İçeriğe Yönlendir

İstanbul Ekibi İftar Düzenleyelim mi?

Fatih Çalıkuşu

Recommended Posts

Ali Gürsoy
(düzenlendi)
Ali abi toplu gidersek indirim yaparlar belki fiyatta,ama güzel yere benziyor.

yer açıkcası çok güzel . pazarlıkla 30 veya 35 tl yapabilirler belki. Zaten normal şartlarda bir yere gideceksek 25 tl altı bir yer bulmaz biraz zor olacaktır . Aklıma gelen 2. yer ise piyerloti oranında manzarası süper fiyatları geçen sene 25 veya 30 tl idi yanılmıyorsam ama yemek olarak menü pek doyurucu değil .hatta şöyle diyebilirim urfadan da çıkan menünün yarısından biraz daha az :) ama mekan olarak haliç manzarası çok güzel .

tarihinde Ali G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
5-) numarada tıkanan olursa bende yardımcı olurum :lol2:

Lokman abi,bu kadar enerjiyi sonra koşu bandında mı tüketiyorsun ?

ama gidersek kesinlikle pide ve ekmek yemek yok abi :lol2:

+1907

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

koşu bandını Ramazan başladı başlıyalı kullanmıyorum fatih :)

benimde sizin gibi arkadaşlarım olduğu için sefacım :)

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

desenıze bana da yardım edecek çok kişi var 60kg olarak yardımlarınızı beklıyorum

Yorum bağlantısı
Guest Yunus G

Gün kararlaştırıldımı arkadaşlar haftaya çarşamba veya salı olmasın:) lütfennn(yoksa gelemiyorum)

Yorum bağlantısı
Nurullah Demir
desenıze bana da yardım edecek çok kişi var 60kg olarak yardımlarınızı beklıyorum

++1905++ :bravo:

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Lokman Abi senin koşu bandı kullanmanı gerektirecek bir durum göremiyorum ben,gayet formdasın :bravo:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Gençkene, sahilde yürürken videoya çekip, koşu bandı önüne Tv koyup izlerdim, psikolojik spor.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
Gençkene, sahilde yürürken videoya çekip, koşu bandı önüne Tv koyup izlerdim, psikolojik spor.

gençkenmi :D e abi daha sen gençsin .

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
16-17 yaşından bahsediyor çağlar şimdi 25 yaşında olsun o kadar ;)

unuttum bu arada abi sende gençsin :D saçlara hafif kır düşmüş ama , olsun o kadarı bende de var . :flowers:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

teşekkürler Alicim :D

bu ara şu gün işi ne oldu? Hakan bugün için belli olur diyodu bir haber çıkmadı yada yazdıda benmi göremedim.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

bende göremedim abi. belli olmadı galiba , daha yere karar veremedik ben iki öneride bulundum sizlerden de öneriler gelirse yer seçme durumu hızlanmış olur .

not : çarşamba günü iftar için çamlıcaya gidelim dedik kız arkadaşımla. arayıp yer ayıracaktım ama pazartesiye kadar boş yerimiz yok dediler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...