Tahir İlter 2 Şubat 2013 Yazar Paylaş 2 Şubat 2013 Ben olsam o beyini gözümün önünde tutmazdım . Gördükçe aklına gelir insanın Çıkmacılara falan satamazmısın onu ? arızalı olduğunu belirtirsin. İllaki işine yarıyacak birileri vardır.. Buradan birine lazım olursa ücretsiz gönderirim abi. 3kuruş para derler şimdi uğraşmaya değmez.Lazım olan konuyu bulur benimle irtibata geçerse gönderirim iş görülsün yeter. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 .Beyine giren sokette oksitlenme olmuş.Beyin cortlamadan kurtardık. Bu oksitlenme aküyü de bozmuş. Akü bitmiş hacı Akü değişti, Yeni akü takılınca tesadüfen ustanın yanında sorun baş gösterdi.Beyin soketini temizledi sorun kalmadı.Adres sormak için aradım seni lakin androidine ulaşamadım Allah'tan Forumda sağa sola yazmışsın referansı.. İlgi ve alakasından dolayı Salihoğulları Servisine teşekkür ederim Bingo ! Androit mı. Ben İOS'cuyum kardesim aman bı daha söyleme Genelde h. Sonu uyanana kadar telefonum kapalı olur. Kusuruma bakma Kardesim öncelikle gecmis olsun. Sorunun düzeldigine sevindim. Ustamın seninle ilgilenmesinden memnun kalmana daha çok sevindim. Umarım bir daha Deli Bedri sorun çıkarmaz (birden böyle diyesim geldi arabana) Sorunsuz günler Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Sorun devam ediyor..Yeni takılan akü de gitti.Tesisatta bir kaçak olduğu düşünülüyor.Bugün tüm tesisat gözden geçirilecek. Nasıl yaaa ! Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Bagaj lambası kontrol edildi mi? Uzun süre yanık kalmaz o. 15 dakika sonra tüm elektirik kesiliyor. Bagajın elektiriğinden emin değilim ama o da uzun süre yanık kalmamalı Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Şubat 2013 Yazar Paylaş 4 Şubat 2013 Uzun süre yanık kalmaz o. 15 dakika sonra tüm elektirik kesiliyor. Bagajın elektiriğinden emin değilim ama o da uzun süre yanık kalmamalı Bagaj yanık kalıyor abi. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Koltuklar yatırılıp kontrol edilmeli o zaman .. İnşallah o dur sorun.. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Yani sorunun asıl kaynağı araştırılmadan yeni akü takılmış denildi.Akünün şarjında sorun gözükmüyor, ama ara ara kesiliyor olabilir.Akü de yeşil ışık söndü.Bir yerde kaçak/şase falan var.Bugün ak koyun kara koyun belli olur Tam anlamadım ama bugünün sonunu merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2013 Paylaş 10 Şubat 2013 Valla bende anlamadım.. Satmaya iyice niyetliyim. Adnan son durum nedir ? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Sigorta tablosunda arıza varmış.Tamir edildi.Tesisatta bazı yenilemeler oldu.1 haftadır saat gibi maşallah Nerdeeeen Nereyeee Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Ne problemli adammış bu Focus Bey. Abi deşme yarasınııı Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Şubat 2013 Yazar Paylaş 11 Şubat 2013 Ne problemli adammış bu Focus Bey. Focus bey çok iyi bir ders verdi bana Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Şans, kader. Arada oluyor böyle. Bizim de bir arkadaşın eski bir vw polo'su vardı. Beyin arızalı demişler. Açtık baktık, içine su girmiş. Bir su bardağı kadar su vardı içinde. Temizledik kuruttuk, hala kullanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Şans, kader. Arada oluyor böyle. Bizim de bir arkadaşın eski bir vw polo'su vardı. Beyin arızalı demişler. Açtık baktık, içine su girmiş. Bir su bardağı kadar su vardı içinde. Temizledik kuruttuk, hala kullanıyor. Desene Temelin beynini bulamayan kurşun gibi olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Çalışkan 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 Valla neden arızalandığını bilmiyorum ama ateşleme ile ilgili bir kısım var sanırım arıza çıkaran o.Tamir yapan yerler burayı çıkarıp başka çalışan parçayı oraya monte ediyorlar.Benim daha önce tamir gören beynin içi ısı tabancası ile kavrulmuş halde idi.Tamir olan bozuldu bir süre sonra ama sıfır takılanda çok şükür bir sıkıntı yok.Bilgisayara