İçeriğe Yönlendir

Focus beyin problemi

Tahir İlter

Recommended Posts

Tahir İlter

Doğru yere de yazayım bari. :p

Focus Bey'in sorunu çözüldü mü. :crazy:

Sıhhatteler imbo hanımla ikisi :D:p

hatırladımmmm :rofl: bundan sonra wd-40 bağımlısı olmuştu Tahir

İşte geçmişime inin benim neler yatıyor bakın :D:p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tuncay Ak

Bu ekip yaşlanmaz,ben okadar diyorum :D .Sizler bizi güldürüyorsunuz Allah'ta sizi güldürsün..

Yorum bağlantısı

Verilen parayla yedek araba alınırdı yahu napmışsın öyle.En azından WD40 keşfi ile inbo keşfedilmiş sanırım bu paraya deger. :tongue::D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Hoş geldin Tahir...

Hani len nerede azarlamışım seni.. :D

Abi ben konuyu açtım bekledim bekledim cevap veren yok bende niye cevap vermiyorsunuz gibi bir ileti göndermiştim sende o zaman vermiştin coşkuyu konuyu kilitlemiştin :D Sonra ÖM ile görüştük iletileri silip tekrar açmıştın :D :D

Km düşürüldüğünü sonradan teyit ettiniz mi?

Yok km ile ilgisi olmadı anlaşıldığı servisten teyid edilmişti.İlk gittiğim elektirikçi km oynanınca beyin bozuluyor falan demişti ona istinaden bu şekilde düşünmüştüm o dönem.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi ben konuyu açtım bekledim bekledim cevap veren yok bende niye cevap vermiyorsunuz gibi bir ileti göndermiştim sende o zaman vermiştin coşkuyu konuyu kilitlemiştin :D Sonra ÖM ile görüştük iletileri silip tekrar açmıştın :D :D

Ben bilmem, var mı delilin.. Var mı ekran görüntüsü falan... Yoksa sus :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ben bilmem, var mı delilin.. Var mı ekran görüntüsü falan... Yoksa sus :D

Yok abi ya :D :D

Orijinal km olduğuna sevindim.

Ben de :D

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

hatırladımmmm :rofl: bundan sonra wd-40 bağımlısı olmuştu Tahir

Sıhhatteler imbo hanımla ikisi :D:p

İşte geçmişime inin benim neler yatıyor bakın :D:p

abi sana neden wd-40 tahir diyolar derinlerine inelim konunun:)merak ettim

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

abi sana neden wd-40 tahir diyolar derinlerine inelim konunun:)merak ettim

Çok derin aman inmeyelim :D

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

abi inelim ya wd-40 hastaydım kötü durum ordan biliyom.kokusunu seviyorum geçen arkadaşın arabasınn gaz telini yağlıyor usta wd-40 mı o dedim özlemişim kokusunu yahu dedim de odan inelim abi konu baya derin sende anladığım kadarıyla :D :D

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Sani Gerşon

Güncel :)

Benim aracımda da kontağı çevirince teyp hariç tüm elektik aksamı çalışıyor (silecek v.s).lakin göstergelerde ---- şeklinde çizgiler beliyor, disko ışığı gibi yanıp sönmeler oluyor .5-6 kere kontağı çevirip kapatınca düzeliyor.Yakında çökecek Bilgisayarı önceden anlarsınız ya.. (mavi ekran gelmesi gibi) Benim aracımda çöktü çökecek. :s Bir keresinde de otobanda giderken birden böyle oldu.Hareket halinde olunca tırstım.

Bu beyinin tamiri falan mümkün mü acaba? Çıkmasını falan taksak sorun olur mu? Program yalnızca serviste mi yükleniyor?

Senin akü gidici bence.

