Mert Can Üzger 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Ortalığı bulandırma, sahil sahil iftar yapacağız, açık büfe de neymiş, garsonları ekmeğinden etmeyelim. İftar bahane, sonrasında PS3 var Tamam sustum Mert hoşgeldin Teşekkürler abicim, hoşbuldum... Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 İftara da hoşbuluyormusun? %99 hoşbulurum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 9 Eylül Çarşamba Akşamı Tarabya sahilde, Urfadan Kebapçıda iftar, sonrasında limitsiz hızda, PS3 te kapışma Listesi: İftara gelemeyipte PS3 kafeye gelebilecekler de belirtsin lütfen: Urfadan Adres Kroki İftar menüsü Fiyat:40TL. 1. Yunus Gökhan Ay 2. Lokman Ceritlioğlu +1 3. Ali Gürsoy 4. Çağlar Bayur 5. Fatih Keskin 6. Mert Can ve Yaz Anıları 7. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 illa haftaiçi mi? haftasonu yapın, gelmeyen ne olsun bu akşam işten 23.00'te çıktım süperde yarışım ama 'ten anlamam...pc her zaman için Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 2 Eylül 2009 Yazar Paylaş 2 Eylül 2009 yalnız listede bir tek Lokman abinin ismi yanında +1 yazılı,eşlerin katılımının pek düşünülmediği bir iftar yemeği olacağı anlaşılıyor,PS3 cafede zaten iftar sonrası her kes oyun oynarken bayanlar için pek keyifli olmayacağı kanaatindeyim Yorum bağlantısı
Yilmaz Özbay 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Arkadaşlar tarih ve mekan netleşirse iftar vesilesi ile sizlerle tanışmak isterim, hafta içi veya hafta sonu Avrupa yakası bana uyar. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 9 Eylül Çarşamba Akşamı Tarabya sahilde, Urfadan Kebapçıda iftar, sonrasında limitsiz hızda, PS3 te kapışma Listesi:İftara gelemeyipte PS3 kafeye gelebilecekler de belirtsin lütfen: Urfadan Adres Kroki İftar menüsü Fiyat:40TL. 1. Yunus Gökhan Ay 2. Lokman Ceritlioğlu +1 3. Ali Gürsoy 4. Çağlar Bayur 5. Fatih Keskin 6. Mert Can ve Yaz Anıları 7. Arkadaşlar tarih ve mekan netleşirse iftar vesilesi ile sizlerle tanışmak isterim, hafta içi veya hafta sonu Avrupa yakası bana uyar. İstanbul hiç bu kadar kesin konuşmamıştı... 9 Eylül çarşamba, Urfadan Kebap' ta olacak hayırlısı ile iftar... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 9 Eylül Çarşamba Akşamı Tarabya sahilde, Urfadan Kebapçıda iftar, sonrasında limitsiz hızda, PS3 te kapışma Listesi: İftara gelemeyipte PS3 kafeye gelebilecekler de belirtsin lütfen: Urfadan Adres Kroki İftar menüsü Fiyat:40TL. 1. Yunus Gökhan Ay 2. Lokman Ceritlioğlu +1 3. Ali Gürsoy 4. Çağlar Bayur 5. Fatih Keskin 6. Mert Can ve Yaz Anıları 7. Yılmaz Özbay 8. Kıskananlar çatlasın :lol2: Yorum bağlantısı
Guest Bahad?r 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Bu menünün hepsini bir kişi mi yiyecek :lol2: Biz ailecek doyarız orada yazanlarla. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Eğer şirketin iftar yemeği ile çakışmaz ise bende gelirim,Yer güzelmiş.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 eşler katılmıyorsa Yanımdaki +1 kaldırın arkadaşlar.yalnız gelirim artık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 9 Eylül Çarşamba Akşamı Tarabya sahilde, Urfadan Kebapçıda iftar, sonrasında limitsiz hızda, PS3 te kapışma Listesi: İftara gelemeyipte PS3 kafeye gelebilecekler de belirtsin lütfen: Urfadan Adres Kroki İftar menüsü Fiyat:40TL. 1. Yunus Gökhan Ay 2. Lokman Ceritlioğlu 3. Ali Gürsoy 4. Çağlar Bayur 5. Fatih Keskin 6. Mert Can ve Yaz Anıları 7. Yılmaz Özbay 8. Cavit Doğan 9. Tarabya da sahilde, Antalya da Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 Tarabya da sahilde, Antalya da Yaz bunu Sefa.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 12 kişilik rezervasyonu yaptım, biletleri girişte keseceğim . Bozuk 40 TL ile gelin, iftar iftar aklımız bulanmasın, sonra da :lol2: Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 katılım az olacak galiba, neyse arkadaşların işi vardır sağlık olsun. Yorum bağlantısı
Guest Yunus G 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 Lokman abi 8 9 kişi var boluya giderkende o kadardık galiba. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 evet Yunus neyse biz bize yeteriz sen dersine çalışıyonmu? ne dersi deme Çağlar tek rakibim THY. diyor ona göre hazırlan Yorum bağlantısı
Guest Yunus G 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 Yok abi ben anında adepte oluyorum olaylara çağlar abi bilir go karttan Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 neee karışık kebapmı ne tatlı yapıyolar bi bilseniz o kebapları yemiyen pişman olur. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 katılım az olacak galiba, neyse arkadaşların işi vardır sağlık olsun. Ankara' da 20 kişiyi neredeyse ilk gün geçti, eee olacak o kadar burası Ankara.... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 Ankara' da 20 kişiyi neredeyse ilk gün geçti, eee olacak o kadar burası Ankara.... :good1: Yorum bağlantısı
Recommended Posts