İçeriğe Yönlendir

İstanbul Ekibi İftar Düzenleyelim mi?

Fatih Çalıkuşu

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

arkadaşlar toplanma bölgesi benim ev doğrumu? doğruysa el kaldırın adresi yazayım :)

Fatih geldiğine sevindim :ohooh:

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Eyvallah Lokman Abi :ohooh: bende bir arada olmaktan çok memnunum yolda sağımızda solumuzda bizi geçmeye çalışan 1,25 fiesta ghia olursa bence aldırma C max ile kapışmaya çalışan bir arkadaş ''34 AY '' plaka

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

olurmu abim ne dışlaması yolda kalanları gördün boluya giderken tık demedi maşallah demi :ohooh:

Yorum bağlantısı
Nurullah Demir

istanbul ekibine hayırlı iftarlar. gelememek ne kötü :ohooh:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Güzel,neşeli ve eğlenceli bir iftar yemeği idi.Ayrıca iftar sonrası hem maç izleyip hemde oyun oynamamıza olanak sağlan Ali Kardeşimize teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

emeği geçen herkese teşekkürler Ali'nin PS3 Cafe çok güzel,hayırlı işler olsun,katılımcı arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim,fotolar artık yarına kaldı

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Denizimiz yok diye bu kadarda üstümüze gelmeyin arkadaşım lütfen... :) Kebabımız var ama, Ankara döneri...

Eğlenmişsiniz ne güzel ama resimler neden yarına...Bilgisayarda fotoşmu yapacaksınız vakitmi kazanıyorsunuz yorgunuz diyerek ? :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Çok güzel geçti, yemekler kaliteli idi ama benim işkembe tam dolmadı :) , esas PS3 salonu çok güzeldi, nefis dekore edilmiş, pırıl pırıl tertemiz, cihazlar son moda :) , Ali ye misafirperverliği için teşekkürler, elleri ile çay bile yapmıştı.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Bende bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum :) Fatihi eve bıraktıktan sonra baya göllenmiş suların içinden cavit ağayla geçtik eve yeni vardık.ikitellinin durumu yine çok kötü basın expres yolu kapalıydı aralardan geldik, ön motor kaputundan ön cama kadar suyun içinden geçtik nasıl geçtik bende bilmiyorum cavit ağam biliyordur heralde.

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Gelene gelmeyene teşekkürler. En büyük teşekkürü Ali hakediyor. Bizi çok güzel ağırladı, bunun için tekrar teşekkür ederim... :)

Cavit Bey'e de hayırlı olsun diyelim. Aldıklarını güle güle kullansın... :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Cavit ağa da evine sağ salim varmış arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

sağolun abilerim , arkadaşlarım. herzaman beklerim . siz gelin ben her zaman çay demlerim hatta 3in1 bile yaparım size :)

şu resimleri koysanız ne güzel olurdu. angaraya nispet yapardık. meşhur boğazda, yatların arasında açtığımız iftar sofrasıyla :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Ali çok teşekkürler ellerine kollarına sağlık abim :)

fotoğraf makinası araçta kaldı yarın ekleriz artık.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

evet gerçekten güzeldi hele çiğ köfte daha güzeldi :)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
Çok güzel geçti, yemekler kaliteli idi ama benim işkembe tam dolmadı :) , esas PS3 salonu çok güzeldi, nefis dekore edilmiş, pırıl pırıl tertemiz, cihazlar son moda :) , Ali ye misafirperverliği için teşekkürler, elleri ile çay bile yapmıştı.

abi biz yemeke hatayı sigara molasında yaptık :D

evet gerçekten güzeldi hele çiğ köfte daha güzeldi :)

adamlar hakiki urfalı, hele bi içli köfte yapıyolar abi parmaklarını yersin :unsure::dance3:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Çağlar ile Mert Canın büyük düellosu :) resimler cep telefonundan bu yüzden pek iyi değil idare edin. yunusla sühada kendilerini fifaya kaptırmışlardı :)

photo0016o.jpg

photo0017tm.jpg

kaliteli resimler yarına :D

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

09092009859.jpg

09092009860.jpg

09092009866.jpg

09092009870.jpg

Gelene gelmeyene teşekkürler. En büyük teşekkürü Ali hakediyor. Bizi çok güzel ağırladı, bunun için tekrar teşekkür ederim... :)

Cavit Bey'e de hayırlı olsun diyelim. Aldıklarını güle güle kullansın... :D

+1907

sağolun abilerim , arkadaşlarım. herzaman beklerim . siz gelin ben her zaman çay demlerim hatta 3in1 bile yaparım size :)

şu resimleri koysanız ne güzel olurdu. angaraya nispet yapardık. meşhur boğazda, yatların arasında açtığımız iftar sofrasıyla :dance3:

deniz mi? yapma Ali,üzme arkadaşları :)her şey için tekrar teşekkürler

09092009873.jpg

iftar öncesi Antakyadan sipariş verdik,iftara yetişti yarısını yolda otobüs şöförü yemiş,olsun sağlık olsun göz hakkı

09092009877.jpg

Ali'nin chiclid tankı venüstüs,sapı prenses,yunus,ahli balıkları

09092009878.jpg

PS3 turnuvası ve Bosna maçı izlerken

09092009884.jpg

ST Focus 2006 araçlar kendi segmentinde yarışırken

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Akşam yoğun yağmura tutulduk, Lokman ile ayrıldıktan sonra polisler güvenlik nedeni ile çoğu yolu kapatmıştı. Göz gözü görmez bir durum varken girdiğim suların içinde bir ara ben bile endişelendim..Allaha mağdur olanlara yardım etsin, birkaç gündür İstanbul çok vahim..

Cavit abi son resimde yorgunlıktan bayılacak gibi gözüküyorsun yada çok yemekten

Fatih terim şov seyrediyordum, Umutlar bitince yelkenleri indirdik..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...