Lokman Ceritlioğlu 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 bendende okey. bu arada eşlimi eşsizmi eşli ise +1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Urfalıma alternatif başka bir yer varsa değerlendirelim derim. Hem tarabya, benim gibi yenibosna civarındakilere epey uzak. dümdüz yol abi 30 dk da buradasın . hem o sofra için değer bence . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 İstanbul iftar saati her yer uzak haklısın, ama 2. köprüden maslağa inince, yol açıktır (ters yön) Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Bolu Gölcük şenlikte hep bir arada olduğumuz için kıskandılar,anladığım kadarıyla... Biz hep bir aradayız, kıskanmayız aksine memnun oluruz.Şenlikler bölgesel olmasa birde, Hepimizzz olsak bizzz olmasak Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Emre bey inşallah birgünde İstanbul İzmir arası ortak bir noktada bir etkinlik olur sizlerlede tanışma fırsatımız olur. İzmiri çok iyi bilirim 13 sene kaldım ondan yazdım bir önceki sayfaya İzmirde buluşmalar çok daha müsait diye. Yorum bağlantısı
Nurullah Demir 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 fiyatlar hakkında bilgisi olan varmı acaba Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Nurullah 2 sayfada Ali yazmıştı 25 ve 30. mesajlara bir bak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 İftar sonrası, yakın bölgece bulunan, PS3 kafeye çökerek, hız limitsiz kapışalım da diyoruz. Ali kardeşimizin bulunduğu yer. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 ustaları seyredelim bakalım gerçi alinin kimseye fırsat vereceğini sanmam ama! yinede belli olmaz. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 ben pek oynamıyorum genelde oynarsam grand theft auto 4 de görev yapıyorum . dükkandaki araba yarışları 1- f1 championship edition 2- nfs prostreet 3- nfs undercover 4- midnight clup los angeles Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 (düzenlendi) oynayan arkadaşlara şimden başarılar. Çağlar gelenlerin isimlerini senin yukardaki başlığa eklesen, kaç kişi olacaz bakalım. düzeltme sebebbi harf yuttuğumdan. 31 Ağustos 2009 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 9 Eylül Çarşamba Akşamı Tarabya sahilde, Urfadan Kebapçıda iftar, sonrasında limitsiz hızda, PS3 te kapışma Listesi: İftara gelemeyipte PS3 kafeye gelebilecekler de belirtsin lütfen: Urfadan Adres Kroki İftar menüsü Fiyat:40TL. 1. Yunus Gökhan Ay 2. Lokman Ceritlioğlu +1 3. Ali Gürsoy 4. Çağlar Bayur 5. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 çağlar abi benıde yaz ancak ben yemeklerın yarısını yiyeceğim için paranın da yarısını mı verecegim abi? Yorum bağlantısı
Rıdvan Kocabaş 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 (düzenlendi) Bende gelmek isterdim ama aynı yakada oturduğum evime zor yetişiyorum hafta içi karşıya geçmem çok zor maalesef size katılamıyacağım ama size iyi iftarlar iyi muhabbetler 1 Eylül 2009 tarihinde R?dvan Kocaba? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Yunus G 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 çağlar abi benıde yaz ancak ben yemeklerın yarısını yiyeceğim için paranın da yarısını mı verecegim abi? Fatih abi bende hepsini yiyemicem biz iftar menüsü almasak seçtiğmizi yesek daha uygun olmazmı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 9 Eylül Çarşamba Akşamı Tarabya sahilde, Urfadan Kebapçıda iftar, sonrasında limitsiz hızda, PS3 te kapışma Listesi: İftara gelemeyipte PS3 kafeye gelebilecekler de belirtsin lütfen: Urfadan Adres Kroki İftar menüsü Fiyat:40TL. 1. Yunus Gökhan Ay 2. Lokman Ceritlioğlu +1 3. Ali Gürsoy 4. Çağlar Bayur 5. Fatih Keskin 6. Menüden kalanı, yiyebilenlere bağışlar, sevabı da arttırırsınız Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Bakırköy'de çok iyi bir restaurant var. Açık büfe 35 TL kişi başı. Yemekleri çok iyidir ve normal kebap menüsünün dışında Urfa mutfağına ait yemekler de var. Varan cafenin biraz yanında, Cevheri's Restaurant. Otopark işini Galleria ile çözebiliriz. Hem iftar sonunda trafik açılır Tarabya'ya daha rahat gidebiliriz. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Açık büfe iftar olmaz. Demedi demeyin. Nasıl yani? Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Biz zamanında öyle bir hata yaptık. Yemek için sıraya geçiyorsun. Ara ara gidip yemek alıyorsun. Muhabbete pek zaman kalmıyor. Bu da farklı bir bakış açısı tabi... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 1 Eylül 2009 Yazar Paylaş 1 Eylül 2009 Bakırköy'de çok iyi bir restaurant var. Açık büfe 35 TL kişi başı. Yemekleri çok iyidir ve normal kebap menüsünün dışında Urfa mutfağına ait yemekler de var. Varan cafenin biraz yanında, Cevheri's Restaurant. Otopark işini Galleria ile çözebiliriz. Hem iftar sonunda trafik açılır Tarabya'ya daha rahat gidebiliriz. Sen ne ara geldin Turist Ömer Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Sen ne ara geldin Turist Ömer Pazar günü geldim abi Çok fena farklı bakarım Bakma bana öyle... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Ortalığı bulandırma, sahil sahil iftar yapacağız, açık büfe de neymiş, garsonları ekmeğinden etmeyelim. İftar bahane, sonrasında PS3 var Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Mert hoşgeldin çağlar ps3 işi seni iyi sarmış anlaşılan rakibin kim olucak? Yorum bağlantısı
Guest Yunus G 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Pek iddalı değilim ama oyunlara çabuk adepte olurum Yorum bağlantısı
Recommended Posts