Ali Gürsoy 15 Eylül 2009 Paylaş 15 Eylül 2009 (düzenlendi) Kaza ile ford arasında bir bağlantımı kurdun... Sıkıntı nedir.. Neden böyle düşündün.. ? yok abi , vesile olmuş oldu zaten satıcaktım sıfırı alınmaz ama onu öğrendim fordun . mondeo ghia x hariç tabi 15 Eylül 2009 tarihinde Ali G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Yılmazel 15 Eylül 2009 Yazar Paylaş 15 Eylül 2009 Ford'da ve Focus'ta problem yok, Bayi ve Serviste problem var, bence Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 15 Eylül 2009 Paylaş 15 Eylül 2009 Ford'da ve Focus'ta problem yok,Bayi ve Serviste problem var, bence işte o yüzden sıfır alınmaz Yorum bağlantısı
Apduraman Gözübüyük 15 Eylül 2009 Paylaş 15 Eylül 2009 Şeytan dürterse: el frenini çekmemişiz araba uçurumdan aşağı düştü olur kaskodan aracın yenisini alırsınız (milli servet ve vicdan konularına girmiyorum.) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2009 Paylaş 15 Eylül 2009 Ford'dan gelen cevap: "80 km/h hızla giderken, 7 saniyede 2,5 mt.ye kadar sağa çekmek kusur değildir, makul limittir",tüketici mahkemesine gitmeli miyim sizce, buradan bir sonuç alabilir miyim, bu konuda deneyimi olanlar bilgilerini paylaşırsa memnun olurum teşekkürler, Ford dan, sizin aracın 80 km/h hızda kaç metre çektiğini hesaplayıp, hesaplamadığını sorun, bakalım ne diyecekler???? Ondan sonra, Size, aracınızın kaç metre çektiğini belirten bir yazı vermelerini isteyin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts