İçeriğe Yönlendir

İstanbul Ekibi İftar Düzenleyelim mi?

Fatih Çalıkuşu

Recommended Posts

Süha Demirtaş

bu urfadanın sitesindeiftar menüsüne 40tl yazıyor. Biz en az 10 kişiyiz indirimleri yokmudur :)

Adambaşı 5 tl inse 50tl ile bowling e giderdik olmaz mı ?

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

rezervasyonu yapacak olan Çağlar veya Ali bu konuyu değerlendirsinler :)

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
Çağlar Fatih Keskin 2 defa yazılmış diğeri çalıkuşu olabilirmi, gerçi Fatihi bu ara hiç görmedik.

buradayım ,gelmek istiyorum fakat kesin olmadığı için adımı listeye yazdırmadım,belki bir sürpriz yaparım :nazar:

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
buradayım ,gelmek istiyorum fakat kesin olmadığı için adımı listeye yazdırmadım,belki bir sürpriz yaparım :nazar:

Konuyu sen açtın, Sıkıysa katılma bakalım.. :nazar:

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
Konuyu sen açtın, Sıkıysa katılma bakalım.. :)

fena mı bu vesileyle iftarda bir araya gelecek forum üyeleri,beni de muhabbete ortak edersiniz :D

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
bu urfadanın sitesindeiftar menüsüne 40tl yazıyor. Biz en az 10 kişiyiz indirimleri yokmudur :D

Adambaşı 5 tl inse 50tl ile bowling e giderdik olmaz mı ?

malesef süha kardeş . indirim olmuyor :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Genelde lokantalarda indirim aldığımızda (iş vs. toplantı), gelen menüler aynı tabakta ama aynı olmayan gramajda olabiliyor, bazı yerlerde yani.

Yorum bağlantısı
Nurullah Demir

bende çokkk gelmek isterdim ama 40 lira bana göre fahiş fiyat olduğundan gelemiyorm. malum kazadan yeni çıktım borç içindeyim :):) :lol2: :tirs:

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
neyse sağlık olsun.Fatih senide bekliyoruz :)

önümüzdeki hafta malum bir iftar programı yoğunluğum var, hani olurda istediğim gibi şekillenirse gelmeyi çok isterim,iftar olmasa bile sonrasına katılmayı düşünüyorum :lol2:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
önümüzdeki hafta malum bir iftar programı yoğunluğum var, hani olurda istediğim gibi şekillenirse gelmeyi çok isterim,iftar olmasa bile sonrasına katılmayı düşünüyorum :lol2:

bekliyoruz Fatih :)

Kaan bey hoşgeldiniz.

Yorum bağlantısı
Celal Akbaş

ben de bartından izmite taşındım. sizlerletanışmayı çok isterim. sevgilerimle..

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Fatih Keskin abim sen nerde oturuyordun benim burayı bulabilirmisin? malum toplantı günü yaklaştı.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Mecidiyeköy - Zincirlikuyu dan bendeniz de dolmuş kaldırabilirim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Nerde kaçta? Mesela 19:00 Zincirlikuyu metrobüs durağı üstü, Levente gidiş yönü otobüs durağı?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

çarşamba günü malum çok önemli olan Milli maçımız var, İftadan sonra maç izleyecek bir yerede gidelim mi ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

9 Eylül Çarşamba Akşamı Tarabya sahilde, Urfadan Kebapçıda iftar, sonrasında limitsiz hızda, PS3 te kapışma Listesi:

İftara gelemeyipte PS3 kafeye gelebilecekler de belirtsin lütfen:

Urfadan Adres Kroki İftar menüsü Fiyat:40TL.

1. Yunus Gökhan Ay

2. Lokman Ceritlioğlu

3. Ali Gürsoy

4. Çağlar Bayur

5. Fatih Keskin

6. Mert Can ve Yaz Anıları

7. Cavit Doğan

8. Sefa Çelik

9. Süha Demirtaş

10.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

yarın okadar yolu nasıl gelicem bilmiyorum yani :nazar: takriben 900 veya 1000 metre :unknw:

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Belki Serdar Yeniçeri abimiz de gelebilir. Geçen gün söyledim kendisine, çasrşamba sabahı netleşecek gelip gelmeyeceği...

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Son durum nedir kaçta restaurantta olacaz ?

SAnırım yeni aracımla gelicem çağlar abi ye kurcalatmam :lol2:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...