Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2009 Paylaş 21 Ağustos 2009 Hayırlı olsun. İyi günlerde kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı
Yasin Yaparoğlu 21 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2009 Güle Güle kullan Yasin. Sen git ingiliz al benim arabanın motorunun abisini çal Şaka bir yana temizliğine göre fiyat normal seviyede. Araç kaç bin km de? Sana ufak bir tavsiye; elektronik aksamlarını çok fazla kurcuklama, Sadece gerektiğinde kullan Müzik sistemi derken neler var mesela ? Meraklı adamımdır elektronik aksamında herhangi bir problem yok şükür. müzik sistemi derken bi tane zac marka bi cd mp3 usb sd card lı teybi var pilippo marka anfi var bi de kocaman bi bas var üsütnde extreme yazıyor ama ne marka bilmiom 2 tane de pioneer kabin var oval arka pandizotta ama yeri göğü inletiyor Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 21 Ağustos 2009 Paylaş 21 Ağustos 2009 Hayırlı olsun, güzel araba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos 2009 Paylaş 21 Ağustos 2009 Çok güzel bir araçtır, görünüm-teknik olarak şahsen çok severim. Yanlış hatırlamıyor isem 120 PS olarak gelmişti ama JIS (Japon) normunda, DIN normunda 112 Ps ti (çok önemli değil ama detay). suspansiyonu biraz sertleştirilmiş ve yol tutuşu iyileştirlmiş olarak hatırlıyorum. Piyasasını bilmem ama ellenmemiş, orjinal ise, fiyatı gayet noırmal. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 Ağustos 2009 Paylaş 22 Ağustos 2009 Kazasız belasız güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Yasin Yaparoğlu 22 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2009 herkese çok teşekkür ederim. Allah kazasız belasız binmemizi nasip eder inş. araba çok hoşuma gitti gerçekten çok değişik özellikleri ortaya çıkıyor mesela hidrolik debriyaj var araçta çok yumuşak. Muhlis abi inş. bu sezon tüm maçlara gelmeyi planlıyorum geçen sezonki son maça yetiştim ama çok zevkliydi. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 22 Ağustos 2009 Paylaş 22 Ağustos 2009 öncelikle hayırlı olsun.. kaporta aksamı ciddi pahalıdır.. şu aralar arkadaşa parça bakıyoruz..yan sanayisi yok kaporta parçalarının servisten deli para istediler. ama diğer parçaları çok ucuzdur.. honda cıvıc internette en yaygın parçası olan araçlardan birisidir.. eski bir rover45 kullanısı olarak içi bütün 4 serisi roverlere benzer.. bazı yürür parçalarında aynı olduğunu duymuştum.. kazasız belasız binersiniz inşallah.. Yorum bağlantısı
Yasin Yaparoğlu 22 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2009 öncelikle hayırlı olsun.. kaporta aksamı ciddi pahalıdır.. şu aralar arkadaşa parça bakıyoruz..yan sanayisi yok kaporta parçalarının servisten deli para istediler. ama diğer parçaları çok ucuzdur.. honda cıvıc internette en yaygın parçası olan araçlardan birisidir.. eski bir rover45 kullanısı olarak içi bütün 4 serisi roverlere benzer.. bazı yürür parçalarında aynı olduğunu duymuştum.. kazasız belasız binersiniz inşallah.. parça konusunda parçaları japonlara göre pahallı diyorlar aslında orjinalleri aynı seviyede ama diğer hondalar türkiyedeüretildiği için yan sanayi parçaları bol ve ucuz. kaporta parçalarına serviste ne fiyat verdiler acaba ? ben biraz çıkmacıları dolaştım izmirde çıkmacılarda kaporta parçaları mevcut. Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 22 Ağustos 2009 Paylaş 22 Ağustos 2009 Çok güzel araba ve çok iyi bir fiyat.. Güle güle kullan... +1 Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Emre Özen 22 Ağustos 2009 Paylaş 22 Ağustos 2009 güle güle kullanın kazasız belasız ve cezasız sürüşler güzel makina Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 23 Ağustos 2009 Paylaş 23 Ağustos 2009 Yasin güle güle kullan.Hayırlı olsun, araç güzel gerçketen.... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 23 Ağustos 2009 Paylaş 23 Ağustos 2009 Hayırlı olsun Kazasız belasız inşallah.Aynısının tıpkısı ikizi bir arkadaşımda var 2xxlü km leri gördüğünü söyler uzun yola gittiğinde iyi kaçan oturak ve rahat bir kullanımı olan araçtır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts