İçeriğe Yönlendir

İstanbul Ekibi İftar Düzenleyelim mi?

Fatih Çalıkuşu

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

hafta içi daha uygun olur bence sakıncası yok diğer arkadaşlar ne diyecek bakalım.

Yorum bağlantısı
Nurullah Demir

Allah izin verirse bu gidişle ramazanda sonraya kalır bu iftar olayı :D diğer iller gün konusunda neredeyse karar vermiş bile :D

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
(düzenlendi)

İstanbul Ekibi İftar Düzenleyelim, Düzenleyin de, ne zaman hayırlısıyla ?

Kim oynadı len bu başlıkla.. :D

Şimdi şöle oluyor; Biz istanbul ekibi olarak projeli çalışma sistemi uyguluyoruz, yani önce projeyi oluşturuyoruz ki önümüze sorun çıkmasın. daha sonrada uygulamaya geçiyoruz..

Bu iftar projesinin detaylarını göz ardı etmeyelim arkadaşlar, :D Başlık ile oynayan moderatörün gazına gelmeyelim..(Ben Serkandan şüpheleniyorum) :D

Edıt: Eksik harf..

tarihinde Cavit Do?an tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

arkadaşlar yer olayı önemli.Cavit ağa doğru söylüyor biz sistemli,projeli çalışız ;)ne olur ne olmaz. bari şu yer olayında bir karar versek.otopark sorunu olmasa, iftardan sonra sırayla araçları mıncıklasak filan :)

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Bencede başlık değişşsin iftar yerine bayram yemeği olsun, daha yer belli değil tarih belli değil :D yada 2010 ramazan iftar yemeği için anket açılsın....

Yorum bağlantısı
Nurullah Demir
Bencede başlık değişşsin iftar yerine bayram yemeği olsun, daha yer belli değil tarih belli değil :) yada 2010 ramazan iftar yemeği için anket açılsın....

+1905 :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Arkadaşlar yav sizlerin buluşması kolay :D İstanbulun bir ucunda diğer ucu150 km yi aşıyor, İzmirde incir altında buluşalım desen en uzak yeri 20 km dir bunları göz önüne alın :)

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Bencede başlık değişşsin iftar yerine bayram yemeği olsun, daha yer belli değil tarih belli değil ;) yada 2010 ramazan iftar yemeği için anket açılsın....

:D

İzmirde mi yapsak acaba. Göletin yan tarafında.. :D Nasıl olsa her yere gidebiliyoruz.. :):)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

sohura nereye gitsek ;) murat hocaya baskın yapalım kalk yemek hazırla diyelim sevinsin adam :D:):D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

yemek için söz verdiğim arkadaşlara ramazandan sonra Lahmacun yaptıracam biraz acılı olur haberiniz olsun :D içini kendimiz hazırlıyoruz. Bayramdan sonra ilk müsait günde ben haber edeceğim.sözüm sözdür unuttum sanmayın arkadaşlar :)

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
neden se herkezin gözü istanbulda :D

Bolu Gölcük şenlikte hep bir arada olduğumuz için kıskandılar,anladığım kadarıyla...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

9 Eylül Çarşamba, Tarabya daki Urfa da iftar yapılma fikrine kim ne diyor elleri görelim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...