Serkan Toker 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Son durum nedir kaçta restaurantta olacaz ? SAnırım yeni aracımla gelicem çağlar abi ye kurcalatmam :lol2: Cevap veriyorum İftar saatinde....:lol2: Sen yine de arabayı uazağa parket, ne olur ne olmaz... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Lokma setimi de alayım, cırcır, T anahtar vs. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Tarabya sahil kenarı, deniz kabarmazsa su basmaz. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 napıyoruz akşama erteleme durumu söz konusumu malum sel felaketi durumlarından ötürü ? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Fatih sizin oralarda bişi yok değilmi? Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 9 Eylül 2009 Yazar Paylaş 9 Eylül 2009 Fatih sizin oralarda bişi yok değilmi? Fatih Keskin'in aracı suya kapılmış,bizde bir problem yok çok şükür,toplantıya katılmayacağını belirtti,akşam aracı bende Hadımköyde bırakmayı planlıyorum iftar sonrasına katılmayı planlıyordum,fakat bende aracım olmadığı için gelemeyeceğim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 İstanbul ulaşım aracı, hem az da yakıyor : Fatih Keskin'in aracı suya kapılmış,bizde bir problem yok çok şükür,toplantıya katılmayacağını belirtti,akşam aracı bende Hadımköyde bırakmayı planlıyorum iftar sonrasına katılmayı planlıyordum,fakat bende aracım olmadığı için gelemeyeceğim Suya kapılmış derken???? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Bütün arkadaşlara geçmiş olsun Çağlar ertelesekmi acaba? bu yağmur Cuma gününe kadar devammış galiba. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Fatih Keskin'in aracı suya kapılmış,bizde bir problem yok çok şükür,toplantıya katılmayacağını belirtti,akşam aracı bende Hadımköyde bırakmayı planlıyorum iftar sonrasına katılmayı planlıyordum,fakat bende aracım olmadığı için gelemeyeceğim Fatih ben gidiyorum, beraber gidelim.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 şu durumda Fatih Keskin gelmiyor galiba.onun dışında kadro tamam. arkadaşlar bizim bu bölgeden eğer Çalıkuşuda katılırsa 4 kişiyiz. tek araba ile gideriz sefa bana katılıyor, cavit ağam yenibosnadayım evin yeri yüksek istersen arabayı benim buraya bırakır benim arabayla gideriz. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 9 Eylül 2009 Yazar Paylaş 9 Eylül 2009 (düzenlendi) teşekkürler ben gelmeyeyim,evin yer ve konumu kritik aklım evde kalmasın,yinede teşekkürler yinede ev ile son bir görüşüp sizlere cep telefonuyla haber veririm gelip gelemeyeceğimi 9 Eylül 2009 tarihinde Fatih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 şu durumda Fatih Keskin gelmiyor galiba.onun dışında kadro tamam.arkadaşlar bizim bu bölgeden eğer Çalıkuşuda katılırsa 4 kişiyiz. tek araba ile gideriz sefa bana katılıyor, cavit ağam yenibosnadayım evin yeri yüksek istersen arabayı benim buraya bırakır benim arabayla gideriz. İyi olur ama siz kaç gibi dönersiniz.Çok geçe kalmamam lazım..(İzin kağıdının süresi kısıtlı) teşekkürler ben gelmeyeyim,evin yer ve konumu kritik aklım evde kalmasın,yinede teşekkürler Canın sağolsun.. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 9 Eylül 2009 Yazar Paylaş 9 Eylül 2009 Cavit Ağam akşam iş çıkışı kaç oldu şimdi sizin firmanın ? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 yemekten sonra Alinin oraya geçilecek bir saatte orda takılsak en geç 22.00 gibi ordan ayrılırız diye düşünüyorum.yinede siz bilirsiniz. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Cavit Ağam akşam iş çıkışı kaç oldu şimdi sizin firmanın ? Benim saatim belli olmuyor, normalde 17.00 (Sen şimdi çıkalım de, çıkalım..) yemekten sonra Alinin oraya geçilecek bir saatte orda takılsak en geç 22.00 gibi ordan ayrılırız diye düşünüyorum.yinede siz bilirsiniz. 22.00 iyi..Akşam görüşürüz.. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Bence 22.00 ı da geçer tahminimce. Akşam maç varmış zaten. Maçı cafede izleme imkanımız var mı acaba? Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Bence 22.00 ı da geçer tahminimce. Akşam maç varmış zaten. Maçı cafede izleme imkanımız var mı acaba? Biraz tolerans tanıyorum, hadi 22.05 olsun.. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 9 Eylül 2009 Yazar Paylaş 9 Eylül 2009 son dakika gelişmesi akşamki iftar programına katılıyorum kısmetse,Cavit Abi beni alabilir misin ? İş yerinde 17:30 gibi çıkıyorum 17:45 gibi Shell benzin istasyonu karşısı uygun mu? Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 son dakika gelişmesi akşamki iftar programına katılıyorum kısmetse,Cavit Abi beni alabilir misin ? İş yerinde 17:30 gibi çıkıyorum 17:45 gibi Shell benzin istasyonu karşısı uygun mu? Alırım tabii..Saat 17 gibi çıkarsan işten bizim için avantajlı olur, şansını zorla biraz.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Kroki 9 Eylül Çarşamba Akşamı Tarabya sahilde, Urfadan Kebapçıda iftar, sonrasında limitsiz hızda, PS3 te kapışma Listesi: İftara gelemeyipte PS3 kafeye gelebilecekler de belirtsin lütfen: Fiyat:40TL. 1. Yunus Gökhan Ay 2. Lokman Ceritlioğlu 3. Ali Gürsoy 4. Çağlar Bayur - Fatih Keskin ( Sel mağduru olarak gelemiyor) 5. Mert Can ve Yaz Anıları 6. Cavit Doğan 7. Sefa Çelik 8. Süha Demirtaş 9. Fatih Çalıkuşu (papatya falı açtık bekliyoruz) Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 listede 10 numaradan 8 noya düştüm sağ açık olduk:) Sanırım trafiğe kalmamak için biraz erken tarabyada olucam görüşmek üzere. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 9 Eylül 2009 Yazar Paylaş 9 Eylül 2009 Kroki9 Eylül Çarşamba Akşamı Tarabya sahilde, Urfadan Kebapçıda iftar, sonrasında limitsiz hızda, PS3 te kapışma Listesi: İftara gelemeyipte PS3 kafeye gelebilecekler de belirtsin lütfen: Fiyat:40TL. 1. Yunus Gökhan Ay 2. Lokman Ceritlioğlu 3. Ali Gürsoy 4. Çağlar Bayur - Fatih Keskin ( Sel mağduru olarak gelemiyor) 5. Mert Can ve Yaz Anıları 6. Cavit Doğan 7. Sefa Çelik 8. Süha Demirtaş 9. Fatih Çalıkuşu (papatya falı açtık bekliyoruz) vay lafıda yedik arada inceden,neyse sağlık olsun Çağlar Bey,inceden bir hatırlatma İstanbul toplantılarında forum üyeliğimden sonra hiç birini kaçırmadım,hatırlatırım saygılar sayın Bayur Yorum bağlantısı
Recommended Posts