Yolda km'nin ---- olması ise vss sensörüne bağlı.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Benim aracımda da kontağı çevirince teyp hariç tüm elektik aksamı çalışıyor (silecek v.s).lakin göstergelerde ---- şeklinde çizgiler beliyor, disko ışığı gibi yanıp sönmeler oluyor .5-6 kere kontağı çevirip kapatınca düzeliyor.Yakında çökecek Bilgisayarı önceden anlarsınız ya.. (mavi ekran gelmesi gibi) Benim aracımda çöktü çökecek. :s Bir keresinde de otobanda giderken birden böyle oldu.Hareket halinde olunca tırstım.

Bu beyinin tamiri falan mümkün mü acaba? Çıkmasını falan taksak sorun olur mu? Program yalnızca serviste mi yükleniyor?

:( Benim ilk belirtiler İnşallah benimki gibi çıkmaz abi.Beyin tamiri sağlıklı değil yaşadım biliyorum.En iyisi çıkma ;)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Peki Tahir, çıkma beyini servise mi götürmem gerekecek ? Elektronikçiler falan programlayabilir mi? Öyle 3 binli rakamlara olacaksa satacam arabayı zararına. :(

Servis programlama için 150 lira gibi bir rakam alıyor galiba abi ama elektronikçiler halleder diye düşünüyorum.Dikkat edeceğin şey senin beyinin üzerinde yazan seri no ile çıkmanın aynı olması.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Güven otoyu arıyorum şimdi...Fiyat sorayım bakalım ne diyecekler.

Bu beyin durup dururken neden arızalanır ? Bir şey buna sebep oluyorsa eğer onu da tamir etmek gerekmez mi? Sende daha sonra bir sorun olmadı sanırım Tahir.

Valla neden arızalandığını bilmiyorum ama ateşleme ile ilgili bir kısım var sanırım arıza çıkaran o.Tamir yapan yerler burayı çıkarıp başka çalışan parçayı oraya monte ediyorlar.Benim daha önce tamir gören beynin içi ısı tabancası ile kavrulmuş halde idi.Tamir olan bozuldu bir süre sonra ama sıfır takılanda çok şükür bir sıkıntı yok.Bilgisayara bağlandığında veri iletişim hatası veya veriye ulaşılamıyor gibi bir hata kodu veriyor beyin arızalarında.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

kodlama denilen olay immo mu? anahtarla set satılan ilanlar görmüştüm de

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

kodlama denilen olay immo mu? anahtarla set satılan ilanlar görmüştüm de

O da var Mustafa.Bir de sanırım araç ile ilgili bilgileri giriyorlar.

Şunu anlatmışlardı 1.4 focusa yanlışlıkla 1.6 programı atmışlar.Araç çalışmış ama tuhaflık olunca fark edip düzeltmişler.Sanırım bunula ilgili bilgilerde oluyor kodlamada

Yorum bağlantısı
Misafir

Kardeşim, aynı hata bende de çıkmıştı. Aküyü değiştirince düzeldi. Daha sonra da kronik olan Bobin çıkmıştı. Bunda da aynı şeyi yaptı. Ama bildiğin bi ustaya gidip baktır. Beyin olabilir ama en sona sakla :)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Merak edenler için beynin iç kısmının fotoğrafları.

351spw9.jpg

2q3u33s.jpg

18yvpf.jpg

Benim arızalı diye boşa çıkan beynin fotoğraflarıdır.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Merak edenler için beynin iç kısmının fotoğrafları.

Benim arızalı diye boşa çıkan beynin fotoğraflarıdır.

Ulan içindekileri toplasan 20$ etmez be...

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Aynen Sani hiç birşey yok.Buna vereceğin paraya oraya laptop bağlayıp girişlerini halledip program atsan canavar gibi olur hem istediğin şekilde halledersin.Bu arada beyinin markası osram galiba.İşlemcinin üstünde fomoco-intel yazıyor.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Ben olsam o beyini gözümün önünde tutmazdım . Gördükçe aklına gelir insanın :D

Çıkmacılara falan satamazmısın onu ? arızalı olduğunu belirtirsin. İllaki işine yarıyacak birileri vardır..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...