Lokman Ceritlioğlu 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 arkadaşlar toplanma bölgesi benim ev doğrumu? doğruysa el kaldırın adresi yazayım Fatih geldiğine sevindim Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 9 Eylül 2009 Yazar Paylaş 9 Eylül 2009 Eyvallah Lokman Abi bende bir arada olmaktan çok memnunum yolda sağımızda solumuzda bizi geçmeye çalışan 1,25 fiesta ghia olursa bence aldırma C max ile kapışmaya çalışan bir arkadaş ''34 AY '' plaka Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 olurmu abim ne dışlaması yolda kalanları gördün boluya giderken tık demedi maşallah demi Yorum bağlantısı
Nurullah Demir 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 istanbul ekibine hayırlı iftarlar. gelememek ne kötü Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Güzel,neşeli ve eğlenceli bir iftar yemeği idi.Ayrıca iftar sonrası hem maç izleyip hemde oyun oynamamıza olanak sağlan Ali Kardeşimize teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 9 Eylül 2009 Yazar Paylaş 9 Eylül 2009 emeği geçen herkese teşekkürler Ali'nin PS3 Cafe çok güzel,hayırlı işler olsun,katılımcı arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim,fotolar artık yarına kaldı Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 şu kebap ve deniz manzaraları nasıl çıktı merak ediyorum Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Denizimiz yok diye bu kadarda üstümüze gelmeyin arkadaşım lütfen... Kebabımız var ama, Ankara döneri... Eğlenmişsiniz ne güzel ama resimler neden yarına...Bilgisayarda fotoşmu yapacaksınız vakitmi kazanıyorsunuz yorgunuz diyerek ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Çok güzel geçti, yemekler kaliteli idi ama benim işkembe tam dolmadı , esas PS3 salonu çok güzeldi, nefis dekore edilmiş, pırıl pırıl tertemiz, cihazlar son moda , Ali ye misafirperverliği için teşekkürler, elleri ile çay bile yapmıştı. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Bende bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Fatihi eve bıraktıktan sonra baya göllenmiş suların içinden cavit ağayla geçtik eve yeni vardık.ikitellinin durumu yine çok kötü basın expres yolu kapalıydı aralardan geldik, ön motor kaputundan ön cama kadar suyun içinden geçtik nasıl geçtik bende bilmiyorum cavit ağam biliyordur heralde. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Gelene gelmeyene teşekkürler. En büyük teşekkürü Ali hakediyor. Bizi çok güzel ağırladı, bunun için tekrar teşekkür ederim... Cavit Bey'e de hayırlı olsun diyelim. Aldıklarını güle güle kullansın... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Cavit ağa da evine sağ salim varmış arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 sağolun abilerim , arkadaşlarım. herzaman beklerim . siz gelin ben her zaman çay demlerim hatta 3in1 bile yaparım size şu resimleri koysanız ne güzel olurdu. angaraya nispet yapardık. meşhur boğazda, yatların arasında açtığımız iftar sofrasıyla Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Ali çok teşekkürler ellerine kollarına sağlık abim fotoğraf makinası araçta kaldı yarın ekleriz artık. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 evet gerçekten güzeldi hele çiğ köfte daha güzeldi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Çok güzel geçti, yemekler kaliteli idi ama benim işkembe tam dolmadı , esas PS3 salonu çok güzeldi, nefis dekore edilmiş, pırıl pırıl tertemiz, cihazlar son moda , Ali ye misafirperverliği için teşekkürler, elleri ile çay bile yapmıştı. abi biz yemeke hatayı sigara molasında yaptık evet gerçekten güzeldi hele çiğ köfte daha güzeldi adamlar hakiki urfalı, hele bi içli köfte yapıyolar abi parmaklarını yersin Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Çağlar ile Mert Canın büyük düellosu resimler cep telefonundan bu yüzden pek iyi değil idare edin. yunusla sühada kendilerini fifaya kaptırmışlardı kaliteli resimler yarına Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 10 Eylül 2009 Yazar Paylaş 10 Eylül 2009 Gelene gelmeyene teşekkürler. En büyük teşekkürü Ali hakediyor. Bizi çok güzel ağırladı, bunun için tekrar teşekkür ederim... Cavit Bey'e de hayırlı olsun diyelim. Aldıklarını güle güle kullansın... +1907 sağolun abilerim , arkadaşlarım. herzaman beklerim . siz gelin ben her zaman çay demlerim hatta 3in1 bile yaparım size şu resimleri koysanız ne güzel olurdu. angaraya nispet yapardık. meşhur boğazda, yatların arasında açtığımız iftar sofrasıyla deniz mi? yapma Ali,üzme arkadaşları :)her şey için tekrar teşekkürler iftar öncesi Antakyadan sipariş verdik,iftara yetişti yarısını yolda otobüs şöförü yemiş,olsun sağlık olsun göz hakkı Ali'nin chiclid tankı venüstüs,sapı prenses,yunus,ahli balıkları PS3 turnuvası ve Bosna maçı izlerken ST Focus 2006 araçlar kendi segmentinde yarışırken Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 10 Eylül 2009 Paylaş 10 Eylül 2009 Akşam yoğun yağmura tutulduk, Lokman ile ayrıldıktan sonra polisler güvenlik nedeni ile çoğu yolu kapatmıştı. Göz gözü görmez bir durum varken girdiğim suların içinde bir ara ben bile endişelendim..Allaha mağdur olanlara yardım etsin, birkaç gündür İstanbul çok vahim.. Cavit abi son resimde yorgunlıktan bayılacak gibi gözüküyorsun yada çok yemekten Fatih terim şov seyrediyordum, Umutlar bitince yelkenleri indirdik.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts