İçeriğe Yönlendir

İstanbul Ekibi İftar Düzenleyelim mi?

Fatih Çalıkuşu

Recommended Posts

Süha Demirtaş
Ankara' da 20 kişiyi neredeyse ilk gün geçti, eee olacak o kadar burası Ankara.... :D:p

Ankarada askerliğimi yaptığım sırada (malesefki hiç istemediğim bir yerdi , deniz olmayan yerde yaşanırmı bee derim hep ) yılbaşı eğlencesi için çıktığımızda bile hayat bulamadım ve istanbula geldiğim. O zamandan sonra İstanbulu Ankara ile kıyaslayanlara hep şaşırıım :).

Belki azız ama özüz.

Çağlar abi benide yazarmısın listenin 10 numarasına lütfeen :p

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Ankarada askerliğimi yaptığım sırada (malesefki hiç istemediğim bir yerdi , deniz olmayan yerde yaşanırmı bee derim hep ) yılbaşı eğlencesi için çıktığımızda bile hayat bulamadım ve istanbula geldiğim. O zamandan sonra İstanbulu Ankara ile kıyaslayanlara hep şaşırıım :p.

Alışınca deniz olmasa da oluyor Süha, ne yapalım vardı da biz mi içtik... :D

Yazayım bari seni on numaraya, belki Sinan gelir onu da onbire yazarız... :)

9 Eylül Çarşamba Akşamı Tarabya sahilde, Urfadan Kebapçıda iftar, sonrasında limitsiz hızda, PS3 te kapışma Listesi:

İftara gelemeyipte PS3 kafeye gelebilecekler de belirtsin lütfen:

Urfadan Adres Kroki İftar menüsü Fiyat:40TL.

1. Yunus Gökhan Ay

2. Lokman Ceritlioğlu

3. Ali Gürsoy

4. Çağlar Bayur

5. Fatih Keskin

6. Mert Can ve Yaz Anıları

7. Yılmaz Özbay

8. Cavit Doğan

9. Açık Kontenjan

10. Süha Demirtaş...

:p

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Urfadan Adres Kroki Maslak SArıyer yolunda, Hacıosman yol ayrımından Denize düşene kadar yokuş aşağı inilir, sol sapılır, 500 metre sonra abs devreye sokulur.
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

İst trafiği belli olmamakla beraber, 1. köprüden Levent Maslak Tarabya uygun gibi. Levent sapağından sonrası, o saatte bomboş.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Yunus 19.15 uygunsa maslak Mehmetçik opeti geçtikten sonra uygun bir yerde park yeri bulabilirsek orda buluşabiliriz.malum navigasyonumuz var :D Ankaralıların ki gibi değil :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Opet solda karşı yolda kalıyor, 700 metre sonra köprü altında sağda BP var, beklemesi kolay.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Abi süper olur valla yoksa bu maslak opet yolun tersinde kalıo dimi biz karşı tarafta bp var ordan bahsediyoruz dimi abi?

aynen öyle yunus :D opeti geçtiken sonra derken karşı tarafını demek istemiştim yanlış telefuz ettim.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

tamam bana uygundur. telefonu kaydettim yunus. 0505 237 53 16

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Cavit ağam nerdesin? bana yakın arkadaşlar isterseler tek araba gidebiliriz evin bulunduğu yer parka müsait araçlarınızı bizim buraya bırakabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Cavit ağam nerdesin? bana yakın arkadaşlar isterseler tek araba gidebiliriz evin bulunduğu yer parka müsait araçlarınızı bizim buraya bırakabilirsiniz.

Buradayım'da, dediğim gibi bizim şirketin yemeği ile çakışma ihtimali olmasından çekiniyorum.Konumum gereği katılmak zorundayım.. :)

Lakin, erzuruma bile gideriz diye hava atmıştık forumdan bazı arkadaşlara, şimdi istanbula bile katılamazsak taş atmaya başlarlar buda ayrı bir sıkıntı.. :p

Pazartesi belli olur.. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Listeye beni de ekleyebilirsiniz. Antalya işim ertelendi.

9 Eylül Çarşamba Akşamı Tarabya sahilde, Urfadan Kebapçıda iftar, sonrasında limitsiz hızda, PS3 te kapışma Listesi:

1. Yunus Gökhan Ay

2. Lokman Ceritlioğlu

3. Ali Gürsoy

4. Çağlar Bayur

5. Fatih Keskin

7. Yılmaz Özbay

8. Cavit Doğan

9. Sefa Çelik

10. Süha Demirtaş...

Ekledim Sefa, sayemde toplanacaksınız ya, hadi iyisiniz yine... :p

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
serkan abi, sende gelsene künefe ısmarlayalım sana .

Gelmeyi çok isterim ama Aliciğim, haftasonu olabilirdi ancak. Haftaiçi benim için imkansız. Okullarımız açılmak üzere, bende çalışmaya başlarım haftaya...

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

kadro artmaya devam ediyor. cavit ağa sağlık olsun.sefa 157.mesaja bir bak :p

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

çok acıktım ya :p urfadana siparış mi versem ne :) iftara karşık kebap :rolleyes::D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Baktım abi. Bana uyar. O zaman sefaköy grubu olarak senin evde toplanalım. Oradan 1 araba gidelim.

tamamdır.19.15 te maslakta Yunus arabasıyla katılacak bize. bunun için çıkış saatini 18.45-18.55 ayarlarsak sorun olmaz heralde.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

siz genede yanınıza yolluk pide felan alın abi :p ne olur ne olmaz istanbul sonuçta burası .

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
siz genede yanınıza yolluk pide felan alın abi :p ne olur ne olmaz istanbul sonuçta burası .

doğru diyosun Ali :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Fatih yer var, sefa,cavit ağa gelir ise 3 kişiyiz şimdilik senle 4 olduk :nazar:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1. Yunus Gökhan Ay

2. Lokman Ceritlioğlu

3. Ali Gürsoy

4. Çağlar Bayur

5. Fatih Keskin

7. Yılmaz Özbay

8. Cavit Doğan

9. Sefa Çelik

10. Süha Demirtaş

11.

12.

Dolmuşta boş yer kalmadı

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Çağlar Fatih Keskin 2 defa yazılmış diğeri çalıkuşu olabilirmi, gerçi Fatihi bu ara hiç görmedik.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...