bağlandığında veri iletişim hatası veya veriye ulaşılamıyor gibi bir hata kodu veriyor beyin arızalarında. merhaba konu epeybi hortluycak cok cok özürdiliyerek affınıza sığınıyorum fakat şu son kelimeler kafamı karıstrdı canımıda sıktı biraz.bilgisayara bağlandığında veri iletişimi olan kısım - benim araçta bazen oluyor servisde rastlamadım hataları okudular ama ustanın bilgisayara bağladığımızda bendede oluyor bazen bağlanıyor bazen bağlanamıyor beyınde sorun olabilrmi acaba. benim aracın sorunu 4000/5000 dd arasında sabitken birden gaza basınca boğuluyormuş gbi (araç boşta ve durduğu yerde farkettim bunu çalışması sarsıntılı) sonradan gaz yiyor o devir aralığında ve pis bi koku yayıyor yanmamış gaz gbi, çiğ gaz gbi bii koku. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Eylül 2014 Yazar Paylaş 4 Eylül 2014 merhaba konu epeybi hortluycak cok cok özürdiliyerek affınıza sığınıyorum fakat şu son kelimeler kafamı karıstrdı canımıda sıktı biraz.bilgisayara bağlandığında veri iletişimi olan kısım - benim araçta bazen oluyor servisde rastlamadım hataları okudular ama ustanın bilgisayara bağladığımızda bendede oluyor bazen bağlanıyor bazen bağlanamıyor beyınde sorun olabilrmi acaba. benim aracın sorunu 4000/5000 dd arasında sabitken birden gaza basınca boğuluyormuş gbi (araç boşta ve durduğu yerde farkettim bunu çalışması sarsıntılı) sonradan gaz yiyor o devir aralığında ve pis bi koku yayıyor yanmamış gaz gbi, çiğ gaz gbi bii koku. Estağfirullah özür dilenecek bir durum yok Bahsettiğiniz devirler çok yüksek devirler. Aracınız lpg li ise bu devirlerde sistemin aracı benzine geçirmesi lazım.Benzine geçiş esnasında bir sıkıntı gerçekleşiyor olabilir veya ateşleme sisteminden kaynaklanan bir problem yüksek devir aralığından kendini belli ediyor olabilir. Bana kalırsa probleminiz beyinle alakalı değil. Yorum bağlantısı
Yasin Çalışkan 4 Eylül 2014 Paylaş 4 Eylül 2014 bu sorunu benzindede gazdada yapıyor.üst devirlerde araç benzine geçtiğini bilmiyordum zavoli sistem var aracımda. ateşleme sistemini servisde komple değiştrdiler denediler olmadı yapamadılarda .benim gözlemlediğim küçük bi ayrıntı var sabah araç soğukken ilk çalıştırdığımda bu problem olmuyor.hararet göstergesi azcık yerinden oynasın azcık ısınsın aracı stop edip çalıştrıyım aynı sorun devam ediyor. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Eylül 2014 Paylaş 4 Eylül 2014 Egr de yapabilir. Söküp temizlemek işe yarayabilir.. Yorum bağlantısı
Yasin Çalışkan 4 Eylül 2014 Paylaş 4 Eylül 2014 egr valfi nedir neresindedir tam bilmiyorum makyajlı kasa benimki onda varmı tam bilmiyorum ama gaz kelebeği temizlenip denendi olmadı ve kelebek konum sensörü değiştrilip denendi olmadı.oksijen sensörü katalizör üstündeki temizlendi biara baya baya uyarı veriyordu olmadı. egr ye baktım şimdi egzoz gazını tekrar manifolda veriyor ordan beyne sinyal gönderip yakıt miktarını ayarlıyor diye bişey okudum.benim araçda 4500dd sabit tutup birden bastığımda boğulma eğilimi gösterip 5000dd sonra normal gaz yemesine dönüyor.bu olayla karşılaştığımda egzozdan iğrenç bi koku geliyor çığ yakıt gbi. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Eylül 2014 Paylaş 4 Eylül 2014 Egr nin yerini bilmiyorum ancak oksijen sensörlerinde sorun varsa ilk onlara baktırın. Arızalı ise temizlik işe yaramaz.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Eylül 2014 Yazar Paylaş 4 Eylül 2014 Ben hala ateşleme sisteminde problem var olarak düşünüyorum. Çiğ yakıt bunun en büyük göstergesi bence. Yorum bağlantısı
Yasin Çalışkan 4 Eylül 2014 Paylaş 4 Eylül 2014 (düzenlendi) ateşleme sistemi bütün parçaları bobin ,bujı,bujı kabloları servisdeki cocuk isteğim ile değiştrip baktı ama olmadı tekrar eskileri taktık boşuna masraf etme dedi. ayrıntıda bişey saklı olabilir bence araç soğukken sabah ilk çalıştığında olmuyor ısınınca stop edip çalıştrdığımda meydana geliyor. 4 Eylül 2014 tarihinde Yasin Çalışkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts