Yasin Çalışkan 4 Eylül 2014 Paylaş 4 Eylül 2014 dun yaşadığım bi problemim daha var.Bianlık olan genelde 2000d/dk kaynaklanan ve gösterge ısıkları canlanıyor sonra yavaşca düşüyor ve bi kaçkez budurum oluyor o esnadada aracım silkeleniyor elektrik alcalıp yükseldikce. sonra düzeliyor ama bi kaç saniyede akü ışığı yanıyor.bunlar 10 saniye içerisinde oluyor.yardımlarınızı bekliyorum saygılar *farların ve göstergelerin kısılıp parladığını*klima fanının yavaşlayıp hızlandığınıvs.yani elektriğin alçalıp yüksediğinifark ettim http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/196677-elektrik-sistemi-ar%C4%B1zas%C4%B1/ benim sorunu yaşayan bi arkadaş var ama sorunu çözüp çözemediğini yazmamış. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Eylül 2014 Yazar Paylaş 4 Eylül 2014 ateşleme sistemi bütün parçaları bobin ,bujı,bujı kabloları servisdeki cocuk isteğim ile değiştrip baktı ama olmadı tekrar eskileri taktık boşuna masraf etme dedi. ayrıntıda bişey saklı olabilir bence araç soğukken sabah ilk çalıştığında olmuyor ısınınca stop edip çalıştrdığımda meydana geliyor.Motor sogukken benzinde çalışır sonrasında lpgye geçer . Sıkıntıniz lpg sisteminde de olabilir. Yorum bağlantısı
Yasin Çalışkan 4 Eylül 2014 Paylaş 4 Eylül 2014 (düzenlendi) Motor sogukken benzinde çalışır sonrasında lpgye geçer . Sıkıntıniz lpg sisteminde de olabilir. bu durumda tekrar benzine aldığımda aynı problemi verıyor.lpgnin sigortasını söktüm bagajdan lpgnin vanayı kapattım acaba karışımmı oluyor die oyle kullandım benzinde hiç bi fark yok benzindede aynı. sabah ilk çalıştrdığımde benzin lpg fark etmeden düzgün biçimde canavar gbi çalışıyor ısınınca stop etsemde motr ortalama örnek veriyim lpg ye geçme derecesinin altındayken normal çalışıyor ancak sanırım 30C de lpgeye geçiyor o ısının ustunde bu problemi veriyor.yani hararet göstergesi yerınden oynasın bu problemle karşılaşıyorum. 4 Eylül 2014 tarihinde Yasin Çalışkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts